Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.911
Cevap
135
Favori
198.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız konusunda kesin bilgi var mı?

4g ilk cıktıgından beri '4.5G Hızını Deneme Kampanyası' adı altında 600Mbps veriyorlar, süresini hep uzatıyorlar ama mesela 31 Ocak'da uzatmazlarsa??

Mesela normal paketimde

'İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.' ibaresi var, ayrıca '4.5G Hızını Deneme Kampanyası kapsamında 4.5G şebekesinde 600 Mbps üst hız limiti sunulur.' ibaresi ile 100Mbps limiti uygulanmamış oluyor, ama canları isterse onu kaldırıp pat diye 100 ile sınırlayabilirler??
  • Arkadaşlar bu superbox ile twitch üzerinden sağlıklı yayın yapılabilir mi? Upload hızı gayet iyi gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

Arkadaşlar bu superbox ile twitch üzerinden sağlıklı yayın yapılabilir mi? Upload hızı gayet iyi gibi geldi bana.
    Evet rahatlıkla yapılabiliyor.

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Pencere önünde bile en iyi çekm gücü görülmüyor bazen onun yerine google play den cell signal monitör indirip oradan stabil istasyonu bulup evin etrafında telefonla dinyalleri tespit etmek. Bizim dvde mesela en iyi giyisi dolabımın üstünde ve odanın ortası olmasına rağmrn orada en iyi çekim var. Hız testi yaptım 150 mbit falan gördüm. -91 db 4.5G diğer alanlarda 40-60 ı geçmiyor. Biraz uğraştırır ama superbox kullanacaklara öneririm. Ayrıca superbox telefona göre daha iyi çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

Arkadaşlar bu superbox ile twitch üzerinden sağlıklı yayın yapılabilir mi? Upload hızı gayet iyi gibi geldi bana.
    5000 Bitrate ile yayın açıldı. No problem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıvester

Eleman dün akşam tekrar geldi evrak sorununu halletim fakat onay vermediği odadan diğer odaya geçtik orada onay verdi. Şu anda 50-50 hız alıyorum.

Alıntıları Göster
    Evrak sorununu hallettim derken biraz açabilirmisiniz. Nedir bu evrak meselesi bir önceki mesajda size şöyle yazmıştım sanırım görmediniz.

Merhaba. Kullandığınız hat Turkcell önödemeli sanırım. Bu durumda evrak isterler. Hattı Turkcell faturalı olanlar için gerek yok diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirsen faydalı olacaktır Süperbox düşünenler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Evrak sorununu hallettim derken biraz açabilirmisiniz. Nedir bu evrak meselesi bir önceki mesajda size şöyle yazmıştım sanırım görmediniz.

Merhaba. Kullandığınız hat Turkcell önödemeli sanırım. Bu durumda evrak isterler. Hattı Turkcell faturalı olanlar için gerek yok diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltirsen faydalı olacaktır Süperbox düşünenler için.

Alıntıları Göster
    Evet turkcell hattım yok diye adresimi gösteren güncel bir fatura örneği , kredi kartı ekstresi veya ıslak imzalı ikametgah belgesi istendi bende ıslak imzalı ikametgah belgesi aldım nufus dairesinden. Daha sonra kimliğimin ve ikametgah belgesinin resmini çekip imzaladım bu kadar.

• Modem'in ilk geldiğindeki şifre sorunu şu yüzden: İlk kurulum yaparken modem yeni şifre istiyor, wifi şifresi giriyorsunuz yada rasgele bir şifre oluyor orada.

Sonraki sayfada varsayılan olarak arayüz girme şifresini de wifi şifresi yapıyor eğer seçeneği değiştirmezseniz. Rasgele bir wifi şifresi = arayüz şifresi olmuş oluyor. Alttaki deliğe basılı tutun ışıklar yanıp sönene kadar. Yalnız gelen smsler kayboldu resetten sonra, okumadım da önemli birşey yoktu umarım
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    ekledim kardeşim

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• limitsizeposta L kullanıcısına yanıt
    Dogrudur herzaman pencere kenarında da sinyal seviyesi iyi olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Dogrudur herzaman pencere kenarında da sinyal seviyesi iyi olmayabilir

Baz istasyonu hangi yöndeyse o taraftaki pencere tarafına konulursa en iyi sonucu verir. Mesela bende pence tam ters tarafta o yüzden mantıklı değil. Aslında herkes bulunduğu ili, ilçeyi neyse gezerek cellmapper ile haritalasa, sinyali nerden aldığınızı ve hangi bantları alabileceğinizi görüp ona göre en optimum şekilde yerleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Aralık 2018; 13:05:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademjenni A kullanıcısına yanıt
    eski mesajlarda bir arkadaşın belirttiği gibi anten soketi TS-9 buna göre antenler bakabilirsiniz,anten almadan önce modem içindeki sinyal seviyesini gösteren kısmın resmini atın ve en iyi sinyal alan konumu bulmaya bakın anten şart değil sinyal çok düşük seviyede değilse ve hız tatmin ediyorsa

• evet sinyalin geliş açısıda önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

evet sinyalin geliş açısıda önemli

Hatta en iyisi bazın yerini tespit edip harici yönlü anten (çanak gibi) bağlayarak nokta atışı bazdan sinyal almak. Özellikle kırsalda az sinyal alanlara faydası olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- 10mbps 1080p iptv leri açabiliyor mu?
    2- 50gb kotalılarda kota sonrası nette yazana göre 3mbps hıza düştüğü söyleniyor. Buradaki kullanıcılar 8 e düştüğünü söylüyor tam bir bilgi var mı?
    3- Usb girişiyle powerbankla kullanım gerçekten mümkün mü? Deneyen var mı?
  • Gearbest
    LF - ANT4G01 4G LTE TS9 Fiş 49dBi MIMO Anten Sinyali Artırıcı | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/networking-communication/pp_227646.html?wid=1433363#goodsDetail

GittiGidiyor
    LTE TS9 4G 3G Mobil Yönlendirici BI578 için Anten Booster Amplifikatör Sinyal 35dBi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/lte-ts9-4g-3g-mobil-yonlendirici-bi578-icin-anten-booster-amplifikator-sinyal-35dbi-396865383

www.banggood.com
    1700/2100MHz LTE Phone Signal Amplifier Booster LCD Display Repeater with Antenna and 10M Cable Professional Tools from Tools, Industrial & Scientific on banggood.com
    https://www.banggood.com/17002100MHz-LTE-Phone-Signal-Amplifier-Booster-LCD-Display-Repeater-with-Antenna-and-10M-Cable-p-1379196.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

3Gstoreyoutube
    4G LTE Amplifier and Paddle Antenna
    https://www.youtube.com/watch?v=cr8Yw5Tj-UA

Ufak bir araştırma ile bunun gibi antenler var piyasada bakalım bir tane deneme amaçlı almak istiyorum sonuç nasıl olacak.

• tıvester T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu antenler cihazdaki hangi girişe takılıyor

• tıvester T kullanıcısına yanıt
    gearbestteki iş görür, alacaksan onu al dene derim
    bu arada videodaki cihaz iyiymiş, -95dBm den -68dBm ye gelmiş sinyal seviyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 20 Aralık 2018; 16:13:23 >
  • geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    eski mesajlarda bir arkadaş anten soketlerinin resmini attı,o soketlere takılıyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.