< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell superbox bant seçimi yapma(sınırsızlarda hız yükseltme ihtimali) (11. sayfa)
-
-
Turkcel hatta sahip herhangi bir telefon 4g çekiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski full paket kullananlar yada kotalı kullananlar bu https://www.cellmapper.net/map/ bu siteden bulunduğunuz lokasyondaki baz istasyonundaki hangi bantlarda çalıştığını görebilir ve o bantlara göre superboxınızdan bant ayarı yapabilirsiniz
-
Bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ?
-
Bende nedense hata veriyor ve bant değişemiyorum lütfen yardım edin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anteni nerden aldınız acaba link falan varmı ? -
https://www.safirteknoloji.com/poynting/
Online satış yok. Telefonla irtibat kurup sipariş etmistim. Eylülde 900 TL civari idi. Şimdi amazona baktim Almanya’dan 1200 TL civarina geliyor -
Peki hocam bu anteni kullandıktan sonra sinyal değerlerinizde ne kadar bir artış oldu acaba ?
Sizin soruna baktığımız zaman yoğunluktan dolayı bir yavaştık söz konusu gibi bende tam tersi yoğunluk yok ama sinyal sıkıntılı -
Antenle ve antensiz olarak anlik değerler bunlar. Değerlerin anlamlari internette ve bu konunun bir yerinde vardi. Yani burasi kirsal ve amacim baz istasyonundan sinyal almak oldugu için cekmeyen modem antenle cekiyor. Daha iyi bir anten varmidir evet. Ama o piyasadaki dandik antenler modemin kendi anteninden emin olun iyi degil burdaki arkadaşlar denedi o tarz ürünleri
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim. -
Rica ederim -
Hepsini tek tek denememe rağmen hala hızım 20 Mbps e sabitleniyor
Sınırsız 20 Download 5 upload olan paketi kullanmıyorum
Hız sınırını aşmam mümkün mü?
Full 279 TL lik paketi ile anca yüksek hızları bulabilirsin bende eskiden maksimum 200 mbit 50 upload gördüm tek Bir baz istasyonuna klitlemistim
Kullandığın anten yönlü anten baz istasyonunun yönüne göre ayarlicaksin başka türlü verim alainmaz stabil olmaz yani baz istasyonunun yönünü cellmaper android uygulamasıyla yerini ve yönünü bulup o yönde sabitlersen stabil hız alırsın 👍
Teoride haklısınız yabancı forumlarda yeterince okudum. Birincisi sinirdan 50 km ilerideyiz ve sinir ötesinde hic baz istasyonu yok. Yansiticilar var. Bu yuzden en yakin yansıtıcıya cevirince belkide en kötü interneti aliyorum. Zaten mesele mesafe vs değil kapasitenin bu kadar adami kaldiramamasi. Su anda Türkiyeye kuzeye cevirdim saatlerine gore 3-20, 3-7, 7-20 seklinde bant ayarlamasi yaparak gunu kurtarıyorum. Teşekkürler destek için 👍 -
299tl 20mb /5mb olanı kulllanıyorum benim paket uygun değil galiba :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultr4slan299tl 20mb /5mb olanı kulllanıyorum benim paket uygun değil galiba :(
dalgalı bir hız alıyorsan stabil bir hız alabilirsin
-
Saçma sapan zte modem verdiler, huaweiyle değişimini bir türlü sağlamıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X