Şimdi Ara

Turkcell T80 lanse edildi: İşte detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş bir muhabbet, izlemeye bile değmez.

• açıklama yapan bey abi, uygun fiyata girer gibi oldu girmeden çıktı, performans felan dedi ona da giremedi kısaca bu telefonda hiç birşey yok, yahu anlamadığım birşey var bu şekilde ürün sunacağınıza hiç sunmamak daha iyi değil midir onu tam olarak anlayamıyorum. sen koskoca firmasın gsm'de ülke birincisisin her alanda, köşe esnafı değilsin ki mağazada yok dememek için ürün yaptırıyorsun. kimse almazsa sen zarar edeceksin, alırsa alan kişi hoşnut olmayacak hani neresinden tutarsan tut bir artısı olmayan olay. bu cihazı alacağıma gidip s5-note3 neo felan alırım 4g'li veya ikinci el iphone 6 alırım daha iyi diye tek düşünen ben miyim acaba. hiç avantajı, albenisi, özelliği, ekstrası olmayan cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 12 Temmuz 2017; 19:28:6 >
  • Rezalet bir telefon. 1300 vermek? Bu telefona?

• Turkcell Ç80*

*çöp.

• T80 alacağınıza Vodafone'dan Nokia'nın yeni modellerini alın..

Nokia'nın yeni modellerinde bile SD400 işlemci var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zf2

Facebook'a daha rahat girebilmek için ilk defa Android telefon alacak 48 yaşında telefon piyasasını takip etmeyen ve "almışken iyisini alayım, türkselin en iyi telefonu buymuş" diyecek olan amcalara yönelik bir aygıt olmuş. böyle amcaları görürseniz uyarın, sevaptır.

Şşşt! Ayıp oluyor ama 48 nasıl "amca" olur? 47 yasındayım ve hala abiyim 60 öncesi "amca" olmaya da niyetim yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volga tuygun

quote:

Orijinalden alıntı: zf2

Facebook'a daha rahat girebilmek için ilk defa Android telefon alacak 48 yaşında telefon piyasasını takip etmeyen ve "almışken iyisini alayım, türkselin en iyi telefonu buymuş" diyecek olan amcalara yönelik bir aygıt olmuş. böyle amcaları görürseniz uyarın, sevaptır.

Şşşt! Ayıp oluyor ama 48 nasıl "amca" olur? 47 yasındayım ve hala abiyim 60 öncesi "amca" olmaya da niyetim yok :)

hahahha kusura bakma abiii :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 799 tl lik telefonu 1299 dan satması çok zor

• Bu fiyata fazla değilmi ya bari 4/64gb olsaydı

• VR da akıllı saatler gibi oldu, Apple bir saatle pazarı temizledi resmen. İki oyuncu kaldı geriye kalanlar sportif bileklikler adı altında ucuza adım sayar satıyorlar. VR işini Facebook güzel sahiplendi ama içerik olarak kısıtlı kaldılar, Apple illa girecek bir sektöre ki toparlansın... Telefon çok pahalı, bazı paketlere daha ucuza verecekler her halde.

• arkadaslar cihazi bugun babama aldik .ne kadar ben alma desem de kendi dedigini yapti ve aldi.cihazi deneme fir satim oldu.cihaz gayet seri, Kamera si çok guzel ,telefonu eline aldiginizda plastik hissi yaratmiyor,parmak izi hizli calisiyor,eksik yonleri 2gb ram ve 16gb hafiza olmasi yerine 4/32 olsaydi birde fiyati 999tl olsaydi daha çok ilgili gorebilirdi

• Türkcell düş artık bu millet in yakasından sattığın her telefon vukaat lenovo p2 sattın güncelleme alamıyor ne rezilsin

• Buna vereceğin 1299 tl yi zenfone 3 laser al daha iyi 4gb ram 8çekirdek işlemci 32gb depo bildirim ışıgı mevcut bataryasıda fena değil

• Turkcell T50'den sonra bir daha operatör telefonu almam.
  • Hahaha Giriş seviyesi bile zorla olmuş bir cihaz bence.

Bir de SD MSM8940 işlemci demişler = SD 435.

Hadi işlemci idare eder diyelim;

http://www.gsmarena.com/zte_blade_v8-8501.php

Behey vicdansızlar 3 GB RAM niye koymadınız...
  • T50 de ölü piksel vardı, t60 da şebeke çekmeme sorunu vardı ama alanlar konfigürasyona bakıp denemeye değer dediler, ama bu tel için alalım deneyelim diyecek adamı zor bulurlar helede 1300 tl ye çok zor, olmadı turkcell...

• erdi vallahi bir soru soruyorsun 2 saat girişi oluyor bu kadar uzatma.

• Her zamanki gibi yine ÇÖP.
  • 1300 tlye gm5plus j7rpime gibi cihazlar varken bunu alan bu foruma girmesin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.