Şimdi Ara

TURKCELL , VODAFONE arsamıza verici yaptırmak istiyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen o arsada oturmuyorsun ama başka insanlar oturuyor onlari etkileyecek bence takilmamasi yönündeyim

para için sagliginizdan olmayin
  • Eve yakınsa gerçekten zararlı hala sar değerleri düşmüş olsa bile.Turkcellde sırf kamuflaj bolumu var bu tarz baz istasyonlarını gizlemek için.Tepki alıyor halktan.Ben olsam orada oturuyorken yaptırmam.Mazallah kanser olsan turkcell geçmiş olsun demez bile.O para da hastane masraflarına bile yetmez.Diyelim zararı azaldı günümüzde wireless modemlerin bile zararları tartışılıyor.Yazık bence o arsada oturuyorsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: nihattr

quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

benim başıma böyle talih kuşu konmazki.

/>

/>

• kardeş taktır derim
    türkiyede 96 dan beri türkcell hizmet veriyor telsimde hizmet veriyor
    şu anda cep telefonu yüzünden kanser olmuş ölmüş insan var mı???
    Eğer Rakı+balıklara devam edince hasta olmuyorsunuz da baz istasyonuyla mı hasta oluyorsunuz
    Sigarayla akciğeriniz mahvolmuyorda baz istasyonu mu mahvediyor???
    Evime 10 tane baz istasyonu kurmalarını sigara içmeye tercih ederim!!!
  • O dediklerini kullanıp kullanmamak kişinin kendi takdiridir.Daha bu kişinin bunları kullanıp kullanmadığını bile bilmiyorsun.Evet radyasyon kanser yapıyor ve öldürüyor ama bu normal bir hastalığa teşhis konullur gibi soylenemez.Radyasyonun insana zarar verip vermediğinden emin değilsen karadenize bak çernobilden sonra yüzde kaç arttı kanser vakaları.Telefon elbette daha az ama baz istasyonu çok zararlı.Bütün gazeteler bilimsel kuruluşlar bas bas bağırıyor beyin hücrelerini öldürüyor diye.Kalp üstüne koyulunca telefon kalp ritmi bozuluyor ama tamam sen diyorsan bütün dünyadan daha çok şey biliyorum ve onların açıklamaları yalan birşey diyemem sana.Demekki sen dünyaki bütün bilim insanlarından daha üstünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 17 Ağustos 2007; 17:14:36 >
  • Benim dedemin tarlasının 100 - 200 metre ilerisine diktiler. Dedemin tarlasında salata, domates, marul, maydonoz ekiliydi. Verici dikildikten 1 hafta sonra tüm ekinler öldü. Kıpkırmızı domatesler oldu mavi. Kocoman salatalar oldu küçücük fasulye gibi. Radyasyondan etkilendi. Dedemler tazminat davası açtılar sonuçlanmasını bekliyorlar.

Yasal bir sınır var. Genel bir verici ise en az 1 KM etrafında yerleşme alanı olmaması gerekiyor böyle duymuştum.. Şehir merkezlerinde apartmanların üzerine dikili olan vericiler genel verici değil ulaştırma gibi birşey öyle diyorlar. Onların SAR değerleri çok düşük radrasyon yaymıyor gibi birşey.

Dikkat edin derim. O dediğim adamada aylık olarak 1.500 YTL veriyorlardı. Ama gerçekten çok uzundu. Gören oha bu verici taaa anasının köründen çeker diyorlardı.
  • Kardeş kaç para teklif ettiler merak ettim belli olunca yazar mısın ?
  • iyide arkadaşlar baz istasyonu bulundugu yere zarar vermiyoki yani siz o arsanın içinde tam baz istasyonunun yanında bile otursanız hiç bişey olmuyo baz istasyonu kendi bulundugu yere degil çevresine zarar veriyor... yanlış olmasın ben böyle biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Benim dedemin tarlasının 100 - 200 metre ilerisine diktiler. Dedemin tarlasında salata, domates, marul, maydonoz ekiliydi. Verici dikildikten 1 hafta sonra tüm ekinler öldü. Kıpkırmızı domatesler oldu mavi. Kocoman salatalar oldu küçücük fasulye gibi. Radyasyondan etkilendi. Dedemler tazminat davası açtılar sonuçlanmasını bekliyorlar.

Yasal bir sınır var. Genel bir verici ise en az 1 KM etrafında yerleşme alanı olmaması gerekiyor böyle duymuştum.. Şehir merkezlerinde apartmanların üzerine dikili olan vericiler genel verici değil ulaştırma gibi birşey öyle diyorlar. Onların SAR değerleri çok düşük radrasyon yaymıyor gibi birşey.

Dikkat edin derim. O dediğim adamada aylık olarak 1.500 YTL veriyorlardı. Ama gerçekten çok uzundu. Gören oha bu verici taaa anasının köründen çeker diyorlardı.

Sanırım ufak olan senin "ulaştırma amaçlı" dediklerinden koyacaklarmış..

quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Kardeş kaç para teklif ettiler merak ettim belli olunca yazar mısın ?

Anlaşırsa babam, fiyatı burada belirtirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 18 Ağustos 2007; 12:19:18 >

• kendin karar ver, önemli bir konu çünkü.
  • arazi nerede il ve ilçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

arazi nerede il ve ilçe

Tekirdağ ın ilçesinde tabela nüfusu 50000 normalde 100000 lik bir nüfusa sahip yerde.. Tama merkezinde değil mahalle tarafında kalıyor..

