Şimdi Ara

Turkcell Salla Kazan-ma-!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanmadığım hattıma her hafta salla kazandan 3 gb veriyor. Aktif kullandığım hatta ise günlük ya da haftalık 100 dk. Daha kazanan olamadık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarıma genelde haftalık 1 veya 2gb internet geliyor daha ne olsun 2gb paketleri var enaz 4-5gb da salla kazandan geliyor 19₺ ye 500dk 1000sms 6gb a yakın kullanıyorlar sadece salla kazan da değil bi'ara kampanyasını yaptılar 16gb aldılar nereye kullanacaklarını şaşırıyorlar sürekli speedtest bundan önceki yine bip 13gb kampanyasındada aynı böyleydi
  • 3 haftadır haftalık 1 gb geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100dk heryone verdi sabah bana bir günlük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece konusma paketi olan ve akilli telefon kullanmayan annemin hattina once 1 gb hediye sonra dergilik hurriyet bip falan verdi garip 😀

• İki kez hediye alanlar nasıl yapıyor, bende 1 kez veriyor

• Son 1-2 aydır salla kazandan hiç internet gelmiyor paketimin yetmediğini fark etmeye başladım😊

• bip dk dan baska birsey vermiyor salla kazanma

• Turkcell Salla Kazan-ma-!!Bu çıktı cuma günü hiçbirşey gelmedi ama Başak geçiyorlar galiba

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hiç şaşırmadım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Turkcell Salla Kazan-ma-!!Bu çıktı cuma günü hiçbirşey gelmedi ama Başak geçiyorlar galiba

Yeni geçenlere ilk hafta hediye vermiyor. Mevcut internet hakkı varsa paketi 2'ye katlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Turkcell Salla Kazan-ma-!!Bu çıktı cuma günü hiçbirşey gelmedi ama Başak geçiyorlar galiba

Yeni geçenlere ilk hafta hediye vermiyor. Mevcut internet hakkı varsa paketi 2'ye katlıyor.

katlamadı :(

• Ts club mağzasından 20 tl indirim kodu geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, Salla Kazan kampanyasi kapsaminda, GollerCepte Super paketi kazandiniz. Super Ligin tum gollerini mac aninda cep telefonunuzdan izleyebilir ve hediyenizi 08.12.2017 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Size ozel uygulamayi ucretsiz indirmek icinhttp://trcll.im/GollerCepte adresini ziyaret ediniz. B002

• Salla Kazan'dan Dergilik uygulamasinda gecerli 1 hafta ucretsiz Hurriyet gazetesi paketi kazandiniz. Paketinizi 08.12.2017 16:03 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Okumaya baslamak icin tiklayin:http://turkcell.li/hurriyetdergilik B002

Rezalet.

• Bugün bitecek olan paketi kullanmıyor

4 gün sonra bitecek dergilik hediyesini kullanıyor

Turkcell e Yeni geçtik .hala eski Turkcell kendisini

Geliştirememiştir hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hic bisey olmayan hatta haklari ikiye katlama verdiler. O dk 0 sms 0 tl 0 gb internet vardi. Iki kati yine sifir. Turkcell bu cok sasirmiyorum 😀

Dostum banada aynısını yaptı, kontor yükleyip paket yaptim. 2 ye katladı. tl yüklemeden önce salla kazan aç 2 katı versin kontor yükle temiz iş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.