Şimdi Ara

Turkcell Süper Lig Artık Başlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beşiktaş holosko, delgado ve cisse hariç yabancıları yollasın. Gençlerle yola devam edelim. Aksi halde başlamasa da olur
  • Size de bir Kalli lazım o zaman.
  • Kalli değil de Beşiktaş'ın para-pul-çıkar-avanta işlerinden arındırılıp amatör bi klübün ruhunu alması gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

Beşiktaş holosko, delgado ve cisse hariç yabancıları yollasın. Gençlerle yola devam edelim. Aksi halde başlamasa da olur

Holosko ve Delgado çok mu yaşlılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Heracles.

quote:

Beşiktaş holosko, delgado ve cisse hariç yabancıları yollasın. Gençlerle yola devam edelim. Aksi halde başlamasa da olur

• quote:

quote:

quote:

Şampiyonuz bu sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de şikayetçi olduğum mevzu o, ama bu devirde ligimizin adı bile Turkcell Süper Lig iken böyle bir şey pek muhtemel değil malesef.
  • quote:

Şampiyonuz bu sene

Mümkündür
  • valla ya lig bitince sanki hayat bitiyor benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

Benim de şikayetçi olduğum mevzu o, ama bu devirde ligimizin adı bile Turkcell Süper Lig iken böyle bir şey pek muhtemel değil malesef.

Diğer takımları bilmem ama, Beşiktaş için düşündüğüm şey bu. Altyapıdan oyuncu yetiştirip bu genç oyuncularla mücadele etmek. 2-3 tane de gençlere ağabeylik edecek tecrübeli ve Beşiktaş'ın ruhuna yakışır oyuncu alınmasın. Böylece takım para ve şöhret uğruna değil, Beşiktaşın ruhu adına futbolunu oynayacaktır. Kadro bu şekilde kurulursa şampiyon olup olmamak da sorun değil, öenmli olan lige renk katmak.

Türk filmlerine benzetmek gerekirse Beşiktaş; Anadolu'dan İstanbul'a göçen Kadir İnanırdır. Dişiyle tırnağıyla emek vererek bir şeyler yapıp halkın sevgisini kazanmıştır.
    Ama şuan benim gözümde Beşiktaş şu şekildedir;

Ne zaman ki bu hale döner;

o zaman gerçekten Beşiktaş olur

• Hoşnutsuzluğunda haklısın. Ama bunlar artık futbolun gerçekleri oldu.
  • Keşke sadece futbolun durumu böyle olsa, insan ilişkileri bile bu duruma geldi :(
  • "Profesyonellik" tabiri altında dediğin gibi insan ilişkileri bile paraya endeksli. Sağlık olsun, vardır sen ben gibi düşünenler de can sıkamya değmez.
  • başlasında askere gitmeden bi kaç maç izliyelim..
  • Yarın tribünden izliycem inşallah Bursaspor - Galatasaray karşılaşmasını. Özhan Canaydın'ın vasıtasıyla geçen sene de Bursaspor'un açılış maçı Galatasaray ileydi, onu da izlemiştim. İnşallah orada olucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.