Şimdi Ara

Turkcell Kalan Bakiyeyi İade Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell faturasız hattımda 900 lira civarında bakiye vardı. 3 gün önce vodafone'a geçtim. Dün sitelerinde yer alan alacak talep formunu doldurdum. Bu sabah gelen mailde,

TL tutarındaki iade talebinizi gerçekleştiremiyoruz. nolu hattınızı yeniden kullanmaya başladığınızda veya faturalı hatta geçtiğinizde ilgili tutar hattınıza geri yüklenebilecektir. İlgili tutarın adınıza kayıtlı farklı bir hazır kart numarasına aktarılması için 532 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.
    İyi günler dileriz.
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

yazıyor.

Müşteri hizmetlerine durumu ilettim ancak nedenini söylemediler. Bununla ilgili ne yapılabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1000 liraya yakın iade almıştım 2 günde aktarmışlardı, bir problem olmalı. Arayıp bilgi alın.

Ödeme bilgilerinizi kontrol edip tekrardan gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 27 Temmuz 2020; 22:56:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son paketlerden sonra kimin çöp olduğu iyi anlaşıldı

• Büyük olasılıkla kredi kartı ile yükleme yapıp, TL olarak iade etmeye çalışıyorsunuz, iade sistemi böyle büyük rakamlar için değil kalan ufak bakiyeler için yapılmış sistem, hiç bir mantıklı kimse kontörlü hatta bu kadar yüksek rakam normal koşullarda yüklemez, büyük olasılıkla yaptığınız işlemi şüpheli işlem görüyorlar...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Evet, birkaç kere kredi kartıyla yükleme yaptım ancak tamamını bu şekilde yüklemiş olsam bile BTK kararı gereğince iade etmek zorundalar. Gerçi kimi kime şikayet edeceğiz ya neyse. Müşteri hizmetlerini aradım az önce, sorunun neyden kaynaklandığını göremediği için kayıt oluşturdu. 72 saat bekleyeceğiz şimdilik

• ProfessionalDoctor P kullanıcısına yanıt
    Eninde sonunda alırsınız ama sizin gibi yapılan bu tip şaibeli işlemler yüzünden eninde sonunda bu olayı bitirecek bir düzenleme yaparlar, siz resmen kurumu dolandırmaya çalışıyorsunuz, mevcut uygulama ve yönetmeliklerde yer alan açığı kullanıyorsunuz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayiden yükleme yapsaydınız sorunsuz iade alırdınız, kredi kartı ile almak pek mümkün gözükmüyor.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılıkla kredi kartı ile yükleme yapıp, TL olarak iade etmeye çalışıyorsunuz, iade sistemi böyle büyük rakamlar için değil kalan ufak bakiyeler için yapılmış sistem, hiç bir mantıklı kimse kontörlü hatta bu kadar yüksek rakam normal koşullarda yüklemez, büyük olasılıkla yaptığınız işlemi şüpheli işlem görüyorlar...

Bir saat önce siz bu mesajı atana kadar böyle bir işleyiş aklımda yoktu, zaten mesajınıza yanıt olarak birkaç kez kredi kartıyla yükleme yaptığımı belirttim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.