Şimdi Ara

Turkcell Winn Wifi 300Mpbs olan nerden temin edilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

data hattı için apn için mgb yazıcan çevirelecek numara için *99#
    normal hatt için apn internet yazıcan çevirelecek numara *99#
    bu ayarları eski 3g vınndan aldım

Tekrardan merhabalar hocam desteklemiyor sanirsam en fazla 150 megabit aliniyor
    Eskiden dc hsdpa vardi 42 megabit birde 21 megabit destegi wardi
    Buda onun gibi max hizi almak icin 150 degilde 300 almak lasim

senin bu konuyu açman çok iyi oldu bir ara bende beyaz olanı alacaktim bayiler farkli fiyat cekince askiya almıştım siyah olani turkcell aktif etmedi aktif etseydi siparisi gececektim bencede 300mbps li olan turbo wifi taşıyıcıyi almak lazim ayrica benim bulundugum bolgede turcellin baz istasyonunda 4.5g anteni var ama henuz aktif degil hizini cok merak ediyorum diğer evdekinde 50mbps aliyorum yani bekliyorum....

Hocam olayi çözdüm Bu konu dediğiniz gibi açilmasi cok cok iyi oldu....
    Bu aksam detayli inceleme yapma firsatinada kavuştum.....Ve bu bilgiler yaniltici deil tamamen gerçek deneyimlerle alinan sonuclar.....isteyen deneyebilir...
    Elime bu aksam Samsung j7 geçti ama 2015 modeli yani 150 mbs destekli olan...
    Şu anda elimde 3 çeşit deneme firsatim oldu...

1)Samsung ile hattimi taktim ve denedim 50 megabite 30 megabit aldim
    2)Hemen hattimi çikartip Turkcellin modemine takip test ettim ondada benzer sonuclar 43 e 25 aldim....
    3)Ardindan hemen iphone 6s plusa taktim yani herzamn kullandigim telefona....

Burdan şu sonucu cikarttim isteyen deneyebilir ...150 Yani cat 4 destekli bir modem veya telefonu olanlar en en fazla 70 megabit download aliyorlar.... yani yari yariya....
    Benim telefonum 300 desteklediginden bende yari hiz olan 150 leri aliyorum......belki yerini bulsam 200 oda zoraki....
    Samsung s7 edge kullanan 450 megabit alan kişi de 300 leri rahat goruyor....
    70 megabit bize yeter diyorsaniz alinabilir bir modem .....aksini düşünüyorsaniz almayin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 30 Nisan 2016; 21:44:51 >

• halilka kullanıcısına yanıt
    Evet turkcellden aldım.. Tanıdığım bir tim e sordum önce.. Patronlarına sordu ama ısrarına rağmen Patronlarına izin vermedi.. Sonra başka bi yere gittim kredi kartımla peşin peşin aldım valla.. Turkcell de kullanmıyorum modem de yani hangi hattı taksam ayar yapmadan çalıştı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    bayi vermiyorsa yahut yüksek fiyat veriyorsa burdan verin siparişihttp://www.turkcell.com.tr/cihazlar/vinn-ailesi?place=sub_menu
    yakinnda siyah turbo olanı eklerler biraz fazla verin turbosunu alın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    iyide hocam bende htc m8s var bunun modemi cat4 yani 150mbps görüyor 4.5g başladığında bize yakin parkta yaptigim turkcell 4.5g testi...

Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell Winn Wifi 300Mpbs olan nerden temin edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 30 Nisan 2016; 21:37:42 >
  • quote:

iyide hocam bende htc m8s var bunun modemi cat4 yani 150mbps görüyor 4.5g başladığında bize yakin parkta yaptigim turkcell 4.5g testi...

Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell Winn Wifi 300Mpbs olan nerden temin edilir

Normalde almasi lasim ama anlamadim bnde..yapicak birsey yok telefonun hattini kullanmak en iyisi..fantazilere gerek yok

iki gün önce izmir karşıyaka çarşıda türkcell bayisinden turbo vınn wifi aldım hocam evde turkcell iki veya üç diş çekiyor mayıs ayında vodafone r216 modem almıştım turkcell 20-25 mbps çıkıyordu yeni aldığım turbo vınn wifi ile 40 mbps çıkıyor pili çok çok iyi 3 saatte doluyor 10 saat gidiyor ayrıca turbo wifinin içine vodafone taktım hemen gördü onun full çektiği halde 20 mbps çıktı vodafonun kendi wifisi evde iki veya üç diş çekiyordu hızda 12mbps çıkıyordu
    turkcell turbo 300mbps vınn wifi+12gb internet paketi+yeni data hattı aylık 58 tl ödeceğim sanırım şimdilik 48 tl görünüyor borcumda
    turbo 300mbps vınn wifiden şimdilik çok çok memnunum hatta bir özelliğini başka sitede okudum power bank olarakta kullanıyormuş
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/vinn-ailesi/turkcell-vinn-wifi-e5786?place=device_category

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 12 Eylül 2016; 14:56:53 >

• quote:

iki gün önce izmir karşıyaka çarşıda türkcell bayisinden turbo vınn wifi aldım hocam evde turkcell iki veya üç diş çekiyor mayıs ayında vodafone r216 modem almıştım turkcell 20-25 mbps çıkıyordu yeni aldığım turbo vınn wifi ile 40 mbps çıkıyor pili çok çok iyi 3 saatte doluyor 10 saat gidiyor ayrıca turbo wifinin içine vodafone taktım hemen gördü onun full çektiği halde 20 mbps çıktı vodafonun kendi wifisi evde iki veya üç diş çekiyordu hızda 12mbps çıkıyordu
    turkcell turbo 300mbps vınn wifi+12gb internet paketi+yeni data hattı aylık 58 tl ödeceğim sanırım şimdilik 48 tl görünüyor borcumda
    turbo 300mbps vınn wifiden şimdilik çok çok memnunum hatta bir özelliğini başka sitede okudum power bank olarakta kullanıyormuş
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/vinn-ailesi/turkcell-vinn-wifi-e5786?place=device_category

Hocam normal şartlarda full 4g çeken yerlerde 150 leri görmeniz lasim birdaha bakma şansiniz varmidir_? ben telefonda bile 150 görüyor iken sizinde görmeniz gerekir...

