Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
11.287
Cevap
582
Favori
1.368.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda bilgim yok. Fakat taahhütünüzün bitmesine yakın sizi arayacaklardır, o zaman şansınızı deneyebilirsiniz.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    66 liraya yeni hat almak daha mantıklı görünüyor devir işleminden.Peki Turkcell bayiye gitmeden kendimi kullanıcı olarak tanımlatabilir miyim ?
    Anladım hocam çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Bu paketten yararlanmak için faturasız hat kullanmak gerekiyor.

Hocam faturalı kullananlarda geçiş yapabiliyor. Eski abone ise hediye 2 gb olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 15 Mayıs 2017; 0:6:3 >
  • quote:

Bu konuda bilgim yok. Fakat taahhütünüzün bitmesine yakın sizi arayacaklardır, o zaman şansınızı deneyebilirsiniz.

Turbo ekstra 5gb paketteyim.

5gb

1000dak

1000sms var. 48₺ ödüyorum. İnterneti daha fazla olan bir kampanya mevcut mu şuanki ödememe göre? SMS kullanmıyorum. 25 yaş üstü

Şimdiden eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 15 Mayıs 2017; 0:6:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seran

quote:

Turbo ekstra 5gb paketteyim.

5gb

1000dak

1000sms var. 48₺ ödüyorum. İnterneti daha fazla olan bir kampanya mevcut mu şuanki ödememe göre? SMS kullanmıyorum. 25 yaş üstü

Şimdiden eyvallah.

Bunu yazmaya gelmiştim bende..

Bekliyoruz bize uyan bir tarife varmı öğrenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 15 Mayıs 2017; 0:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçkiden kumardan uzak durun turkcell'den kaçın diyor kaçınn.
  • Bir senedir taahhüt mecburiyetinden Türk Telekom kullanıyorum paketim 8gb internet, 1000 dk 1000 sms 30 liraya olan kampanyadandı. Herşey iyi güzel ama hem evimde hem de iş yerimde telefon çekmiyordu internet hep 2g çoğu zaman ya arama gelmiyor ya da karşı tarafın sesini dışarı çıkmadan alamıyordum. En son geçen hafta aradılar taahhütünüz bitiyor size özel şunu verelim bunu verelim tam digitürk mantığı istemiyorum dedikçe arıyorlardı numarayı engelleyip koşa koşa Turkcelle gittim daha önce araştırmadığım için oradaki elemanla görülüp 40 liraya 750 dk 1000 sms 5gb + 3gb gece Faturalı tarifesine geçtim yanında bi ton servis falan filan da varmış fiyat da iyi gibi geldi. Şuan şunu söylemek istiyorum evde 4g iş yerinde 4g yolda 4g okulda 4g... Çok memnun kaldım gerçekten hiç bir problemle karşılaşmadım. Çekim ile ilgili sorun yaşayan varsa bence önceliğiniz turkcell olmalı. Umarım sıkıntı çıkmadan böyle devam eder iyi forumlar.

• Dk sms ve 3 GB lı veya daha fazla internetli çok pahalı olmayan tarife bilen var mı turkcell de mesela 500 dk 1000 sms 3 GB yi 25 liraya kullanıyorum vodafoneda, bu tip tarifeler bilen bilgi verirse iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Dk sms ve 3 GB lı veya daha fazla internetli çok pahalı olmayan tarife bilen var mı turkcell de mesela 500 dk 1000 sms 3 GB yi 25 liraya kullanıyorum vodafoneda, bu tip tarifeler bilen bilgi verirse iyi olur :)

Arkadaşlar faturalımı önödemeli kullanmak istiyorsunuz belirtirseniz daha faydalı cevaplar gelecektir.
  • Merhaba arkadaşlar. Gençturkcelliyim ve bundan gelen 1 gb'ım var hazirana kadar. Bunun yanına da ufak bir konuşma veya konuşma sms paketi var mı önerebileceğiniz 10 lira civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Dk sms ve 3 GB lı veya daha fazla internetli çok pahalı olmayan tarife bilen var mı turkcell de mesela 500 dk 1000 sms 3 GB yi 25 liraya kullanıyorum vodafoneda, bu tip tarifeler bilen bilgi verirse iyi olur :)

Konfor eko var 600dk 1000sms 3gb internet

Çok haklısınız ancak hemen hemen kampanyalı her pakette en az bir yıl taahhüt şartı var benim daha bir sene dolmadan oluyor bahsettiğim olay yani kullanmış olduğum paketimin aynı fiyata 250 dk 2 GB fazla olayı, siz taahhüt bitmeden başka bir operatöre geçebiliyor musunuz, sanmıyorum cezası var yanılıyor muyum ? Aldığınız paketten 6 ay sonra aynı fiyata bir üst kampanya zaten geliyor tekrar... Bu sanki danışıklı dövüş gibi bir şey bu sene sen al diğer sana bana gelir sonraki sene de öbür operatör alır oyun gibi :)
  • Turktelekom faturalıdan geçiş yapmak istiyorum. Hangi kampanyaları tavsiye edersiniz? Geçiş esnasında hangi evrakları istiyorlar?
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Ne kadar, bide genç türkcell.midir bu tarife

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Faturasız kullanıyorum ama güzel tarife olursa faturalıda kullanabilirim, o sorun degil

• Faturalı en iyi tarife nedir arkadaşlar. İnternet en az 6gb olsa iyi olur

• muratoto kullanıcısına yanıt
    quote:

Kampanyadan 08.09.2016 tarihi itibari ile son 90 günde Hazır Kart’tan Turkcell Faturalı’ya geçen aboneler yararlanabilecektir.

Faturalı kullananlar da geçebiliyor fakat önce faturasız hat kullanıp daha sonra faturalı hatta geçmesi gerekli. Bu yüzden faturasız hat kullanmak gerekiyor yazdım.
  • Geçiş yapabileceğiniz daha iyi paket yok fakat yeni müşteriler için var.

Taahhütünüz bittiğinde numaranızı başka bir operatöre taşıyın. Numaranızı taşıdıktan bir ay sonra tekrar Turkcell'e numaranızı taşırsanız yeni müşteri olacaksınız*.
    Yeni müşteri olduğunuz için Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini ya da Turbo Akıllı Ultra Paketini alabilirsiniz.

*Turkcell'den son bir ay içerisinde numara taşımamış olursanız yeni müşteri sayılıyordunuz. Bu olay faturasız hatlarda geçerliydi, faturalı hatlarda da geçerli olduğunu doğruladıktan sonra bu işlemi yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 15 Mayıs 2017; 19:9:46 >

• GNÇ Full 4 GB Kampanyasına katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 15 Mayıs 2017; 19:52:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.