Babam anlaştı Turkcell ile. 6000 ytlye... Adamlar daha fazla vermiyorlar.. Adamlar ilk başta 2500$ile 3500$ arasında yerine göre fiyat veriyoruz diyorlar.. En son zar zor yıllık 4500$ da 5 yıllık anlaştık.. ytl olsun dedik ytl olunca yıllık "tüfe"nin belirlemesine göre %5-10 arasında kira ücreti artıyor. Bence dolara göre ytl daha iyi. Dolar alırsan fiyat 5 yıl boyunca aynı artış olmuyor..

10000 ytl verdiğimiz yerler istanbul da oluyor dedi.. 2 yıl önce TELSİM 5000-6000 ytl veriyormuş.Babam o zaman vermemişti. Yalnız fiyatı ben yeni öğrendim telsim in geldiğini biliyordum ama fiyatını sormamıştım babama boşver demiştim zararlı falan, karışmamıştım o zaman kabul etmemiş oda..

Birde fiyat olarak en fazla vodafone , avea , sonra turkcell veriyormuş.. Sonradan vodafone babamı hiç aramamış.

KOYACAKLARI sistemin max. ağırlığı 100 kg imiş. Yani ufak bişi.. 4-5 metre demir kule çıkacaklarmış..

Anlaşma yapıldı. 2 ay içerisinde mi ne onay alıyorlarmış. Onay alınca kuracaklarmış. Onay alamazlarsa kurmayacaklar dolayısıyla sözleşme iptal olacak..

Adamlar ilk başta dediğim gibi düşük söylüyorlar ama buralarda fiyatlar zaten böyle imiş. Yaptıranlar var fiyatları araştırdık bu kadar işte..

SAĞLIK açısından bunlar ufak olduğu için SAR değerleri az.. VE en önemlisi biz koydurmasak adamlar hemen yanımızda başka yere koyduracaklar sonuçta başkası koyacak...

Onay gelince ödemede 2 yıllık peşin verecekler.. UMARIM bir problem olmaz şey açısından diyorum dolandırıcılık. Sonuçta herşey olabiliyor. Bugün işte babam anlaştı, umarım sahtecilik falan olmaz, dikkat ettim ben. Hayırlısı.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 5 Eylül 2007; 21:26:35 >

• bence hemen kabul et.Dünya kadar baz istasyonu var etrafta,medyada abartılan şeyler.içki sigara dengesiz beslenme bir sürü istenmeyen sonuç ortaya çıkaran alışkanlıklarımız var baz istasyonu bunların yanında solda sıfır kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

bence hemen kabul et.Dünya kadar baz istasyonu var etrafta,medyada abartılan şeyler.içki sigara dengesiz beslenme bir sürü istenmeyen sonuç ortaya çıkaran alışkanlıklarımız var baz istasyonu bunların yanında solda sıfır kalır

bende bunu diyorum ya
    20000 voltluk yüksek gerilim hatları var evin üstünden geçiyor onlarda hiçbirşey yokta baz istasyonunda mı var? kardeş sana şunu diyeyim baz istasyonu çok zararlı değil. Hatta hiç zararlı değil en basitinden ölçüm cihazınız var ise antenin dibine gidin ordaki radyasyon değerini ölçün daha sonra 10 metre uzaklaşın o zamaki değeri ölçün sonucu göreceksiniz ne mi olacak radyasyon değeri 1/1000 azalacak. Zaten ondan sonrasını söylemeyeyim çünkü ondan sonrası insanın kafasına girecek kadar güçlü değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

bence hemen kabul et.Dünya kadar baz istasyonu var etrafta,medyada abartılan şeyler.içki sigara dengesiz beslenme bir sürü istenmeyen sonuç ortaya çıkaran alışkanlıklarımız var baz istasyonu bunların yanında solda sıfır kalır

Arkadaşlar yukarıda yazdım bugün anlaştık zaten turkcell ile.. Teşekkürler. Bende araştırdım bu ufak baz istasyoınlarını SAR değerleri radyasyon açısından çok düşük değerleri, örneğin televizyon vericileri aşırı fazla yüksek değerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 5 Eylül 2007; 21:24:57 >
  • arkadaşlar 2 gün önce banada geldiler türkcell den ama ben pek sıcak yaklaşmadım.. radyasyon olayı yüzünden bende ilçede oturuyorum... bana yıllık 3-3500 ytl gibi fiyat söyledile bana çok az geldi bunun makulu ne kadar forum da arkadaş yazmış 6000 ytl diye ama bence oda az sonuçta kendinizin ve etrafınızdaki insanların sağlığı makulu ne kadar bileniniz var mı acaba ? cevaplarsanız sevinirim..
  • herkes sağlıkçı, herkes bilimadamı bu topicte..
    bol keseden salladığınız konular insan hayatını tehdit ediyor olabilir.
    konuşacağınız ve en önemlisi, bilginiz olmadan konuşacağınız konuları seçerken dikkatli olun!
  • burası sanal alem kimse sana ne konuşacağını sormaz haddini bil saygılı ol.......
  • bazıları takılmasın fln demiş ama sorun şu ki eğer sağlık diosanız şu an cep telefonu die bişi olamazdı.. her yerde bunları engellersek nası konuşucaktık her yerde ??? teknoloji her zaman yarar ve yarardan çok zarar getirir.. ama hayat kolaylaşır.. seçim sizin.. bu arada sağlık sektörü de gelişiyo haberiniz olsun diim =) yani her şey eşit gelişirse fazla zarar + fazla yarar = nötr...
  • arkadaşımın apartmanına takmışlardı yıllık ücreti 10.000$ dı..
    Daha sonra baz istasyonun söktürmek için mahkemeyle falan uğraştılar halada söktüremediler bu baz istasyonunu..
    Sanırım sözleşmeden dolayı bu baz istasyonunu geri söktürmek zor oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.