Şimdi Ara

Turkcell tv Plustan büyük kazık lütfen sağ duyulu olalım arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Kota devam ediyormu arkadaşlar?

Ne yazık ki evet sözde aylık ama gerçekte saatlik.

Vodafonun tv si ilk ay ücretsizdi ama sık sık hata veriyor ve de kanal sayısı çok az diye onu da beğenmedim. Koskoca kanal d yok vodafone da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g geldiği zaman büyük ihtimalle bütün oparatörler ücretsiz yapacaktır trafik yoğunluğu nedeniyle kısıtlıyorlar yalnız 1 gb kime yeter tartışılır ve 4 tl internet paketi ne haddine zaten paket veriyorsun aman bulaşmayın turkcell tv vodafone gayet iyi ileride inşallah a lisans alırda turkcell batar gider insanları ne yerine koyuyorlar anlamıyorum.
  • Bu nasıl cep tv arkadaş, bi dünya kupası maçı izledim 2GB internet gitti... TV izlesek ne kadar kota gider Allah bilir... Ayda 1TB internet lazım TV izlemek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

4g geldiği zaman büyük ihtimalle bütün oparatörler ücretsiz yapacaktır trafik yoğunluğu nedeniyle kısıtlıyorlar yalnız 1 gb kime yeter tartışılır ve 4 tl internet paketi ne haddine zaten paket veriyorsun aman bulaşmayın turkcell tv vodafone gayet iyi ileride inşallah a lisans alırda turkcell batar gider insanları ne yerine koyuyorlar anlamıyorum.
    Sınırız oldu la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yorumumdan etkilenmiş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.