< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1351. sayfa)

-
-
Bu fiyatlardan sözleşme yapmayı düşünmüyorum zaten hocam, bayilere özel tarifelere bakınıyorum hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paket yüklemek zorunda değilsin yuklemedigin zaman ücretlendirme aşağıdaki gibi
Yurt içi konuşma dk: 3.65 TL
Yurt içi sms : 2.60 TL
Yurt dışı sms : 7.58 TL
Ama internet ücretini neye göre kesiyor o belli değil, belirsizlik olmasın diye 350 TL lik 10 gb 1000 dk ve 250 sms fırsat 10 gb paketini aldım 28 günlük, 30 gün de bekleme durumu var zaten faturaliya geçiş için
Mh yi arayarak faturasıza gecebiliyorsun sözleşme bitime 3-4 gün kala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell mevcut abonesine kitliyor resmen kısaca bizden ayrılın diyor💁
-
Valla mega dolu 40gb 510 lira bana çıksaydı heralde operatör değiştirmek ile uğraşmazdım. Evet pahalı ama yani diğer operatörler daha sıkıntı. Ben Wodafone a başvurdum 392 TL ye 60gb için. Ancak wodafone daha geçmeden uğraştırıyorlar. Bilgi desen Mh de yok. Birşey soruyorsun yok diyorlar ama sonra öğreniyorsun ki o kampanya var. Durumu iletiyorsun ancak yardımcı olmuyorlar. Ben duruma bakacağım olmadı 1 ay dolmadan Türkcell e geri döneceğim.
18+10 hangi gnc tarifesi hocam, link var mı?
-
gittinizmi bayiye hocam ?
-
Birkaç mesaja aşağıda atesim paylaştım orada tarife adı yazıyor. Bulamazsanız yazın bakayım tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu iş zaten saçmalık.
Millet abonesini elinde tutmak için kırk takla atar, olması gereken de budur, sadık müşteri indirimi diye bir konsept dünyanın her yerinde her sektörde olur.
Bunlar yeni müşteriye göre bana 2 katı fiyat çekiyor, öyle %10 20 falan değil.
20GB için bana önerdiği rakam, 3 ay 610, 9 ay 660, şaka gibi fiyata bak, yeni müşteriye aynı tarifeyi, 325 TL'ye veriyor, iki katından da fazla.
Evde Vodafone/Turktelekom doğru düzgün çekmiyor, yoksa dakika durmam bu rezil heriflerde.
-
kendi elinle yazmışsın bak diğerleri iyi değil onun için pahalı veriyor zorunlu diyor gelcen artık ama telekomunda eski hali yok ben memnunum
İyi de 325'e aynı tarifeyi veren de yine kendisi, demek ki verebiliyor o fiyata.
-
müşteri kazanmak için veriyor mevcutlar zaten bizde diyorlar ne uğraşcam onunla diyor
Turkcell'in ben de bu zamana kadar bir şey çözdüğünü görmedim. Adamları btk'ya şikayet etsem dahi çözülmüyor o konu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır gitmedim hocam 20 gün sonra gidicem nasipse
Valla Wodafone daha kötü i. Geçiş işlemi bitti yani aktivasyon mesajı geldi ama Wodafone hala geçişi onaylamamış şuan ne Türkcell im ne Wodafone. Telefonu da kullanamıyorum yani beterin beteri var
bol star tarifeleri eklenmiş 2-3 gün öncesine kadar yoktu
-
60 gb çok iyi :)
Bir an önce 28 günün dolmasını bekliyorum:)
evet hocam fiyatlar iyi ama şu tarifelerde aklımı kurcalıyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X