Şimdi Ara

Turkcell Kara Listedeyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar faturam vardı ödeyemedim ve sonra 6 aylık olarak ödedim taksit taksit.
    Bu sebepten dolayı kara listeye alınmışım ve hattım kapandı.
    Ben tekrardan Turkcell hat almak istiyorum, kara listeyi nasıl kaldırtabilirim?

Veya: 532 hat almam şart, birisine 532 li hat aldıttırsam onu vodafone veya aveaya çevittirsem oradan üzerime alamaz mıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Kara Listedeyim: Sorgulama, Kaldırma ve İtiraz Rehberi

Turkcell'in kara listesinde yer almak, çeşitli nedenlerden ötürü iletişim kurmanı zorlaştırabilir. Kara liste, ödenmemiş faturalar, cihaz kaybı veya çalınması gibi durumlarda uygulanır. Bu metinde, Turkcell kara listesini sorgulama, kaldırma ve itiraz etme hakkında bilgilere ulaşacaksın.

Turkcell Kara Liste Sorgulama

Kara listede olup olmadığını öğrenmek için Turkcell Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsin. Müşteri temsilcisi, kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra kara liste durumunu kontrol edebilir. Ayrıca, Turkcell'in web sitesindeki "Kara Liste Sorgulama" sayfasını kullanarak da sorgulama yapabilirsin.

Turkcell Kara Liste Kaldırma

Kara listeden çıkmak için öncelikle kara listeye alınma nedenini belirlemen gerekir.

• Ödenmemiş Fatura: Faturasını ödeyerek kara listeden çıkabilirsin.
    • Cihaz Kaybı veya Çalınması: Cihazının IMEI numarasını Turkcell'e bildirerek ve cihazın kayıp/çalıntı olarak işaretlenmesini sağlayarak kara listeden çıkabilirsin.

Kara listeye alınma nedenini öğrendikten sonra, Turkcell Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kara listenin kaldırılmasını talep edebilirsin. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra kara listeden çıkarılacaksın.

Turkcell Kara Liste İtirazı

Kara listeye alınma nedenine katılmıyorsan itirazda bulunabilirsin. İtirazını, Turkcell Müşteri Hizmetleri aracılığıyla veya yazılı olarak yapabilirsin. İtirazında, kara listeye alınma nedenini ve itiraz gerekçelerini açıkça belirtmelisin. Turkcell, itirazını inceleyecek ve değerlendirecektir.

Turkcell kara listesinden çıkmak için verilen talimatları dikkatlice takip ederek iletişim sorunlarını giderebilir ve Turkcell hizmetlerini tekrar sorunsuz kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeni alınan hatlar 3 ay boyunca numara taşıma yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatlar sadece kendi operatorunde devir alınabilir.Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sorun kara listeden cikisin nasil olacagini
    Turkcell hattinizdan 532 , sabit hat ve diğer operatörlerden 0532 532 0000 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Hatlar sadece kendi operatorunde devir alınabilir.Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sorun kara listeden cikisin nasil olacagini
    Turkcell hattinizdan 532 , sabit hat ve diğer operatörlerden 0532 532 0000 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Yalnız hattım iptal oldu... Nasıl yapacağım ve yurtdışında yaşıyorum
  • Turkcell'e Twitter üzerinden yazın ve size ulaşabilecekleri bir numara belirtin size oradan ulaşırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Turkcell'e Twitter üzerinden yazın ve size ulaşabilecekleri bir numara belirtin size oradan ulaşırlar.

Twitter kullanmıyorum başka yol var mı?
  • mobilayse M kullanıcısına yanıt
    +90 532 532 0000 ı arayin sesli yanit sisteminde turkcell numaranizi girmenizi istediği anda 1 e basin ardindan sistemin yönlendirmesiyle bireysel hat almak istiyorum - faturali hat şahıs aboneliği adimina gelin sistem bilgileri akarinca temsilciye bbağlanmak için 0 a basin diyecek basin ve baglanin temsilciye

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

+90 532 532 0000 ı arayin sesli yanit sisteminde turkcell numaranizi girmenizi istediği anda 1 e basin ardindan sistemin yönlendirmesiyle bireysel hat almak istiyorum - faturali hat şahıs aboneliği adimina gelin sistem bilgileri akarinca temsilciye bbağlanmak için 0 a basin diyecek basin ve baglanin temsilciye

teşekkürler yarın deneyip haber vereceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.