Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sueldem Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasız hatta geçip 30 gün beklerseniz Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz.
  • Hocam ben 2 ay boyunca Gnç full 8 gb paketim yerine sadece konuşma hakkı almak istiyorum 100 dakika dahi kafi. Malum yurttan geleceğim evde mobil veriye gerek olmayacak uygun fiyata bir dakika paketi önerebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell numara taşıma ile en uygun, 53 yaş için yalnızca konuşma paketi hangisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RID_ONE_54 -- 7 Haziran 2017; 11:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Faturasız hatta geçip 30 gün beklerseniz Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz.

Dostum daha önce sormuştum tt den geçmek istiyorum ben de bu kampanyaya, dediğiniz gibi önce Turkcell faturasıza geçip 1 ay sonra mı geçiş yapabiliyorum?

• 69TL ye paketimi yenileyeceklerini söylediler. Hoşçakal turkcell müşteriyi zorla kendinden gönderdin. 1 pakete geçebiliyormuşum sadece o da 40tl. Bb
  • gnc full10 gb kampanyası nasıl arkadaşlar iyi gibi duruyor hazırkart sadece ama neelr vardır neelr dahil değildir turbo paketlere göre karşılaştırmada?avea dan gececegim
  • Ahmeto4129 kullanıcısına yanıt
    Genç Tarifeye geçip 20 TL’ye 100 TL Veren Nar yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 7 Haziran 2017; 14:47:30 >
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki soruları cevaplamanız gerekiyor.
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Evet. 1 ay boyunca faturasız hat kullandıktan sonra bu paketi alabilirsiniz.

Bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden aldım fakat bu yöntemi henüz deneyen olmadı. Paketi aldıktan sonra bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 7 Haziran 2017; 14:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Evet. 1 ay boyunca faturasız hat kullandıktan sonra bu paketi alabilirsiniz.

Bu bilgiyi müşteri hizmetlerinden aldım fakat bu yöntemi henüz deneyen olmadı. Paketi aldıktan sonra bilgi verirseniz sevinirim.

Tamamdır dostum bu hafta ya da önümüzdeki hafta geçiş işlerini yapacağım. Turkcell bayiye gittiğimde orada da sorarım iyice, nedir ne değildir tüm detayları öğrendikten sonra burada paylaşırım..

• berkaygen kullanıcısına yanıt
    GNÇ Full 10 GB Kampanyası

PAKET
    1000 DK + 1000 SMS + 5 GB (+5 GB Gece) = 45 TL

KAMPANYALAR
    Haydi Gel Kampanyası = 1 GB x 12 Ay
    GNÇ Hediye 1 GB Kampanyası = 1 GB (30 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli.)

ÖZELLİKLER
    BiP - 5 GB
    Fizy - Sınırsız
    Dergilik - 5 GB

Turbo Akıllı Bitmeyen Paket

PAKET
    1000 DK + 1000 SMS + 5GB = 45 TL

KAMPANYA
    Haydi Gel Kampanyası = 2 GB x 12 Ay

ÖZELLİKLER
    Yedek İnternet (3 Adet 1 GB)
    Akıllı Devretme Özelliği
    Akıllı Durma Özelliği
    Paket Değiştirme Hakkı

BiP - 1 GB
    Fizy - Sınırsız
    Dergilik - 5 GB
    Lifebox - 25 GB Saklama Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 7 Haziran 2017; 15:14:16 >

• Merhabalar
    faturalı vodafone olan hattımı faturalı veya faturasız turkcell olabilir.
    25 yaş üstü.
    20₺-30₺ arası
    en az 4gb internet ve en az 600 dk olan bir tarife var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Hayır

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Hayır

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı

kullanacaksınız? Fatursız

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 10-20 TL

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? Yalnızca Konuşma

• Hocam soracağım soru biraz konu dışı kalacak ama güncel bir konu olduğu için buraya yazmak istiyorum. Kusura bakmayın.

Bu sabah turkcell'e geçiş işlemlerim tamamlandı ve sim kart aktif oldu. Enpara hesabıma giriş yapmak için sim kart blokesini kaldırdım. İnternet şubesine giriş ve kampanya smsleri gelmeye başladı enparadan. Ama webden alışveriş yaparken ki 3d onay şifresi gelmiyor. Üst üste 3 4 kez denedim gelmedi. En parayı aradım kontrol edip smslerin onlardan çıktığını ama tarafıma ulaşmada hata olduğunu söylediler. Turkcell müşteri hizmetleri ile iki kere konuşma yaptım ama bizim tarafımızda bir sorun görünmüyor diyorlar.

Hat taşıma işleminden önce geliyordu smsler. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Hocam soracağım soru biraz konu dışı kalacak ama güncel bir konu olduğu için buraya yazmak istiyorum. Kusura bakmayın.

Bu sabah turkcell'e geçiş işlemlerim tamamlandı ve sim kart aktif oldu. Enpara hesabıma giriş yapmak için sim kart blokesini kaldırdım. İnternet şubesine giriş ve kampanya smsleri gelmeye başladı enparadan. Ama webden alışveriş yaparken ki 3d onay şifresi gelmiyor. Üst üste 3 4 kez denedim gelmedi. En parayı aradım kontrol edip smslerin onlardan çıktığını ama tarafıma ulaşmada hata olduğunu söylediler. Turkcell müşteri hizmetleri ile iki kere konuşma yaptım ama bizim tarafımızda bir sorun görünmüyor diyorlar.

Hat taşıma işleminden önce geliyordu smsler. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :(

Merhaba bahsettiğiniz sorunu aynen bende yaşamıştım.Birkaç gün içinde kendiliğinden düzelmişti.

• Sorun yaşadığınız banka Enpara'mıydı ?
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Evet

• starback kullanıcısına yanıt
    Yeni Yıldız 3 GB Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 8 Haziran 2017; 14:21:57 >
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Konuşma paketleri pahalı.

Yeni Yıldız 1 GB Paketini alabilirsiniz.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hocam faturasız hatta sahibim

1 aylık 8-10 gb internet pakedi almak istiyorum sonra tekrar normal kullandigim 1-2 gb lik paketlere donecegim 50 liraya kadar bulabilirmiyim?

Tavsiyeniz varmı?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.