• quote:

quote:

Hocam normal şartlarda full 4g çeken yerlerde 150 leri görmeniz lasim birdaha bakma şansiniz varmidir_? ben telefonda bile 150 görüyor iken sizinde görmeniz gerekir...

dün akşam o noktada test yaptım full çekiyordu fakat hız 50mbps çıktı turkcell hızı düşürmüş 150mbps hızı nisan ayinda almıştım.....
    evde 3 diş turkcell teste 38 ile 42mbps arası çıkıyor super turboya vodafonu taktım full cekiyor hiz 15-22 mbps cikiyor...
    hocam super turbo wifi çok çok beğendim vodafone r216'den kat kat çok iyi çekiyor gücü vodafondan daha iyi vodafonda üç bant varsa bunda butun 4g bant var bu çok önemli operatorler bantları birlestirip 4g veriyor ornegin vodafone 4g 900 banttan veriyor ama kendi 4g wifi cihazinda 900hz yok 800-1800-2600hz var bulunduğum bölgede kendi cihazinda iki dis cekiyor hiz 12mbps cikiyordu ama bu turkcell turbo ile vodafone full cekiyor hizda 20mbps gördü...
    turkcellin 300mbps verdiği yeri yakalarsam buraya resmini eklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Eylül 2016; 20:48:40 >

• quote:

quote:

quote:

dün akşam o noktada test yaptım full çekiyordu fakat hız 50mbps çıktı turkcell hızı düşürmüş 150mbps hızı nisan ayinda almıştım.....
    evde 3 diş turkcell teste 38 ile 42mbps arası çıkıyor super turboya vodafonu taktım full cekiyor hiz 15-22 mbps cikiyor...
    hocam super turbo wifi çok çok beğendim vodafone r216'den kat kat çok iyi çekiyor gücü vodafondan daha iyi vodafonda üç bant varsa bunda butun 4g bant var bu çok önemli operatorler bantları birlestirip 4g veriyor ornegin vodafone 4g 900 banttan veriyor ama kendi 4g wifi cihazinda 900hz yok 800-1800-2600hz var bulunduğum bölgede kendi cihazinda iki dis cekiyor hiz 12mbps cikiyordu ama bu turkcell turbo ile vodafone full cekiyor hizda 20mbps gördü...
    turkcellin 300mbps verdiği yeri yakalarsam buraya resmini eklerim...

Beklemedeyim hocam

turkcelin full çeken 4g yerinde wifinin ayarlarını mgb yerine internet yazıp denecegim bakalım hiz degisecek mi çünkü htc m8 de apn internet yazıyordu......

• Bende almayi dusunuyorum ama diger modelle bunun arasindayim arada 130 lira fark var acaba deger mi

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Bende almayi dusunuyorum ama diger modelle bunun arasindayim arada 130 lira fark var acaba deger mi

Beyaz olanı sakın alma pili 4saat dayaniyor siyah olan 10 saat beyaz olan 150mbps diyor ama arkadaşin dediği gibi 75mbps ustunu görmüyor ayrıca bende beyaz olanin vodafone var bes ay kullandim hic begenmedim turkcellin de ayni beyaz olani çünkü aynı firma ürünu ben siyah olani 35 tl 12gb için 17 tl siyah turbo taksiti 7tl yeni hat bedeli ayda 58 tl gelecek yaklasik bu ay 48 tl ödeyecekmisim bence 100 tl fazla ver iyisini al turkcelin 4.5g guzwl adamlar yatırım yapmış üç gun oldu hayran kaldım cihaza vodafone hemen gördü turk telekom olsaydı onuda denerdim hızım çok iyi oldu evde 40mbps yakinda evin yakınında baz istasyonu var 4.5g anteni takarlarsa daha da hizli internete ulaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Eylül 2016; 23:03:27 >

• Siyah olan 328 lira turkcell in sitesinde aksesuarlara 40 lira indirim var 2000 sari kutu puanina kullanilabilir mi bu modemde acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Siyah olan 328 lira turkcell in sitesinde aksesuarlara 40 lira indirim var 2000 sari kutu puanina kullanilabilir mi bu modemde acaba

sarı kutu şifresi kullanabilir çıkıyor sepetimde...

• Tesekkur ederim bilgi verdigin icin

• 58TL falan yazılmış bu 12gb için, çok pahalı değilmi fiyatlar ? :/
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok pahalı bu ülke nezaman ucuza yüksek kotalı tarifeleri görecek 12 gb bana 1 hafta yetmez
  • Arkadaşlar aynı operatör ve aynı noktadan telefonla ve vınn wifi ile yapılan ölçümlerde ping değerlerinde ya da hız değerlerinde farklar oluyor mu ? Deneyen var mı ?
  • 4.5g Vınn ile playstation gibi platformlarda online oyun performansı nasıldır bu konuda bilgisi olan var mı? Mobil internet olduğu için lag olur mu oyunlarda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.