Şimdi Ara

Turkcell T60 video incelemesi 'Fiyat / Performans sınıfının yeni telefonu testte!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 numaralı görsel "The Matrix " de Neo nun ajanlardan elinde tlf la pencereden kaçmaya çalıştığı sahneyi hatırlattı bana ..Dikkatli okuyucu, Erdi nin kış aylarında pardesü ile tlf incelemeleri için çatıya çıktığını hatırlar.Bunlar şüpheli hareketler ..

• Türk malının her zaman destekçisiyim; fakat yeterli kaliteye ulaşılması lazım. Daha iyi, daha kaliteli ürünler yapabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi bey vodafone smart6 incelemesinide istiyoruz..

• Gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş. Diğer inceleme yapanlara göre oldukça farklı bilgilerde bulundurması zannediyorum donanımhaberin farkını oluşturuyor olsa gerek diye düşünüyorum. Zira telefonu ilk incelemesini yapmak değil her haliyle bizlere aktarmak daha önemlidir. Bunu başardığınız için ayrıca teşekkür ederim.

• f.p ürünü dehil hemde hiç şuan f.p ürünü sony c4

• Zte üretimi operatör telefonlarının android güncellemesi aldığını daha görmedik, bu cihazı alırken bunu dikkate alın.

• kapasitif tuşlar kırmızı olsa mavi olabilirdi aslında diyecek miydin çok merak ediyorum

• türkcell müzik internet paketinden yemeden kullanılabiliyor

• t60 dolby audio ses kalitesiyle alınabilecek bir telefon müzik dinleyenler için film izleyenler için ideal bu segmentte böyle özellikli telefon yok. ve telefon alırken muahakkak dolby veya beats audio lu telefon alın...

• Beyler onu bunu bırakın da, chrome videolarda "can't load plugin" diyor, adobe flash hack yiyebilir diye engellenmiş mi ne olmuş? Haberi ve çözümü olan bir el atsın varsa konu linki atsın.

Saygılar

• Sony m4 aqua vaken..Arkadaş geçen havuzdan çıktı bir baktım telefon gitti canım telefon dedim ha unutmusum bir şey olmaz dedi m4 dedi anlayana..

• t60 hoşuma gitti dogrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Erdi abinin kendisini çektiği fotoğraf ön kamera ise, T60 gerçekten olmuş demektir.. En azından kamera açısından mükemmel..

• quote:

Orijinalden alıntı: sayitusta

Sony m4 aqua vaken..Arkadaş geçen havuzdan çıktı bir baktım telefon gitti canım telefon dedim ha unutmusum bir şey olmaz dedi m4 dedi anlayana..

Hafızası 8 gb olunca, su bile girecek yer bulamamıştır :D

• Erdi abi ben aldım telefonu fakat şarjı çok aşıırı gidiyor dakikada %1 şarj gidiyo ve aşırı ısınıyor facebookta gezerken bile ısınıyor benim telefonda bi sorunmu vardır sizce
  • Ben 04.08.2015 te aldım bu t60 denen illeti 07.08.2015 te garanti kapsamında servise gönderdim 4 gün sonra geldi fakat cihazın arızaları devam ediyor. Dün tekrar yolların. Ben hiç beğenmedim . tavsiye etmem

• radyo arşivinden ses dosyalarını açınca 3 saniye sonra duruyor tekrar başa dönüyor tekrar çalıyor sonra tekrar tekrar duruyor aynı işlemi başka telefonda sorunsuz yapıyor acaba nerede hata var

• Operatör telefonu alinmaz. almayin pisman olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklasik bir sene once t50 aldim hayatimda yaptigim hatalardan biriydi. T60 inda farkli olacagini sanmiyrm bakmayn yukarda yazan ozelliklere tum malzemeler o kadar kalitesizki. Mesela t50nin kameradina 13 mp diyorlardi inanin vga kamera gibi baska telefonlarin 5 mp bundan daha iyi cekiyodu cozunurluk ve dokunmatik cok kotuydu. cok yavasti. Tavsiyem operator telefonlarina yaklasmayn. Bisuru telefon markasi var onlardan birini alin

• turkcell t60 telefonum arka kamerası güvenlik politikları nedeniyle kapatıldı açılmıyor diyor aldığımdan beri böyle başka bi sıkıntı mı var ben halledebilir miyim yoksa servise mi vereyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.