Şimdi Ara

turkcell tim'de çalışıyorum. soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kurumsal hat kullanıcısıyım. Hattımı bireysele taşımak istiyorum fakat kurumsal bir pakette taahütüm var. Yine de hattımı bireysele taşıyabilir miyim?

Bilgin varsa sevinirim, bugün yarın TİM'e gitmeyi düşünüyordum bunun için.

limited mi, şahıs şirketi mi?
    taşıyabilirsiniz ama cayma bedeli çıkartacaktır. ayrıca kurumsal hatlar için;
    şirket yetkilisi, kaşe, vergi levhası gibi evraklar gerekli. bayiye gitmeden hazırlıklı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 23 Nisan 2016; 23:31:02 >
  • komando musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

quote:

Kurumsal hat kullanıcısıyım. Hattımı bireysele taşımak istiyorum fakat kurumsal bir pakette taahütüm var. Yine de hattımı bireysele taşıyabilir miyim?

şirket yetkilisi, kaşe, vergi levhası gibi evraklar gerekli. bayiye gitmeden hazırlıklı olsun.

Limited hocam. Anladim tesekkurler. Sim kart degisijligi icin de istemislerdi bu belgeleri.

• s.hız kullanıcısına yanıt
    herhangi bir kampanya, cihaz, değişiklik olmadan önce bize turkcell den sinyal-mail geliyo. benim bi bilgim yok kartların üzerinde yazan özel koddan. link atabilirsen bakayım.
  • quote:

quote:

quote:

Limited hocam. Anladim tesekkurler. Sim kart degisijligi icin de istemislerdi bu belgeleri.

limitedde işler daha da zor. dediğim belgeler olmadan yeni kart bile alamazsınız evet :)
    ama bu işlemler için bayiye gitmeye gerek yok. kurumsal da şirket danışmanları war, arayın gelsin hem geçişleri ayarlar hem de 4.5g uyumlu kartları hazırlar.

• Merak ettiğim bir şey var;

Hat ile alakalı bir işlem için kullanıcısı olsak bile hat sahibi gerekliyken, hattın faturasını vs. yatırırken niye kimsenin umrunda olmuyor bu hat sahibi ?
  • boolboxer B kullanıcısına yanıt
    neyse ozaman ses çıkarmayalım :)
  • Hayatımda hiç turkcell kullanmadım allah korusun.

• Yere düşen selocanları ne yapıyor sunuz ?

• boolboxer B kullanıcısına yanıt
    Hat babamın üstüne. Kendi üstüme almak için neler lazım ve ücretli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

+1
    Yıllaarr yıllar önce tabii o zamanlar yaş tutmadığı için haliyle hattı anne-baba üstüne yaptırdık, ee zaman geçti artık yaş ilerledi, hattı kendi üstümüze almak şart oldu.

• KomsununOglu kullanıcısına yanıt
    Farklı şehirdeyim. Bi işlem yapmak gerekiyor hat sahibinin imzası gerekiyor lafını duymaya bıktım
  • quote:

merhaba, izmit'te 4 tane tim bayisinde çalıştım, çalışmaktayım. bunlar yogun cadde ve bazı avm mağazaları. sorularınız warsa cevaplayabilirim. satış danışmanı, iletişim danışmanı, akıllı destek olarak görew alıyorum.

Platinum paket kullanıyorum. 5s 24 ay vade ile kaç tl ye gelir. İzmitteyim iyi birşeyler dersen gelirim sana.

• Merhaba, yeni faturalı hat aldım, faturasıza geçmek istiyorum. Kaç ay sonra ücret vermeden geçebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzda v harfi yok mu?

• Bizim de mavi noktamız var kendi yağımızda kavruluyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

merhaba, izmit'te 4 tane tim bayisinde çalıştım, çalışmaktayım. bunlar yogun cadde ve bazı avm mağazaları. sorularınız warsa cevaplayabilirim. satış danışmanı, iletişim danışmanı, akıllı destek olarak görew alıyorum.

Ensar vakfına üyesiniz.İptal etmeyi düşünüyormusunuz vakıfla ilişkinizi?Yoksa abone mi kaybedeceksiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Merhaba, yeni faturalı hat aldım, faturasıza geçmek istiyorum. Kaç ay sonra ücret vermeden geçebilirim?

12 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

evet ücretli 65 lira ücreti war, gerekenler;
    - hat sahibi ve kimliği
    -devir yapılacak kişi ve kimliği
    -devir yapılacak kişiye ait sabit bir adres teyit evrağı. (fatura, kart extresi, ikametgah) vs.

ayrıca kontrat warsa iptal olur, cayma bedeli ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercan-Co

quote:

Platinum paket kullanıyorum. 5s 24 ay vade ile kaç tl ye gelir. İzmitteyim iyi birşeyler dersen gelirim sana.

cihaz temlikleri sabittir hocam.
    24 ayda 74 yansır 1800'e gelir. izmitteysen beklerim yardımcı olurum aksesuar ve teknik şeylerde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.