Şimdi Ara

Turkcell/T20/T11 alana nokia x1-01 hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar kontratlı cihaz almayı düşünen arkadaşlar varsa turkcellin sunmuş olduğu herhangibi kontrarlı cihazın yanında nokia x1-01 koşulsuz şartsız hediye ediyorum kaçırmayın

• Konuyu biraz daha açar mısınız ?

Bu nasıl konudur.
  • Arkadaş kendi kampanya yapmış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Arkadaş kendi kampanya yapmış sanırım.

harbi kişisel kampanya yapmış
  • Gorulmemis dev kampanya sizde faydalanin diye haber verdim konuyu acarsak turkcellden kontratli herhangibi marka cihaz alicak olan arkadaslar vardir.normalde turkcell tim den aldiklari zaman nokia nin x1-01 cift hatli cihazini vermiyorlar ben size bunu sagliyorum dusunen arkadaslae varsa ardimci olurum pm den donebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvntcnkr

Gorulmemis dev kampanya sizde faydalanin diye haber verdim konuyu acarsak turkcellden kontratli herhangibi marka cihaz alicak olan arkadaslar vardir.normalde turkcell tim den aldiklari zaman nokia nin x1-01 cift hatli cihazini vermiyorlar ben size bunu sagliyorum dusunen arkadaslae varsa ardimci olurum pm den donebilirler

Fiyatınız nedir ? Hangi semttesiniz ?
  • Turkcellin sitesindeki. Kontratli cihazlara bakin almak istediginizin yaninda nokia yi hediye edecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvntcnkr

Turkcellin sitesindeki. Kontratli cihazlara bakin almak istediginizin yaninda nokia yi hediye edecegim

Sizin kârınız ne olacak ?
  • Benim bi kaarim yok tamamen size hizmet iyi bi firsati degerlendirmeniz acisindan sizinle paylasmak istedim
  • almak istiyorum fakat başka bir ildeyim.t10 veya t20 li kontratlı fiyatlar ne kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.