Şimdi Ara

Turkcell Superbox Fırsat Aldatmacası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerden göğe haklısın. Bu tarife geçen hafta çıktığında, bende turkcelin sayfasındaki açıklamaları ve taahhütnameyi okuduğumda 10 download ve 10 upload olarak düşünmüştüm. 20lik pakette upload açıkça 5 olarak belirtildiğinde de bu tarife ile çelişmesi ayrıca dikkatimi çekmişti.
    Moralini bozmak gibi olmasın ama turkcelin bu tarifedeki uploadu yükselteceğini hiç sanmıyorum, çünkü bunu yaparsa 20'likte de yapması lazım. Ama ortada yanlış bilgilendirme nedeniyle bir mağduriyet var, müşteri hizmetlerinden upload bilgisini önceden aldıysanız büyük ihtimalle cayma bedelinden kurtulabilirsiniz.
    Neyse sayenizde uploada kanıp en azından başkaları mağdur olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 25 Mayıs 2019; 19:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enyalius

Yerden göğe haklısın. Bu tarife geçen hafta çıktığında, bende turkcelin sayfasındaki açıklamaları ve taahhütnameyi okuduğumda 10 download ve 10 upload olarak düşünmüştüm. 20lik pakette upload açıkça 5 olarak belirtildiğinde de bu tarife ile çelişmesi ayrıca dikkatimi çekmişti.
    Moralini bozmak gibi olmasın ama turkcelin bu tarifedeki uploadu yükselteceğini hiç sanmıyorum, çünkü bunu yaparsa 20'likte de yapması lazım. Ama ortada yanlış bilgilendirme nedeniyle bir mağduriyet var, müşteri hizmetlerinden upload bilgisini önceden aldıysanız büyük ihtimalle cayma bedelinden kurtulabilirsiniz.
    Neyse sayenizde uploada kanıp en azından başkaları mağdur olmayacak
    Şuan bende mağdur olmayacağım.
    Çünkü sözleşmede sitelerinde ve reklamlarda bu ibare yok.
    Satış temsilcileri 10/10 diye satıyor.
    Çoktan tuketici hakem heyetine yolladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ScknNet kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun
  • hocam bu sim cep telefonunda kullanılıyor mu ??*
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa000

hocam bu sim cep telefonunda kullanılıyor mu ??*
    Denemedim ancak çalışmaığını söylemiş bazı arkadaşlar.
  • Dün başvuru yapmıştım 10/10 99 TL dedi mht bana. Bugün burayı okuyunca dedim arayıp sorayım 10/5 olmasın. Aradım mht 10/5 şeklinde olacak dedi. Cihaz sınırı var mı dedim şuan yok ama ileride 4 cihaz olacak zaten imza atınca onay vermiş olacaksınız dedi ben de iptal ettim. Zaten evimde internete bağlanacak 4 cihaz var. Saçmalık.

• 10/5 alıyorum altyapı olmayınca buna şükrettik
  • 10/10 olayı zor hakem heyetine başvurun hocam ben de geçen bağlattım şuanlık memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözleşmede yazıyordur kesin, mh'e inanman yanlış olmuş. Açıp okuman gerekiyordu sözleşmeyi.
    Sözleşmede yok ise, zaten böyle birşey yapmaya cesaret edemezler, 100% sen haklı durumdasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysahman

Dün başvuru yapmıştım 10/10 99 TL dedi mht bana. Bugün burayı okuyunca dedim arayıp sorayım 10/5 olmasın. Aradım mht 10/5 şeklinde olacak dedi. Cihaz sınırı var mı dedim şuan yok ama ileride 4 cihaz olacak zaten imza atınca onay vermiş olacaksınız dedi ben de iptal ettim. Zaten evimde internete bağlanacak 4 cihaz var. Saçmalık.
    hocam onunda kolayı var, bir tane Access Point router alacaksın, onu kablo ile superbox cihazına bağlayacaksın, tek cihaz bağlı gözükecek. Sen ve diğer cihazlar Access Point ile bağlanacaksın. O zaman hiç bir sorun olmaz merak etme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam onunda kolayı var, bir tane Access Point router alacaksın, onu kablo ile superbox cihazına bağlayacaksın, tek cihaz bağlı gözükecek. Sen ve diğer cihazlar Access Point ile bağlanacaksın. O zaman hiç bir sorun olmaz merak etme :)

Alıntıları Göster
    İptal etmiş bulundum yav. Bayramdan sonraya kaldı internet çekme işi. Çok teşekkür ederim değerlendiricem söylediğinizi

• Enyalius E kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom 16 MBps 82 TL veriyor onu alın upload olarak çok hızlı 800 kbps veriyor Superbox en azında upload var diyor 5 MBps de olsa
  • 2162350919 bugün bu numaradan arandim.kendilerini Turkcell Superonline diye tanıttilar.superbox i anlattılar .mevcut adsl üyeliğini taşıyabiliriz dediler .99 TL kampanya fiyatı varmış 10 megabit.kurulum için arayacağız dediler .bu numara necidir sonrasında şüphelendim.istemiyorum diye geri aradım cayma bedeli çıkar sözlü onay verdiniz dediler .superbox için modem hat verilmesi gerekiyor.benden vermedikleri hizmetin parasını alamazlar.bu nasıl iş anlamadım

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    taşeron firmadır
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    sözleşme de 5 MBps upload yazmıyor
    Benide 0800 le baslayan 2 numara ariyordu hemen verelim falan diye bende bi dusuneyim falan diye geçiştiriyordum cok İsrar ediyolardi ne olur ne olmaz diye Türkcellin kendi numarasindan arayipta baglattim superboxi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

Benide 0800 le baslayan 2 numara ariyordu hemen verelim falan diye bende bi dusuneyim falan diye geçiştiriyordum cok İsrar ediyolardi ne olur ne olmaz diye Türkcellin kendi numarasindan arayipta baglattim superboxi
    mevcut adsl üyeleri 99 tl den superbox a geçebiliyormu.benim 4 aylık taahhütüm kaldı.turkcell müşteri hizmetlerini aradım size 159 tl olur dediler.sıfırdan yeni üyeliklerde 99 tl geçerliymiş
    Superboxtan kabloluya gecisi biliyorum ama dedigini bilmiyorum hic maalesef bide istersen bi bayiye sorun ya da tekrardan mh farklı bir kisiye daha sorun

Merhaba geçiş yapabilirsiniz , dilerseniz işlem sağlayabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.