Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wadjet Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.039
Cevap
828
Favori
1.540.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bol star 15 400 tl olduysa mega dolu 40gb 510 tl daha mantıklı olur ama bu paralar çok yüksek. Akıl alır gibi değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlardan sözleşme yapmayı düşünmüyorum zaten hocam, bayilere özel tarifelere bakınıyorum hala

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Paket yüklemek zorunda değilsin yuklemedigin zaman ücretlendirme aşağıdaki gibi

Yurt içi konuşma dk: 3.65 TL

Yurt içi sms : 2.60 TL

Yurt dışı sms : 7.58 TL

Ama internet ücretini neye göre kesiyor o belli değil, belirsizlik olmasın diye 350 TL lik 10 gb 1000 dk ve 250 sms fırsat 10 gb paketini aldım 28 günlük, 30 gün de bekleme durumu var zaten faturaliya geçiş için

Mh yi arayarak faturasıza gecebiliyorsun sözleşme bitime 3-4 gün kala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    turkcell mevcut abonesine kitliyor resmen kısaca bizden ayrılın diyor💁

• bana bugün teklif çıkmış son 74 gün kala turkcellden iyi

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 24 Nisan 2025; 6:35:47 >
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Valla mega dolu 40gb 510 lira bana çıksaydı heralde operatör değiştirmek ile uğraşmazdım. Evet pahalı ama yani diğer operatörler daha sıkıntı. Ben Wodafone a başvurdum 392 TL ye 60gb için. Ancak wodafone daha geçmeden uğraştırıyorlar. Bilgi desen Mh de yok. Birşey soruyorsun yok diyorlar ama sonra öğreniyorsun ki o kampanya var. Durumu iletiyorsun ancak yardımcı olmuyorlar. Ben duruma bakacağım olmadı 1 ay dolmadan Türkcell e geri döneceğim.

• hrn001 H kullanıcısına yanıt

18+10 hangi gnc tarifesi hocam, link var mı?

• maslan7 kullanıcısına yanıt

gittinizmi bayiye hocam ?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaja aşağıda atesim paylaştım orada tarife adı yazıyor. Bulamazsanız yazın bakayım tekrar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Bu iş zaten saçmalık.

Millet abonesini elinde tutmak için kırk takla atar, olması gereken de budur, sadık müşteri indirimi diye bir konsept dünyanın her yerinde her sektörde olur.

Bunlar yeni müşteriye göre bana 2 katı fiyat çekiyor, öyle %10 20 falan değil.

20GB için bana önerdiği rakam, 3 ay 610, 9 ay 660, şaka gibi fiyata bak, yeni müşteriye aynı tarifeyi, 325 TL'ye veriyor, iki katından da fazla.

Evde Vodafone/Turktelekom doğru düzgün çekmiyor, yoksa dakika durmam bu rezil heriflerde.

• suphion kullanıcısına yanıt
    kendi elinle yazmışsın bak diğerleri iyi değil onun için pahalı veriyor zorunlu diyor gelcen artık ama telekomunda eski hali yok ben memnunum

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

İyi de 325'e aynı tarifeyi veren de yine kendisi, demek ki verebiliyor o fiyata.

• suphion kullanıcısına yanıt
    müşteri kazanmak için veriyor mevcutlar zaten bizde diyorlar ne uğraşcam onunla diyor

• SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in ben de bu zamana kadar bir şey çözdüğünü görmedim. Adamları btk'ya şikayet etsem dahi çözülmüyor o konu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Hayır gitmedim hocam 20 gün sonra gidicem nasipse

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Valla Wodafone daha kötü i. Geçiş işlemi bitti yani aktivasyon mesajı geldi ama Wodafone hala geçişi onaylamamış şuan ne Türkcell im ne Wodafone. Telefonu da kullanamıyorum yani beterin beteri var

• bol star tarifeleri eklenmiş 2-3 gün öncesine kadar yoktu

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

60 gb çok iyi :)

Bir an önce 28 günün dolmasını bekliyorum:)

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

evet hocam fiyatlar iyi ama şu tarifelerde aklımı kurcalıyor..

• 
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.