Bildirim
Turkcell Menü veya AveaSimServis
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aklıma bi iki şey geliyor ama acaba haklımıyım bilemiyorum. ilki cihazdaki yazılımın güncellenmesi gerekebilir. ikinciside operatörler bu menüyü normal bağlantıları aracılığı ile kendiler güncelleyebiliyor. ve güncellemek istermisiniz diyede bi uyarı mesajı gönderiyorlar. ayarlarda bununla ilgili bi menü vardı diye hatırlıyorum tam yerini bilmiyorum. sim kartla alakalı bi güncelleme seçeneği var. ordan açık yada kapalı seçebiliyoduk bi bakın isterseniz.
saygılar... -
Güncelleme konusunda benimde kafama takıldı ama şu an telefonum en güncel versiyonunda zaten ama diğer dediğin şeyi yapmak için ne olur onu bilmiyorum anlamadım tam olarak. Hayır anlamadığım şey başka telefonlarda rahatlıkla giripde bunda niye girmek icin tıkladığımda telefonun kapanıp açıldığını anlamadım bana telefondan kaynaklı gibi geldi ama başka başına gelende yok herhalde -
sanmam ilk defa sizden duyuyorum telefondandır büyük ihtimalle ama siımplus kartlarda yani 250 ve üstü rehber kaydı 35 ve üzeri msj kaydı tutan kartlarda opratör kendisi kartın içindeki menüleri güncelleyebiliyor. demek istediğim şey buyru. bunuda sims ervisleri onaylansınmı gibisinden bi ayarla ister açıyoruz ister kapatabiliyoruz ayarlarda buna benzer bişey olması lazım ama büyük ihtimalle telefondadır sorun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X