Şimdi Ara

TUrkcell tv huawei iptv Philips tv problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam huawei marka turkcell tv kuruldu.

Evimde philips 55pus6561 tv ve pioner av ses sistemi bulunuyor.

Turkcell tv yi hdmi 1 portundan bağladım. Turkcell tv kapatıp normal yayına geçince ses sistemim devreden çıkıyor ve ses tv hoparlörüne geçiyor. Tekrar sesi ses sistemine veremiyorum.

İşin kötüsü tv kumandasından bile sesi kontrol edemiyorum

Turkcell tv açınca problem ortadan kalkıyor ya da turkcell tv hdmi kablosunu çıkarınca...

Her türlü alternatifi denedim. Farklı hdmi portuna bağlamayı direk direk ses sistemine bağlamayı. Sorun düzelmiyor.

Turkcell müşter hizmetler bizimle alakası yok ELEKTRİKÇİ çağırın dedi

İptv kutusunu değiştirir misini dedim öyle bir prosedürümüz yok dedi...

Bana 2 alternatif kalıyor ya dün kurulan tv yi iptal etttiricem ya da 7/24 trkcel tv açık kalacak....

• 1-ses sisteminizde archdmi varmi eger varsa ses sistemine (tv degil ) herhangi bir hdmi girisine turkcelltv yi baglayin , archdmidende, tv hdmi bir hdmi kablosu baglayin probleminiz cozulecektir

2-boyle ozelik yoksa , tv den ,ses hoparleriden , tv hoparlorude degilde , harici hoparlor secerseniz ,problemin kalmaz, ancak tvsesi artik sessiteminde gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 11 Şubat 2017; 19:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: next20

1-ses sisteminizde archdmi varmi eger varsa ses sistemine (tv degil ) herhangi bir hdmi girisine turkcelltv yi baglayin , archdmidende, tv hdmi bir hdmi kablosu baglayin probleminiz cozulecektir

2-boyle ozelik yoksa , tv den ,ses hoparleriden , tv hoparlorude degilde , harici hoparlor secerseniz ,problemin kalmaz, ancak tvsesi artik sessiteminde gelir...

Tv ve ses sistemi arc destekliyor..

Malasef her seçeneği denememe rağmen olmuyor..

Superonline servisi geldi ve gördü durumu başka marka kutu getirecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tvv hoparlörü kapanınca ne oluyor denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.