TürkTelekom bombayı ortaya attı, bunlar da patlattı. Örnek vermek gerekirse normalde 60 TL olan 24mbps için TürkTelekom 120 TL fiyatını belirlemişti. Şimdi bu 24mbps için 90 TL fiyat biçiliyor. Önce kazığı gösterip sonra bıçağa oturmamızı istiyorlar. 120 TL'den iyidir diyerek %50 ücret zammına bizi ikna etmek istiyorlar. Yer miyiz? Yiyen çıkar elbet.
bu taktikler bi yerden tanıdık geldi bunu kullanan KİM acaba
yakında dial-up bağlantı da gelir
Bukadar zam yetmez yahu azcık daha zama yapın şu hızlarıu yükseltin
Yılbaşından 1 gün önce, Superonline AKK'ye devam ediyor..
quote:
Orijinalden alıntı: UtkuGARIP
Yılbaşından 1 gün önce, Superonline AKK'ye devam ediyor..
O işaretlediğiniz bölge aylık kullanımınız. AKK devam etseydi "Şu kadar kotanız kaldı: " yazardı. Bende superonline kullanıyorum oradan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi
O işaretlediğiniz bölge aylık kullanımınız. AKK devam etseydi "Şu kadar kotanız kaldı: " yazardı. Bende superonline kullanıyorum oradan biliyorum
Alıntıları Göster
Yeni öğrendim. Bende "Şu kadar kotanız kaldı" gibi birşey yazmıyordu önceden, Önceden de sadece rakam, şimdi de sadece rakam. :) Bunlar bizi müneccim falan mı sanıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: UtkuGARIP
Yeni öğrendim. Bende "Şu kadar kotanız kaldı" gibi birşey yazmıyordu önceden, Önceden de sadece rakam, şimdi de sadece rakam. :) Bunlar bizi müneccim falan mı sanıyor?
Alıntıları Göster
Kullanıcılara bi SMS ya da mail atmalarını beklerdim şahsen
Online işlemlere girdikten sonra yukarıda hesabım butonuna basınca güncel durum kısmında da görebilirsiniz sınırsız/AKK'nin kalktığını hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme