Şimdi Ara

Turkcell Sahte İmzalı Sözleşmeyi kabul ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: termal1

Ben ne bayiyim ne çalışan, bayi olsam bile ben yapmadığıma gore suçlu değilim...
    geriye donuk düşünelim.
    farzedin o evraklara imza attınız yuklediğiniz antivurus mobil odeme ile size fatura için odeme almıyacakmıydı?
    Dostum kusura bakmayın ama sizin turkcelle alıp verebileceğiniz birşey yok.
    Antivurusu şikayet et derim.Asıl düzenbazlar onlardır.

onay almadan nasıl pro versiyon satın aldırılır hala anlamış değilim.

Yukarıda en alt paragrafta yazdığımı tam anlasaydınız bana bunu herhalde sormazdınız.
    Tekrar yazıyım.
    Vodafon hattım açıldığında ilk olarak müşteri temsilcisini aradım. Mobil ödeme açıksa kapatmak istiyorum dedim.
    Mobil Ödemeniz kapalı dediler . Yani neymiş ? Normalde açık olmuyormuş. Neden olmuyormuş ? Çünki sözleşmede tercihlerimi ben işaretledim.

Mobil Ödemesi kapalı olan bir hattan haberin olmadan ve mesajla senin onayın alınmadan para çekiliyormu, ben bilmiyorum
    Bildiğiniz bir şekli varsa anlatında bilgi sahibi olup önlem alalım.

Antivirusu yapan şirketi Bileşim suçlarına zaten şikayet ettim.
    Turkcell Tüketici Hakem Heyyeti kararı ile zaten o parayı ödemek zorunda kalacak.
    Bayininde sahtekarlık suçundan mahkemede cezalandırılması benim için yeterli olacak.
    Burada benim önemli olan Bayinin Yaptığı sahtekarlık, ve Turkcelin buna arka çıkması.

• Faturayı ödeme seni icaraya verirler e-devlet den takip et icra dairesine imza bana ait değil dolayısıyla borcum yok diye dilekçe yaz olay biter sen niye uğraşıyorsun onlar uğraşsın onlar imza senin diye kanıtlamak zorunda kalacak Zaten buna girişmezler icraya itiraz ettiğin an takip durur sonucda devlet borcu değil hiç bişi olmaz hiç uğraşma

Sadece şöyle yapailirsiniz bu hattaki imza bana ait değil buna rağmen benim hakkımda ödeme takibi yapacaksanız beni arkaş çevreem eş dosta rezil etip icraya veriseniz 100bin TL den az olmamak üzere manevi tazminat hakkım olduğunu kabul etmiş sayılırsınız Deyip ptt den taattütlü iadeli gönderin 3-4tl verirsin PTT ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDA

quote:

Ben ne bayiyim ne çalışan, bayi olsam bile ben yapmadığıma gore suçlu değilim...
    geriye donuk düşünelim.
    farzedin o evraklara imza attınız yuklediğiniz antivurus mobil odeme ile size fatura için odeme almıyacakmıydı?

Yukarıda en alt paragrafta yazdığımı tam anlasaydınız bana bunu herhalde sormazdınız.
    Tekrar yazıyım.
    Vodafon hattım açıldığında ilk olarak müşteri temsilcisini aradım. Mobil ödeme açıksa kapatmak istiyorum dedim.
    Mobil Ödemeniz kapalı dediler . Yani neymiş ? Normalde açık olmuyormuş. Neden olmuyormuş ? Çünki sözleşmede tercihlerimi ben işaretledim.

Mobil Ödemesi kapalı olan bir hattan haberin olmadan ve mesajla senin onayın alınmadan para çekiliyormu, ben bilmiyorum

Turkcell Tüketici Hakem Heyyeti kararı ile zaten o parayı ödemek zorunda kalacak.
    Bayininde sahtekarlık suçundan mahkemede cezalandırılması benim için yeterli olacak.
    Burada benim önemli olan Bayinin Yaptığı sahtekarlık, ve Turkcelin buna arka çıkması.

nq antivirüs mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realy078

Faturayı ödeme seni icaraya verirler e-devlet den takip et icra dairesine imza bana ait değil dolayısıyla borcum yok diye dilekçe yaz olay biter sen niye uğraşıyorsun onlar uğraşsın onlar imza senin diye kanıtlamak zorunda kalacak Zaten buna girişmezler icraya itiraz ettiğin an takip durur sonucda devlet borcu değil hiç bişi olmaz hiç uğraşma

Sadece şöyle yapailirsiniz bu hattaki imza bana ait değil buna rağmen benim hakkımda ödeme takibi yapacaksanız beni arkaş çevreem eş dosta rezil etip icraya veriseniz 100bin TL den az olmamak üzere manevi tazminat hakkım olduğunu kabul etmiş sayılırsınız Deyip ptt den taattütlü iadeli gönderin 3-4tl verirsin PTT ye

Önerin için çok teşekkür ederim, sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: ERDA

quote:

geriye donuk düşünelim.

Tekrar yazıyım.

nq antivirüs mü?

evet NQ antivirüs

• Sonuç ne oldu...
    Bence takipsizlik çıktı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.