Bildirim
TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Sallama tekniği var mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Taktik maktik yok gerisini biliyosunuz ehehe
Bu hafta bana haftalık 4gb çıktı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haftalık hafta içi 1 GB ne aga. Oda hafta içi sadece bak bak.
-
5 tl paycell pöhh..
Haftalık 4GB çıktı bana, tam da memleketteyken ilaç gibi geldi.
-
Sen ne yaptın hacı böyle ☺️ GB bırakmadın bize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2018 yılı farkındalık Yılım oldu 😀
quote:
Orijinalden alıntı: Lene
Sen ne yaptın hacı böyle ☺️ GB bırakmadın bize
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz baz istasyonunu kiralamişsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Akcam46
Siz baz istasyonunu kiralamişsınız.
yok ya benim bulunduğum noktada 10 ASU anca alıyorum baz istasyonundan(yani 3 G yarım diş yada hiç çekmiyor) turkcelle yazdım 50 bin nüfuslu ilçe merkezindeyim bizim ev seçilmiş sanki bizim evde çekmiyor -
Arkadaşlar olayı halen anlamadınız. Faturasız ve faturalı ucuz tarife kullanan adamlara neden gidip 10 GB versinler. 49 TL lik tarifem de hiç 4 gb lik hediye göremezken faturamı +12 TL aştım 4 gb geçen hafta bu haftada direk 10 gb verdiler. Adam platinum kullanıyor eşek yüküyle para veriyor. Bu adama 10 GB vermesinlerde de ayda bir 30 TL yükleyen öğrenci veya garibana mı versinler ? -
Hattı bugün taşıdım Turkcelle. GNC süper tarifesi gündüz 5gb gece 5gb. Salla kazandan biraz önce katlanan internet çıktı. 5gb gündüz ve 5gb gece hediye verdi. İkiye katlandı, sevdim ben Turkcell'i.:)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus YLcnk
Arkadaşlar olayı halen anlamadınız. Faturasız ve faturalı ucuz tarife kullanan adamlara neden gidip 10 GB versinler. 49 TL lik tarifem de hiç 4 gb lik hediye göremezken faturamı +12 TL aştım 4 gb geçen hafta bu haftada direk 10 gb verdiler. Adam platinum kullanıyor eşek yüküyle para veriyor. Bu adama 10 GB vermesinlerde de ayda bir 30 TL yükleyen öğrenci veya garibana mı versinler ?
3 ev arkadaşıyız, üçümüzde öğrenciyiz; diğer iki arkadaşım faturasız. Bir tanesi neredeyse 3 aydır kontör yüklemiyor ve istisnasız her hafta en az 5 gb internet çıkıyor, 10 gb çoğunlukta. Diğer arkadaş düzenli 30 tl yüklüyor ona da sürekli ilk arkadaş kadar olmasa da internet çıkıyor. Ben 10 yıllık faturalı turkcell kullanıcısıyım, ortalama faturam 100 tl civarı. Kampanyanın başından beri 2-3 kere günlük 1gb çıktı. onun dışında gerçekten saçma hediyeler çıkıyor. Mesele süper ligin araya girdiği hafta goller cepte üyeliği verdi. Veya paketimde fizy sınırsız, fizy paketi verdi, dergilik var dergilik verdi vs.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X