Arkadaşlar Maxiplus5 telefonum var . Whatsapp yükledim.Açtığımda mesaj gelmesi için telefon numaramı girdim.Bağlanılıyor diyor ama beklediğimde bağlanamadı,İnternete bağlı olduğunuzdan emin olup tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin diyor. Hepsini denedim ama yine de olmadı
Bu arada bazı yerlerde kapsama alanı dışındasınızdır diyor ama 4-5 farklı yerde denedim olmuyor.İnternet paketim ve kontürüm var ama olmuyor.Lütfen Yardım Edin Nolur..
quote:
Orijinalden alıntı: emiraydin
Arkadaşlar Maxiplus5 telefonum var . Whatsapp yükledim.Açtığımda mesaj gelmesi için telefon numaramı girdim.Bağlanılıyor diyor ama beklediğimde bağlanamadı,İnternete bağlı olduğunuzdan emin olup tekrar deneyiniz. Sorun devam ederse Telefonunuzu yeniden başlatıp deneyin diyor. Hepsini denedim ama yine de olmadı
Bu arada bazı yerlerde kapsama alanı dışındasınızdır diyor ama 4-5 farklı yerde denedim olmuyor.İnternet paketim ve kontürüm var ama olmuyor.Lütfen Yardım Edin Nolur..
hangi oparatörü kullanıyorsanız o oparatörü arayıp internet ayarlarınız kontrol ettirin. muhtemel dogru yapılandırma olmadıgından giriş yapmıyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: tiretwien
quote:
hangi oparatörü kullanıyorsanız o oparatörü arayıp internet ayarlarınız kontrol ettirin. muhtemel dogru yapılandırma olmadıgından giriş yapmıyordur.
Kardeş internet ayarlarım zaten operatör tarafından yapıldı kendisi mesaj geldi linke tıkladığımda hazır oldu internete girdim sorun çıkmadı telefon uyumlu değil deseniz bu telefonu bi akrabamdan gördüm beğendim ben de aldım onun telefonu giriyor. Bir de Telefon Turkcell'in ama benim hattım Avea ondan dolayı olabilir mi ?
Sinir oldum onda giriyor bende neden girmiyor yaa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tiretwien
quote:
Kardeş internet ayarlarım zaten operatör tarafından yapıldı kendisi mesaj geldi linke tıkladığımda hazır oldu internete girdim sorun çıkmadı telefon uyumlu değil deseniz bu telefonu bi akrabamdan gördüm beğendim ben de aldım onun telefonu giriyor. Bir de Telefon Turkcell'in ama benim hattım Avea ondan dolayı olabilir mi ?
Sinir oldum onda giriyor bende neden girmiyor yaa
bende avea kullanıyorum androidli cihazımda herhangi bir engel olmadan kullanıyorum belki cihaz kaynaklı bir durum olabilir.
ayarlar diğer mobil ağlar veri etkin :işaretli olmalı erişim noktası adları
yeni apn isim : avea internet apn : internet
bir kontrol et ayarları. isim ve apn mutlaka kucuk harflerle yazılmalı
mcc ve mnc apn türü değerleri girili mi? belki bundan dolayı kaynaklanıyordur.
maxiplus 5 kulllanıyorum şu an sorunsuz kullanıyorum ama telefonda çok sıkıntı var kendi kendine problem üretiyor..En yakın zamanda değiştircem
Bende kullanıyorum hiç bir sorun yok şuan. Wi-Fi ile internete bağlanıp öyle whatsapp'ı açmayı denedin mi? Operatörden kaynaklı olup olmadığını ancak böyle anlayabilirsin. ;)