Şimdi Ara

Turkcell konuşma esnasında internet kesiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonunu seven bilge T kullanıcısına yanıt
    vodafonedede vardi suan denedim voltede boyle bir seye rastlamamisdim zaten en son 3deyken dosya indiriken falan kopuyordu ordan aklimda kalmisdi 3g de denedim vodafonede bu durum kalkmis ortadan bence kendileri sistemler ayarliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum Asus zenfone 2 laser konuşurken 3gde internet kesilmiyor. Belki bölgeye göre değişebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da hiç bir sıkıntı yok bırakın 3G'yi konuşma yapsam bile 4G'den düşmüyor ve konuşurken sıkıntısız son hızda internet kullanabiliyorum, benim problemim Türkcell'de arama yapınca otomatikman 3G'ye geçmesi halbuki diğer operatörlerde böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

Vodafone'da hiç bir sıkıntı yok bırakın 3G'yi konuşma yapsam bile 4G'den düşmüyor ve konuşurken sıkıntısız son hızda internet kullanabiliyorum, benim problemim Türkcell'de arama yapınca otomatikman 3G'ye geçmesi halbuki diğer operatörlerde böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
    Turkcell ile alakası yok tüm operatörlerde aynı 4.5G şebekesi sesli görüşme desteklemez bu sebeple arama sırasında 3G'ye düşer ancak volte servisiniz etkinse ve cihazınız volte uyumluysa düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Cihazım VoLTE uyumlu ve her iki hattımda da VoLTE aktif olmasına rağmen Vodafone’da 3G’ye düşmüyor fakat Türkcell’de anında 3G’ye düşüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.