Şimdi Ara

Turkcell Rahat Paketler ile faturasız gibi kullan faturalı gibi öde! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
24.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar selam rahat tarifeme 100 lira zam geldi. Otomatik tarife yenilemeyi kapattım. Paket yuklemedigim sürece durum ne olacak hat faturasiz gibi konuşmaya mi kapatılacak ne kadar surecek vs.
  • hala mobil ödeme açılmıyor mu

• code61 C kullanıcısına yanıt

hocam n3 yaptınız. rahat alınır mı yoksa sorunlu mu. ilk 3 ay ucuz tarife sonra öpmece mi başlıyor.

bu rahatın sıkıntıları neler. devam ediyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 3 Aralık 2024; 12:49:9 >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

Numara taşıma ile geçerseniz ilk 3 ay değil de daha fazla bir süre idare eder diye düşünüyorum. Bir önceki sayfada 30 küsür liradan 60 küsür liraya çıktı yazmışım 2022 yılında 4 gb tarife için. Yaklaşık 3 yıl kullanmışım. 4 gb rahat tarifesiyle başlamışım bir de. 4 gb ' a çok zam gelip 8 ' e çok gelmemişti , 8 e zıplamıştım. Çünkü 8 kullanmak daha mantıklıydı fiyat / performans açısından. Böyle böyle 18' e kadar çıkmışım kullanmamama rağmen fiyat / performans analizi yaparken.

Yeni rahat tarifeleri de ya yeni müşteriye ya da faturasızdan ilk defa geçecek kullanıcılara açıyorlar tahmin edersin ki, onlar da her zaman eski rahat tarifelerden daha cazip oluyor.

İlgilenemediğimden çok bakamadım diğer operatörlerle kıyaslamasına fakat en son 18 gb rahat efsane fırsat tarifesi kullanıyordum. Mayıs ayında 220 küsür liradan kasım ayında 430 küsür liralara çıkınca operatör değiştirmeye karar verdim.

Ocak 2024 ' te 180 lira , Şubat 255 lira, Haziran 350 küsür lira , Aralık 430 küsür lira. Zamlanma eğrisi bu şekilde olmuş.

Fakat dediğim gibi uzun bir süre geçtikten oldu, 2024 ' te 2 yıla yakın süre geçmiş çünkü. Hemen ilk 3 ay sonra öpmece başlamadı diye hatırlıyorum , emin değilim yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 13 Aralık 2024; 20:57:8 >

• ilker07 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. 1 yılda 2.5 katı olmuş . herkes sürekli zam geldiğinden bahsetmiş. ttkom geçtim yıldızlı günler diye bir tarife var. 1000dk 10gb 135 tl 20 gb 175tl gibi bir şey ona geçiş yaptım. niyetim Türkcell de kalmaktı ama maddelerde 12 ay sabit fiyat hiç bir yerde yazmadığı için vaz geçtim. ttkom da eskisi kadar kötü değil.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ben de 143 lira yalın 10 gb fırsat kampanyasıyla vodafone'a geçiş yaptım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 14 Aralık 2024; 17:24:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.