Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 değil 4gb olursa 30 lira

8 gb 40 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 25 Haziran 2017; 9:28:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Ara ara denerim Turkcell'i , geçen aylarda geçtim tekrardan, bu geçişte son derece memnunum, şimdiye kadar internetimi bitiremedim hiç, sürekli bedava geliyor :)

Valla dun internet paketimin son gunuydu, actim cepten video seyrettim, ona ragmen 600mb cope gitti, bitiremedim ilk defa internetimi.

Simdi de 1gb hediye verdi. Baglan kampanyasindan da 1gb var, 3 gb hatta tanimli. Artik gorusmeleri de bipten yapacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

5 değil 4gb olursa 30 lira

8 gb 40 lira

Linke tikladiğimda Bu kampanya hattiniz icin uygun degildir yaziyor.Yas sinirindan dolayi diye düşündüm.Halihazirda faturasiz yildiz 5gb tarifemin taahhutu doluyor.TC bulsam bu sizin gösterdiginiz paketlere nasil gecebilirim?

• - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Hayir

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Evet

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Farketmez hangisi ucuz olursa

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 20-30

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? Dk ve sms en dusugu olabilir gb 3 gb olsa iyi olur 4 olursa tadindan yinmez

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    merhaba

Kimler yararlanabilir?

Genç Full 4GB Paketi’nden Bireysel Hazır Kart'lı 25 yaş ve altındaki Turkcell aboneleri faydalanabilir.

diyor yani Tc bulup gnç olunca alabilirsiniz

GNÇ Full 4 GB Paketi’ni almak için GNC FULL 4GB yazıp, ücretsiz 2222’ye göndermeniz gerekiyor. Paketi ayrıca Turkcell bayilerinde POS kanalından nakit ödeme yaparak da alabilirsiniz.

bu arada kampanya eylülde bitiyor diyor süresi uzarmı bilemem

• Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Evet

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Evet

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Faturalı veya Faturasız fark etmez.

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 35-40

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? Mümkün olduğu kadar internet diğerleri normal seviyede olsa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPoweR! -- 25 Haziran 2017; 11:55:28 >
  • 10 gb 1000dk 1000 sms 30 tl turk telekom

yada 8 gb 1000 dk 1000 sms turk telekom 24 tl firsat kampanyasi 500mb turkcell ne demek ya gb bile degil!!!!!

• tt 38 tl 6gb lı bi paket kullanıyorum. turkcelle geçmek istiyorum bütçe 40-50 civarı. en az 6-7 internet istiyorum. güncel kampanya var mı? 25 yaşın altındayım.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturalidayim taahhut bitti

Tekrar turkcell kullanmak istiyorum

Aylik odemem 40 civari olsun

500 dk yeter 7 gb den asagi internet olmasin

Bu kriterlerde hangi tarife kullanabilirim . Tsk ederim iyi bayramlar

• - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? EVET

- Yaşınız 25'ten küçük mü? HAYIR

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? FATURALI

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 30

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? 500 dk olsa yeter , SMS fazla kullanmiyorum, en önemlisi internet 2-8 g olmalı

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

TLMetre servisini kapatmak için İPTAL yazıp 2142'ye göndermeniz yeterlidir.
  • sithicus kullanıcısına yanıt
    Hattınızı faturasız yapın. 30 gün sonra tekrar faturalı olup Kontrol Plus Paketini veya Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz*.

*Daha önce Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçiş yapanlar için olan kampanyalardan yararlanmamış olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Haziran 2017; 22:45:59 >

• Hattınız faturasız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Haziran 2017; 22:38:17 >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Devreden Paketini veya Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Haziran 2017; 22:28:2 >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hattım faturalı
  • şuan platinum 3 aylık kampanyasından faydalanıyorum dolmak üzere 3 ay yaşım 27 faturalı interneti bol uygun bi paket var mıdır 50 60 tl civari

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    GNÇ Full 8 GB Kampanyasından (4 GB Gündüz + 4 GB Gece) yararlanabilirsiniz.

Faturalı hat kullanmak isterseniz Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Haziran 2017; 22:32:46 >

• UberFahrer kullanıcısına yanıt
    Yeni Yıldız 3 GB Paketini alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 25 Haziran 2017; 22:34:26 >
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.
  • romio_1001 kullanıcısına yanıt
    Hattınızı faturasız yapın. 30 gün sonra tekrar faturalı olup Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.