Şimdi Ara

Turkcell, Operatör Değiştirdikten Sonra da Telsiz Kullanım Ücretini Alacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, bende hattı Turkcell den TT ye taşıdım faturasız bugün açılacak hat. Turkcell benden son faturamın ücretini aldıktan sonra bu Telsiz kullanım ücretini nereden nasıl alıyor? Yeni hattım zaten faturasız.
    Birde bilenlere soruyorum çıktığın operatöre yeni müşteri şeklinde en erken dönebilme süresi ile ilgili bir kısıtlama var mı? Turkcell Bayiinde elemana sordum yok istediğiniz zaman dönebilirsiniz dedi. Benim bildiğim 90 gün değil miydi?
  • bu uygulamanın kişisel verilerin korunması kanununa uygun olduğunu düşünmüyorum. Operatörler bilgileri kendi aralarında gsm ve tckimlik bazında borçları paylaşıyor. Bir operatör diğer operatörde ödeme yapıp yapmadığımı nerden biliyor? Ücreti alamıyorsan dava aç hukuki yollara git. Peşin al. Ama benim bilgilerimi borçlarımı diğer operatör veritabanına aktarmaya hakkı varmı. Hangi yasa yönetmeliğe göre oluyor bu. Bir bankaya olan borcunuzu diğer banka, senin x bankasına borcun varmış biz hesabından çektik ödedik diyemiyorsa. İcra vs gibi işlemler gerekiyorsa buradada böle olmalı. Kişisel veri olarakta sıkıntılı hasım olduğunuz kişi diğer operatörde çalışıyor mesala siz o operatöre bilgilerinizin gitmesini istemiyorsunuz. Ancak operatörler finansal önceliklerini (parayı) önem verdikleri için tüm bilgileriniz tüm operatörlere açık hale geliyor.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Her operatörün kendine göre süresi var. Turk Telekom için bu süre 90 gün,Turkcell için 30 gün. Bu arada BTK kurallarına göre başka operatore gectiginde geri istedigin zaman donersin,buna engel yok. İstersen 1 gün dene geri dön. Yalnız operatorlerde kampanyalı fiyatlardan,numara taşıyana sunulan fiyatlardan yararlanamazsın operatorun belirledigi süreden erken dönersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkür ederim. TT yi bir denerim zaten en az 1 ay, duruma göre karar veririm.
  • Turkcell'de 27 TL borcum vardı. Türk Telekom'a taşıdım. Memnun kalmadım. Tekrar Turkcell'e taşıdım. Müşteri hizmetleri devir borcunuz var 27 TL yüklediğiniz de kesilecek diye 1 TL var hattımda transfer etmiştim hala çekmediler. Bu arada her operatorde aynı Vodafone da alıyor. Türk Telekom da alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone a geçtim. Türkcell den kalan borcuda taksitlendirmiş. Her ay 7 tl nin üstünde vergi ödüyorum

• Turkcell faturalıya geçtim herhangi bir telsiz kullanım ücreti çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Turkcell faturalıya geçtim herhangi bir telsiz kullanım ücreti çıkmadı
    Faturalı sıda ayrı bir rezalet. İlk yıl fiyat iyi, ikinci yıl kazığı geçiriyor.
    Kontorlu hatta geçin xe yıl sonuna kadarki vergi yi faturalandırop gönderiyor
    20 yıllık hatlarım olmasa kapatacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Faturalı sıda ayrı bir rezalet. İlk yıl fiyat iyi, ikinci yıl kazığı geçiriyor.
    Kontorlu hatta geçin xe yıl sonuna kadarki vergi yi faturalandırop gönderiyor
    20 yıllık hatlarım olmasa kapatacam.

Alıntıları Göster
    Hattın 20 yıllık olması operatörler için kötü bir şey Adamlar sadece yeni kullanıcıya değer veriyor. O yüzden her sene taşıma yapmak lazım

• Bu vergilerin odendigini mi saniyosunuz ?? Her sene turkcell vb sirketlere geln vergi affina bir bakin parayi ceplerine indiriyor. Devletin yaptigii vergi affi oraninda bizden para kesmedikleri surece ben hakkimi helal etmiyorum ve odememek icin her seyi yaparim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.