İyi günler şuan superonline 25mb limitsiz(25gb) paketini kullanmaktayım fakat değiştirmek istiyorum online işlem merkezinde hız/kota değişikliği menüsüne geldiğimde sadece 3 paket var 50 mb limitsiz 2 tanede 100 mb limitsiz fiyat farklı paket bulunuyor.Öte yandan yakın arkadaşımda benimle aynı paketi kullanmaktaydı fakat daha sonra 25mb hız kalarak fiyat farkıyla kotasını artırdı.Onun hız/kota değişiklik menüsünde daha farklı paketlerde bulunuyormuş örn 25mb fakat 3 tane ayrı olarak 10 tl farklı paketler varmış bununla değiştirmiş bende hızım kalsın fakat bu saçma kotayı değiştirmek istiyorum ilk haftadan 15-20si bitiyor zaten illa ay sonunu bekleyemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan ve yardım edebilecek biri varsa sabırsızlıkla bekliyorum. Not:Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda önceden seçtiğiniz paketle ilgili olabilir diye saçma sapan şey söylediler zaten onlar kendisi benim 10 mb 50gb internetimi sormadan değiştirip bu hala getirdiler yok efendim 25 gb olsun hızınız artsın fiyatınız aynı kalsın detayları saklayıp sonra illa uğraştırıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme