Şimdi Ara

Turkcell Tarifeler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkcell faturalı hat sahibiyim. BizBize Kampüs tarifesine üyeyim. 5 mesajdan sonra günde 1000 bedava olayı çok hoşuma gidiyordu. Bu ay acı bir şekilde bunun sadece BizBize Kampüs ile olduğunu öğrendim. Hoş, bu faturamda yazıyormuş. Ama türkcell bana fatura bile göndermiyor. Mesajla fatura bilgilerimi dahi göndermiyor!

Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Konu şu:

1 dakika paketi + 1 mesaj paketi + 1 internet paketi

Şu an dakika olarak 2 gün bedava (Cumartesi-Çarşamba) ve internet paketi olarak 100 mb internet kullanıyorum. iPhone 3G sahibiyim fakat 3Gye geçmeyi o kadar şikayetten sonra geçmeyi düşünmüyorum.

Bundan sonra sadece 2 gün birilerini aramayı planlıyorum. Onlar da bedava olduğum günler. Ayrıca 1000 mesaj pakedini yeni aldım. Henüz aktive edilmedi. Hepsini toplayınca 30 lira civarı birşey yapıyor sanırım. Benim 50 lirayı geçmemem gerekiyor. Sanırım bunu başaramayacağım.

Eğer benim bu oluşturduğum sistemden daha iyi bir öneriniz olacaksa bekliyorum arkadaşlar. Tüm fikir ve yorumlarınıza açığım. Ayrıca bunların dışında diğer operatörlerden tarife önerileriniz varsa bekliyorum. Numara taşımak da ayrı dert olacağı için belki 0dan hat alırım :)

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Türkcell müşteri temsilcileriyle uğraşmak istemiyorum. Türkcellin nasıl çalıştığını gayet iyi biliyorum. Çoğu şeyinden memnun değilim. Hoş, ülkemizde düzgün işleyen bir sistem yok zaten.

Hattım 3-4 senedir Türkcell'de. Taahhüdü nasıl yapacağımı açıklayabilir misiniz? Telefondan mesaj mı atacağım?

Her ay kendini yenileyen 100 mblık internet pakedine sahibim. Diğer arkadaşlarımda interneti kullanmayı kestiklerinde ... kadar mb'ınız kaldı şeklinde bildirim gelirken bana gelmiyor. Ayrıca internet paketim ne zaman yenileniyor ne zaman bitiyor anlayamıyorum. Mb başına 0,55 krş gibi bir ücret paketi aştığım için alınıyor. Halbuki ben paketi aştığımı bilmiyorum.

Genç paket ise iyiye benziyor. Dakika değil de mesaj ihtiyacım olan şeydi. Aktive edilmemiş mesaj pakedimi iptal ettirmeye çalışacağım. Ya da ilk ay zorunluluktan iptal edip sonra genç'e geçeceğim.

Genç tarifeye nasıl geçeceğimi turkcell'in internet sitesinden bulamadım. Alıştığım gibi bilgilendirme konusunda fazla iyi değiller. Sizden yine yardımcı olmanızı isteyeceğim :)

• 25 yasindan kucukseniz kimliginiz ile birlikte turkcell bayine gitmeniz yeterli .
  • Genç pakete üye oldum. Satın aldığım 1000 mesajı iptal ettirmek kaldı geriye.

Kalan MB olayını kontörlü hatlardaki gibi göstermemiz mümkün değil sanırım?

Yardımınız için teşekkürler.
  • Yardımınız için tekrar teşekkürler
  • Numara taşımanın hiçbir zahmeti yok. Sadece kimliğinizle bayiye gidip bir imza atıyorsunuz. Hat sizin adınıza ise en fazla 6gün sonra operatör değişiyor.bu saydıklarınızdan cok daha fazlasını sadece 150kontore vodafone cep1 tarifesi ile yapabilirsiniz.üstelik 35kontore her yone geçerli 3000mesaj paketi alabilirsiniz.(günde 100 mesaj) 6ay boyunca vodafone zaten her yone 250dakika veriyor.. Cep aran sayesinde her 10dakikalık aranmaya 5kontor kazanıyor ve yine bu kontorleri her yone 3dakikası 1kontor olacak şekilde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca kafasına göre vodafone her kontor yüklemeye şebeke içi 100kontor hediye ediyor.. Bir süre sonra durum öyle bir hal alıyor ki ana kontorleri kullanmaya fırsat kalmıyor. Ne yapayım ne yapayım diye düşünürken benim gibi 250mb internet paketi alırken bulabilirsiniz kendinizi :) üstelik Turkcell 100mb ile aynı fiyata..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Numara taşımanın hiçbir zahmeti yok. Sadece kimliğinizle bayiye gidip bir imza atıyorsunuz. Hat sizin adınıza ise en fazla 6gün sonra operatör değişiyor.bu saydıklarınızdan cok daha fazlasını sadece 150kontore vodafone cep1 tarifesi ile yapabilirsiniz.üstelik 35kontore her yone geçerli 3000mesaj paketi alabilirsiniz.(günde 100 mesaj) 6ay boyunca vodafone zaten her yone 250dakika veriyor.. Cep aran sayesinde her 10dakikalık aranmaya 5kontor kazanıyor ve yine bu kontorleri her yone 3dakikası 1kontor olacak şekilde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca kafasına göre vodafone her kontor yüklemeye şebeke içi 100kontor hediye ediyor.. Bir süre sonra durum öyle bir hal alıyor ki ana kontorleri kullanmaya fırsat kalmıyor. Ne yapayım ne yapayım diye düşünürken benim gibi 250mb internet paketi alırken bulabilirsiniz kendinizi :) üstelik Turkcell 100mb ile aynı fiyata..

Peki bu dediklerinizi 0dan bir vodafone hat alarak da yapabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea telefon kampanyası öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6ay boyunca vodafone her yone 250dakika dısında evet. Bu avantaja sadece numarayı tasıyarak elde edebiliyorsunuz. Ama bildiğim kadarıyla Vodafone yeni hat alanlara kontör yukledikçe her yöne dakikalar hediye ediyr ekstra olarak ama bundan emin değilim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.