Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nymn82 , godecengiz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.869
Cevap
827
Favori
1.530.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay beklemek zorunlu demi faturasızda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guest-4ED0EA94D G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba tekrardan bugün telekom a gittim bayiye ve faturasiza geçersem 3 ay kalma zorunluluğu varmış git gel işini siz nasil yapıyorsunuzki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 35-36 gün önce türkcelle geçtim. Başka operatöre geçmek istersem kaç tl ceza öderim nereden öğrenebilirim? Bunun bir hesabı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Evet tam 1 ay

• Ctrlshft kullanıcısına yanıt

Temsilciden öğrenebilirsin. Mobil uygulamadan önceden diyordu ama artık cevap vermiyor sanırım. Mobil uygulamadan chat ile sorabilirsin.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    teşekkür

• Merhabalar gençtürkcelliye nımara tanımla nasıl yapılıyor acaba? Hep şu hatayı veriyor.
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruroracu R kullanıcısına yanıt
    ben dün tanımladım başaralı oldu ama paket olarak bir avantajı yok açıkcası

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİKtanımlama sonrası bize çıkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 14 Nisan 2025; 15:46:45 >
    Mevcut müşterisin çünkü kampanyadan mı yararlanmayı düşünüyordun

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    örneğin yeniye 366+tkü ben tkü dahil 419a kullanıyorum ttde okadar fark yok ve aynı paket turkcell hem yeni gelenlere sınduğunu sunmuyor mevcutta hem 3 katı fiyat istiyor mevcutta onu demeye çalışıyorum mevcut ttli yenilerken yeni aboneler fark yemiyor mevcut ama 27 yıl senden ayrılmamış taşımamış hattını bir sene bile bir jest olması gerek vdf ve ttde durum öyle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 15 Nisan 2025; 10:24:34 >
  • ben pahalı bile sattsa turkcell en azından yeniye sunduğu paketleri versin oda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 15 Nisan 2025; 11:3:20 >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt

Muhatap olma, dikkate de alma. Tamam de geç.

En güzeli e sim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Sanki bu tarife 500 tl idi. En son operatörler kampanya yapınca 25 tl indirmişler fiyatı sanırım.
    Hocam bu tarife bende neden gözükmüyor yeni gelenlere mi özel bu?

3 kere okudum bir şey anlamadım.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    dediğim şu turkcell mevcut abone ile yeni gelen arasında fiyat farkı aşırı çok ve yeni gelen paketleride üstelik sunmuyor misal ttde 366 tl yeniye verdiğini ben tkü ile 419 kullanıyorum ttde mevcut abonelerinide düşünüyor turkcell yeni abone ile arasında 3 katı fiyat farkı sunuyor birde yeni gelenlere sunduğunuda vermiyor onu dedim

• tarife olarak süper tarife hariç hangisini önerirsin ?

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Turkcell websitesinden de görebilirsiniz. Yeni gelenlere özel bir tarife bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Turkcell websitesinden de görebilirsiniz. Yeni gelenlere özel bir tarife bu.
    Ben mevcutta turkcell platinumum 1 hafta sonra taahhütüm bitiyor kesin turkcelde devam edecem en mantıklı tarife nedir sizce en az 20gb lazım

• 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.