Şimdi Ara

Turkcell & Türk Telekom indirimli TL transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
6
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Operatör #Türk Telekom #Turkcell
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    **GÖNDERDİĞİNİZ MESAJLARA WHATSAPP veya PM ANLIK DÖNÜŞ YAPILIR, WHATSAPP İLE ULAŞABİLİRSİNİZ**

___TURKCELL TL___

50 TL Transfer: 40 TL
    100 TL Transfer: 75 TL
    200 TL Transfer: 140 TL

___TURK TELEKOM TL___

150 TL Transfer: 100 TL

*Talep ettiğiniz TL transfer miktarı 24 SAAT içerisinde hattınıza gönderilecektir.

* Referansı olan veya daha önce alisveriş yapmış olanlar ödemeleri Transfer sonrasında yapabilir.

* TL yükleme ile herhangi bir farkı yoktur. Hattınıza aldığınız TL ile Turkcell paket yükleme, mobil ödeme ile alisveriş yapma gibi tüm işlemlerde kullanabilirsiniz. Böylece n11 gibi sitelerde indirimli alışveriş yapabilirsiniz

Whatsapp için: 05336491482
    TIKLA

ÖDEME: ENPARA, AKBANK, PAPARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 21 Şubat 2022; 13:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Edit: Sistemdeki yoğunluk nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Para iadem yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 10 Aralık 2021; 14:44:18 >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt

Durum nedir,aracı da olmuştum. Kusura bakmayın. Sitede çok kişi almıştı şimdiye kadar.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın,benim için büyük surpriz oldu bu durum. Forumda çok kişinin aldığını gördüm. Hatta siz gibi 2 kişiyi gönderdim aynı gün aldılar ödemeyi yapıp. Hatta birinin acil tl ye ihtiyacı varmış parasını sonra òderim demiş ona önce yüklemeyi yapmış sonra parasını almış. En azından siz sorunca cevap yazmalıydı. Bu durum yoruma açık. Şuan ödemeyi iade etmesi gerekiyor bekletmeden.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Önemli değil, kendisiyle az önce konuştum. Özür dileyip para iadesi yaptı. Nasip değilmiş ne diyelim :)

• Mükemmle arkadaş sözünün eri hızlı bir alışveriş oldu yeni yüklemelerde görüşmek üzere

• Turkcell tl mevcut mu hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL TL TRANSFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TURKCELL ANLIK TL MEVCUT MU ? İŞLEM ACİL BİRAZ..

• Hala satılık TL var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.