Şimdi Ara

Turkcell ve Avcılar Belediyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maaart

3. Göz icin radyasyon lazım baz istasyonları ise elektro manyetik alan yaratır, bu radyasyon değildir demek doğru ama zararsız demek cok dogru değil, elektro manyetik alan hücre iç ısısını arttırır, bilinen bir zararı henüz yok ama ilerde bulunmayacakda diyemeyiz...
    Evet ama bilinmeyenler üzerinden de hareket edemeyiz. Bu falcılık ve paranoyaklık olur. Ben sadece toplumda yaygın bir şekilde yanlış bilinen bir konuya değindim. Toplumdaki genel kanı tam olarak yukarıdaki gibi. Kanser lafı ağzılara yapışmış ama bir kişi de demiyor ulan ben 20 yıldır cep telefonu kullanıyorum ve kaç kez farkında olmadan baz istasyonunun yanında bulundum (otellerde AVM'lerde, resmî birçok kurumların binasında, bazı bankaların binalarında falan baz istasyonu bulunur) bir şey olmadı diye düşünmüyor. Nükleer reaktör algısı yerleşmiş adama ama kendisindeki yaşamındaki çelişkiyi görmüyor, sorgulamıyor. Ezbere konuşuluyor işte.

BTK periyodik olarak baz istasyonlarının EMR ölçümlerinin raporlarını istiyor bu arada. Bizde baz istasyonu sayısı fazla ama enerjileri sağlık için belirlenen limitlerin çok çok altında. Bu yüzden baz istasyonlarını dert etmesi gereken en son coğrafyayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mesaj bana da geldi kızdan adres isticez telefon çekmiyor bir şekilde hallettik de problem şu iki senedir bu civardayım akıllarına baz istasyonları yeni mi gelmiş ? Sözde sağlığınız için diyor bir de ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 7 Ağustos 2018; 7:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.