Şimdi Ara

Turkcell Paycell Uygulamadan 30 TL yüklemeye 5 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
10
Favori
2.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Max yükleme limitine ulaştınız diyor, yükleme yaptırmıyor. Arkadaşın da hesaptaki kartları silmişler, hem para verip aldığı fiziki kartı hem de sanal kartı. Paycell gittikçe çirkinleşiyor. Kampanya yapıyor, ödül verecem diye, sonra bitince ödül nerede diyorsun yok ödül deyip sopayla kovalıyor.
    Banada bunu diyor hepi topu 450 lira yükleme yaptım bu ay aşmanın yolu yok mu acaba bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lira gelir mi gelmez bilmem ama paraf kart kullananlar için e ticaret kampanyasına sayıyor ve parafpuan geliyor ve ücretsiz faizsiz 3 taksite bölüyor, bilginize.
  • Yok arkadaş. Bu paycell tam üç kağıtçı. Kampanyadaki şartı gerçekleştirmeme rağmen vaad edilen puan yüklenmedi. 2 defa da müş. hiz. kayıt oluşturduk 1 hafta oldu , üstüne üstük olan puanlarda azalmış.

• Millet unutur parayı da cukkalarız diye 15 mayıs yapmışlar. Ama zamanlayıcı kurdum. Alıcam o parayı. Çakala çakallık yapacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtenplus

Banada bunu diyor hepi topu 450 lira yükleme yaptım bu ay aşmanın yolu yok mu acaba bunu

Alıntıları Göster
    bende bu ay 250 tl yüklemiştim. aynı hatayı alıyorum. yalnız benim fiziki kartımda bu hata çıkıyor. sanal kartta çıkmıyor.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    40 TL bir aydır iade olmadı. İki taraf ta sorun karşıda diyor.

• Telefona gelen bildirimde 'her 30 TL' yazıyor uygulamada tam tersi '30 TL üzerine 5 TL' hediye

• Lost on you kullanıcısına yanıt
    Ama kampanya bilgilerine girince 30 tl ve üzeri yüklemeye 5 TL diyor bende öyle sandım yükleyecektim ama 5 TL için mayısın ortasına kadar beklenmez :)

• Şu zamana kadar paycell in yaptığı çoğu kampayaya katıldım ve hepsinde iade aldım geriye. Yani hiç bir zamanda sıkıntı yaşamadım. Sömestır, sevgililer günü, 150/25 vs. aklıma gelenler en son bu kampayaya katıldım muhtemelen gelecek 5tl, şimdi de matkette 75/15 kullanacağım.
    Birikmiş puanlarımla hattıma internet ve migrosta hediye çekleri de kullandım.
    Paycell ile hayat çok güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo61

Şu zamana kadar paycell in yaptığı çoğu kampayaya katıldım ve hepsinde iade aldım geriye. Yani hiç bir zamanda sıkıntı yaşamadım. Sömestır, sevgililer günü, 150/25 vs. aklıma gelenler en son bu kampayaya katıldım muhtemelen gelecek 5tl, şimdi de matkette 75/15 kullanacağım.
    Birikmiş puanlarımla hattıma internet ve migrosta hediye çekleri de kullandım.
    Paycell ile hayat çok güzel :)
    Ahaya la , hepiniz yalan söylüyonuz .

Sadece bu adam doğruyu söylüyor.

doğru olduğunu ve sizin yalan söylediğinizi nerden mi biliyom ?

Adam bir kere trabzonlu, birde kalın harfleri kullanmış. Geri kalanınızın yalan söylediği böylelikle anlaşılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Migros hediye çeki nerde paycell de

• ben çok fazla n11 çek ve nakit iade aldım ama bunlar paycell uygulamasının amatör olduğu gerçeğini değiştirmiyor

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Şu an da yok hocam geçmiş zamanda 25 ve 50tl lik çekler mevcuttu ama çok kısa sürede tükenmişti.

Değişiyor sürekli şu an tatilsepeti ve teknosa vardı galiba.
  • Bilen, deneyimli arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba?

Kredi kartıyla bakiye yüklediğimizde ekstrede normal alışveriş olarak mı görünüyor yoksa nakit çekim mi?

• sirswager kullanıcısına yanıt
    pek deneyelimli degilim bana benim yk worldkartta wire kart/türkcell ödeme diye geçiyor.
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    sektör HİZMET , DİĞER ve EĞLENCE olarak geçebiliyor. taksit kesin oluyor ')

• Bildirim gelmemiş yeni görüyorum mesajlarınızı.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

@cihatgs Benim de ykb world hocam bir deneyeyim o halde.

Sevgiler.

• Şu an tekrar tekrar deniyorum, hem sanal karttan denedim hem de fiziki ykb worldgold ile “işleminizi şu anda gerçekleştirmiyoruz, daha sonra tekrar deneyiniz” tarzında hata veriyor.

Bana kalırsa ykb ile değil de paycell ile ilgili bir durum. Bakalım bekleyip tekrar yükleme yaparız.

Not: paycell sanalkarta yükleme yapmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 16 Nisan 2020; 2:19:26 >
  • 3 saattir bendede aynı sorun var. vkfbank bankomartkarttan para yükleyecektim bende. paycellde problem war benimde tahminimce.
  • Hala tık yok, umarım altyapı iyileştirmesi falan yapılıyordur. Yarın tekrar deneyelim en iyisi, iyi geceler hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.