Şimdi Ara

Turkcell: 'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
11.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten ücretsiz olan(olması gereken) zabazingoyu ücretsiz diye duyurmuşşş
  • Bende 8 gb internet hediyesi veriyor diye tt taahhüt bozmayi göze alarak siteden başvurdum baktım bi hafta 10 gün derken gelmediler 1 ay sonra kurye mesaj atti geliyoruz diye evde yokum dedim ,iyiki de geçmemişim sırf çoğu insan iyi çekiyor diye kullanıyor ama kazığın alası bunlarda şimdi 8gb 29 tl ye tt iyi kötü idare ediyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şu manaya gelir hızlı giriş ile paylaşanlara para almam ama hızlı giriş ile girmezsen para alacağım demek yani değişen bir şey yok bu Turkcell yine para almaya devam edecek

• Kurumsal kullanıcıyım, yurtdışından arkadaşlarım geliyor, 1-2 gün için hat almıyorlar internet üzerinden haberleşiyorlar, bu durumda internet paylaşımı yapıyorum. Ayrıca arabamda androidli bir multimedya sistemi var, onun içinde arabada iken internet paylaşımı yapıyorum, Turkcell'in buradan bir ücret talep etmesi ve ya kendi uygulamasını dayatmasını kesinlikle kabul edilir bulmuyorum, muhtemelen tüm hatları vodafon'a taşıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 26 Aralık 2018; 21:21:5 >
  • klasik bir

Iphone, intel, nvidia, razer kullanicisi ve

r.madrid, juventus ve fransa milli takimi hayranidir..bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

İşte gündeme getirdiğimiz için geri adım attılar, bu kadar çok paylaşım yapıp tepkimizi göstermeseydik geri adım atmazlardı.

Bu her hukusuzluk, adaletsizlik için yapılmalı ki bu gibi olayların benzeri yaşanmasın.

Mesela internet ücretlerinin artması...
    Sokağa çıkanı terörist ilan ediyorlar. Neyi nasıl protesto edecekmisiz?

• Operatörü seri değiştiriyorum bu hafta
  • milletin zekasıyla dalga mı geçiyor bunlar?

• Sarı kutudur, bip tir salla kazan dır vs. Bir sürü interneti, hizmeti senelerdir ücretsiz dağıtıp artistlik yap, sonra gereksiz bir ücretlendirme ile bütün karizmayı çizdir! İnsanlar senelerce bu hotspot ücretlendirmesini turkcell in başına kakacak...

• Arapcell değilmi bu zaten arayınca arapça konuşuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Ocak 'ta güle güle Turkcell

Karsinizda koyun yok

• Hızlı girişi kullanmayıp parasını ödeyince bahsedilen güvenlik sorunu ortadan kalkıyor mu?

• Az önce Turkcell müşteri hizmetleri ile 15 dk kadar görüştüm. Hızlı Giriş üzerinden yapılacak sadece 5 dakikalık bağlantılar ücretsiz olup, bunun dışındaki kullanımlar 9 liradan ücretlendirilecekmiş. Doğru anladığımdan da emin olmak için defalarca sordum. Sonuç bu.

• Bu kararı çok saçma buluyorum ve Turkcell gibi bir şirkete yakıştıramadım. Hotspot özelliğini sık kullanan biri olarak bu karardan dönmezlerse ilk işim başka operatöre geçmek olacak. Hızlı giriş ile uğraşmakta istemiyorum. Hangi yüzyıldayız neyle uğraşıyoruz.

• itirazlar ve şikayetler gelene kadar ceblerini doldurmak için yeni bir bahane çıkartıyorlar

herkesi e-devlet üzerinde şikayet etmeye çağırıyorum
    bir dönem 444 lü hatlardan bankalar ve turkcell dahil kullanan her firma extrem faturalara muzdarib bırakıyordu kullanıcısını
    aynı durum bu konuda geçerli.. itirazlar şikayetler olana kadar.. sonra kaldırdık diye sanki iyilik yapmış hizmet veriyor gibi kenara çıkacaklar

eğer sokaklara çıkacaksanız bu tür dolandırıcılık olayları için çıkın.. hadi sokaklara çıkalım bu tür vermesi gereken hizmetleri ücret yansıtan tüm firmalar için yürüyelim ve boykot edelim

buna LG nin teknik servisi dahil

• Turkcell pişmanlıktır, Vodafone kırsalı bilmiyorum ama şehir merkezlerinde çok iyi çekiyor ve yarı fiyatına veriyor aynı hizmeti.4 yıldır Red kullanıyorum ve çok memnunum.Neymiş müşterileri istemiş kaç müşteri bunu istedi sayı ver turkcell.Kaç müşteri sizden birşey isterse hemen yapıyorsunuz.Turkcellin Türkiye'nin en büyük operatörü olmasına da 10 yıldır şaşarım nasıl insanlar hala 100t ve üzeri verip İnterneti paketler alabiliyorlar anlamıyorum Türk Telekom ve Vodafone yarı parasına veriyorken

• Delikanlı adam bir söz söylediyse arkasında durur. Yok şunun için bunun için deyip sözünden dönmez. Para kaybedeceğim diye kıvırmaz. Delikanlılık bunu gerektirir.

Kısa bilgiden sonra; aferim ensar destekçisi selocana. Tebrikler.

• İsteyen kimse ona bu hizmeti ver. Ücretsiz hizmet verir mi bunlar.

• Vodafone'da "Hızlı Giriş" olmadan da ücretsiz. Dolayısıyla numaramı Vodafone'a taşıyacağım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.