Şimdi Ara

Turkcell Paycell salla topla (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
12
Favori
8.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hocam mesaj gelmedi.500 tl limit ne oluyor?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Benim de 200 TL limitim var , kullanamiyordum paycelli aradım,n11, tiklagelsin gibi fiziki harcama limiti 30 TL, sanal oyun vs harcama limiti 200 dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Paycell müşteri hizmetleri ile görüşün.
    Limiti guncelliyorlar, sonra işlem yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

her aybsinu maas alinca faturalari odeyecek miktar kadar paycell sanal kartima aktariyorum.

cep telefinu faturami dijital oprator uzerinden
    es dost tl yuklemesini tt.com tr den
    internet odememi online islemlerden
    dogalgaz odemesini online islemlerden

paycell kart numarasi s girerek oduyorum. komisyon alinmiyor hem de her ay hatiri sayilr puan birikiyor.

bu puanlarla da slisime yarayan hediyeleri aliyorum
    tavsiyem bu sekilde kullanin
    Para nasıl gönderiyoruz hocam paycell sanal kartımıza. Havale eft yapmak için İban numarası yok kart numarası girerek mi göndereceğiz.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam peki kredi kullanmış olacağım gibi daha sonra ödemeyi nasıl yapacağım?

• Daia07 D kullanıcısına yanıt
    tutarı nasıl geri ödeyeceğim peki hocam ?

• SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    Banka Hesabından EFT => Bankanın EFT ile para transferi adımına kadar gelinir, Hesaba EFT ile para transferi seçilir. Aşağıdaki bilgilerin doldurulması ile bakiye yükleme işlemi tamamlanır.
    • Banka Adı: Denizbank A.Ş. (134)
    • Şube: PAYCELL (3276)
    • Alıcı: Kart Sahibinin Adı Soyadı
    • Hesap numarası: 16 haneli Paycell Kart numarası

faturanıza yansıyor.
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    benim faturasız

Onu bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşterileri hizmetlerini aradım faturasız aboneler için.

N11 veya başka bir alışveriş ortamından alışveriş yapılacak tutar kadar hatta tl yüklemesi yapılması gerekiyor muş.

n11 veya başka bir fiziksel alışveriş premium alışveriş statüsünde olup 3 ay içersinde veya ilk alışveriş sırasında 6.99 tl işlem ücreti alınıyormuş.Alınan ücret 3 aylık işlem ücretiymiş 3 ay boyunca başka bir ücret alınmayacakmış.

Faturasız hat mobil ödemeye kapalıysa öncesinde müşteri hizmetleri tarafından mobil ödemeye açılması gerekmiş.

yani paycell n11 20 tl hediye çeki için ilk çek 13 tl oluyor .Birkaç tane 20 veya 10 tl lik n11 çek yükleme ihtimali olanlar için avantajlı.

şuan için 400 liralık doğalgaz faturamı paycell ile ödeyip 2000 puan alayım diyorum.Ama işte 400 lirayı enpara kredi kartı ile ödeyip ücretsiz taksitlendirme avantajım var.

bir diğer avantajım garanti bonus kartıma 1950 tl harca 40 tl Bonus vereyim diyor .Babam ve ninem in faturaları ile bu rakama ulaşabiliyorken 20 tl n11 çeki için uğraşasım gelmiyor.Paycell in çok daha avantajlı kampanyalar üretmesi lazım .Zart zurt işlem ücreti varken bu kampanya tutmaz.

hiç uğraşma hocam böyle hesaplarla..salla kazani ile puanlari topla, puan transferi de var, hepsini bir yerde topla, harca.
    elinden geldiğince türkcelli zarara uğratcaksin

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hehe amacım bu zaten.Ama eşime 1.5 ay bana 3 aydır tl yüklemeden zarara uğratıyorum bundan zevkte alıyorum aslında.Madem ki dedim salla kazan takıldı sürekli haftalık bip dk , internet işini de goller cepte ,paycell , sürpriz nokta , dergilik ıvırı zıvırı ile idare ediyorum iş yerinde zaten wifi var.Bakalım daha kaç ay gidecek.Ama sürpriz nokta yı günlük 1 aylık 5 hak yapmış çakallar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.