Şimdi Ara

Turkcell Nokia E63 Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi 18 ay 59 diyor benım faturam kontor transfer yaptıgım için yuksek gelıyor alsammı bu kampanya için ozel bır tarıfe istemıyor dımı
  • 280€verip makinayı alabiliomuyuz yoksa bi tarife dahamı almak lazım
  • hb dada 605 ytl ula zaten 12 taksit :) sakın almayın 280€falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: illegal-dead

evt sanırımm yazılımsal tek farkı navigasyon...
    quote:

Orjinalden alıntı: Evrekas

Navigasyon gps yok sanırım.

Yazılımsal değil donanımsal farklarından biri. Ayrıca 3g var ama HSDPA yok UMTS var yani hız max. 384 kbit.
  • Bu taksitle acayip pahalıya geliyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evrekas

Kontratsız fiyatı iyi gibi(280 euro).Ama kontratlı fiyat baya bi tuzlu bu telefon için.(18*59)

quote:

Orjinalden alıntı: Brujeria35

Bu taksitle acayip pahalıya geliyor :S

atldıgınız bir nokta var

18 ay boyunca aylık 59TL ödemeniz karşılığında sizlere taahhüt süresince aylık 1GB Internet paketi ve haftada 2 gün konuşmak ve mesajlaşmak hediye.
  • Faturalı Hat istiyor yanılmıyorsam :/ Faturalı hat ile işim olmaz
  • kontraltı fiyat çok uçuk bir fiyat, kontratsız da piyasanın altında değil;

peki turkcellden bu cihazı aldığınızda sim kilitli oluyor mu arkadaslar
  • kontratsız hiçte uygun değil...bakınız dartde satılıyor...

Turkcell Nokia E63 Kampanyası
  • şimdi bu faturan 59dan aşağı gelmeyecek anlamında mı yoksa fatura + 59 mu? ben kamuya geçtim onu bile dolduramam zaten. ne manası var anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

şimdi bu faturan 59dan aşağı gelmeyecek anlamında mı yoksa fatura + 59 mu? ben kamuya geçtim onu bile dolduramam zaten. ne manası var anlamadım

fatura + 59 tl olacak. size 1 gb internet verecek haftada iki gün beleş konuşma mesajda dahil...
  • guzel kampanya
  • güzel kampanya yarın turkcell shopa bi uğramak lazım işime gelirse almayı düşünüyorum şahsen bu e63 ü
  • şimdi bu cihazda gps yok ama nokia maps var. Acaba o da nerede olduğumuzu fln gösteriyormu
  • Arkadaşlar ürünü almaya karar verdim yalnız acil bir sorum var. Şimdi benim faturam 25 inde kesiliyor. Ben bu cihazı bugün alırsam faturam 25+59 mu olacak yoksa , sonraki aya devredermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brujeria35

Bu taksitle acayip pahalıya geliyor :S

1062 tl ye geliyor taksitle
  • Taksitle çok pahalıya geliyor. Darty de 585 TL. Turkcell den 100 MB internet paketi de yeterli bence...
  • arklar bırseyı merak edıorum smdı bu kampanyaya katılmak ıcın en az 6 ay turkcell faturalı hat sahıbı olmak lazm bn 7 aylık aboneyım ancak 3.ayki faturam odeme tarıhınde sonra yatırıldı yanı arka arkaya 6 ay duzenlı fatura odeme tarzı bısey ıstenıomu bılgısı olan arklar acıl olarak yardım edebılırmı acaba??smdıden tesekkkurler
  • Merak etme , ben hiçbirini zamanında ödemedim ama dün gidip aldım cihazı. Gerçekten tavsiye ederim çok güzel bir telefon. Telefonu alır almaz internetiniz de beraberinde açılıyor. Gps yok ama yol haritası yine var , size nerede olduğunuzu gösteriyor. Müzik çalar yine aynı şekilde güzel bir stereo ses veriyor. Skype da ses kalitesi gerçekten başarılı , bence alınması gereken bir cihaz. Ama internetsiz hiçbir işe yaramaz onu söyleyeyim
  • arkım cok saol yorum ıcın ancak bı sorum daha olacaktı. bn cıhazı aldım we kullanmaya basladım ancak daa once bole tel almadıgım ıcın nete nasıl gırılecegınde zorluk yasıorum. turkcell baglantıyı kullanarak nası gırıyorsun nete. smdı aylık 1gb kullanm hakkımız war ya herhangı bı extra fatura gelmeden sadece o 1gb kullanmak ıcın hangı baglantıyla nete gırmelıyım yardım edermısınz lutfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.