Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incebellicambardak , oktay1910 , ceka16 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.819
Cevap
791
Favori
1.431.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler

• Merhaba ben şuan türkcelldeyim hattımı arkadaşımın üstüne almam gerekiyor 1000 tl gibi bir miktar cayma bedeli ödeyeceğim. Bimcelle geçip tekrar türkcelle dönmeyi düşünüyorum şu kampanyalı yeni gelen paketlerine. Sorum şu olacak hattı başkasının üstüne taşıdıktan sonra belirli bir süre var mı operatör değişikliği yapılamaz gibi
  • Anonim797 A kullanıcısına yanıt

Normal hocam 1 aylık faturanı hepsini almış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitorhugoo52

Merhaba ben şuan türkcelldeyim hattımı arkadaşımın üstüne almam gerekiyor 1000 tl gibi bir miktar cayma bedeli ödeyeceğim. Bimcelle geçip tekrar türkcelle dönmeyi düşünüyorum şu kampanyalı yeni gelen paketlerine. Sorum şu olacak hattı başkasının üstüne taşıdıktan sonra belirli bir süre var mı operatör değişikliği yapılamaz gibi

Devir alınan hat için taşıma başvurusu yapılabilir. Devirden hemen sonra kampanyalı festival paketlerini verme ihtimali var,bi bakın devirden sonra kampanyalı festival paketlerini veriyor mu?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Ben de bugün bimsele geçtim.mesajları aynen attım bende oldu teşekkürler. Cumartesi de türksele geçerim

• Faturasız en uygun nerede var acaba? 5-6 gb ve üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 12 Aralık 2024; 23:34:10 >
  • Anonim797 A kullanıcısına yanıt

Turkcel o hediye verdiği 20 gb varya hocam onun parasını alıyorlar.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım devir pazartesi festivaller çıkmadı bimcell git gel yaptım cumartesi açılacak Türkcell.
  • merhaba,hattımı Turkcel 10 GB 180 TL olan pakete taşıdım. 3-4 gün sonra Vodafone taşıdım. Şaun E-Devletten borç kontrolü yapıyorum 268 TL fatura düzenlenmiş. Bu tutar normal mi? 3-4 gün için 1 aylık fatura mı yansıtılıyor.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Birikmiş TKÜ borcu var mıydı? Turkcell' taşımadan önce faturalı mıydın faturasız mı?

Turkcellde kaldığın 4 günde paketteki interneti bitirmiş miydin,Akıllı Faturayı aktif etmiş miydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Aralık 2024; 13:45:26 >

hattı oğlum kullanıyor. Önceki firma Netgsm faturalıydı.

İntnet paketini bitirmiş olamaz. şuan oğlum okulda, diğer sorularınız cevabını bilmiyorum.

bunlar etken mi oluyor?

• Bugün Vodafone faturasıza geçiş için müracaat etsem ayın 19 unda bitecek bu kampanyaya yetişir mi acaba? Bir de Vodafone faturasız seçersem faturasız için de bir tarife belirlemek zorunda mıyım
  • Türk telekom digitalden hazır karta geçiş yapmak istemiştim.sonra iptal ettim kuryeyi falan.444 lü türk telekom numarasını arayıp iptali teyit ettirdim. Fakat BİM den hazır karta geçmek istediğimde türk telekoma başvurum gözüküyor. Türk telekomu arıyorum bizde yok diyor.Nasıl düzeltecem bunu anlamadım.

• numara taşımadan sonra faturasız bakiye iadesi alırken hat sahibinin banka hesabı yoksa nasıl alabiliriz
  • turkcell faturali olan arkadaslar, faturaniz her ayin kacinci gunu kesiliyor acaba? hat tasima yaparken bunu dikkate alacagim da, yazarsaniz sevinirim.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Bende her ayın 25 inde
  • Bir şey sormak istiyorum ben yaklaşık 15 gün önce falan yeni paketlerden 60 gb olanı 490 TL ye aldım.Şimdi 390 TL ye düşmüş buna itiraz edebilirmiyim acaba bilgisi olan var mı?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    10-20-25 seçenekleri var diye biliyorum
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Evet,internet yada konışma paketinin herhangi birini bitirdiyseniz 1 gün bile kullansanız tam ay faturası alınır.

tamamını bitirmesi mümkün değil.

güncel fatura tutarı 85 TL yazıyordu. aylık abonelik ücreti 400 TL, yıllık abonelik ücreti 185 TL. aylık abonelik bedeli üzerinden 10 Günlük ücret hesaplansa + vergiler olsa en fazla 150 TL olur. bu hesapta bir yanlışlık var. Şikayet vara yazayım, fatura gelince THH de yazarım.

• 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.