Şimdi Ara

Turkcell Yazısını Yeni HD Logo İle Değiştirmek, DH Özel Paylaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline saglık çok tsk ederiz. Çok güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Tesekkurler baska logo nasil yapariz? İlla turkcellmi yazmasi lazim?

Fake Carrier ile de operator logosu yerine istenilen yazi/sembol uygulanabilir..

Cok sagolasin aradigim buydu

Rica ederim burak dostum..yardimci olabildiysem ne mutlu..
  • Tesekkurler oldu
    bende inan bu logoyu birisi yapabilir mi diye konu acacaktım
  • bişey değil arkadaşlar, güle güle kullanın :)

Logoyu değiştiremeyen arkadaşlar, telefonu respring yapmayı unutmasınlar ve SBSettings kullanıyorsanız, ondaki operatör logosunu değiştirme fonksiyonunu kapatın. Yoksa orjinal logoyu göstermiyor. Ayrıca telefona zipteki tüm resimleri doğru klasöre attığınıza emin olun.
  •  Turkcell Yazısını Yeni HD Logo İle Değiştirmek, DH Özel Paylaşım
    Ben de bunu yapmıştım Turkcell yazmadan logoyu görmek hoşuma gidiyor hem de gecen ay Avea'ya gecmeme ragmen Turkcell'mişim gibi hissettiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Turkcell Yazısını Yeni HD Logo İle Değiştirmek, DH Özel Paylaşım
    Ben de bunu yapmıştım Turkcell yazmadan logoyu görmek hoşuma gidiyor hem de gecen ay Avea'ya gecmeme ragmen Turkcell'mişim gibi hissettiriyor

Ben de Avea dayken Turkcell logosu koyuyordum.universitede cekmiyordu arkadas bu nasil Turkcell diyordu ama artik gectim Turkcell e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Turkcell Yazısını Yeni HD Logo İle Değiştirmek, DH Özel Paylaşım

Ben de Avea dayken Turkcell logosu koyuyordum.universitede cekmiyordu arkadas bu nasil Turkcell diyordu ama artik gectim Turkcell e

Ben de yaptim bi cingenelik gectim aveaya ama geri donerimcbuyuk ihtimal. Degerini anladim turkcell'in

• Hocam Konuyla alakasız ama bu whatsapp denen program ne işe yarıyor. ? anlatabilirmisniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Hocam Konuyla alakasız ama bu whatsapp denen program ne işe yarıyor. ? anlatabilirmisniz.?

internet üzerinden mesajlasma programı.
    android symbian ios larda var. yani bir iphone ile samsung kullanıcısı bu program ile mesajlasabilir net üzerinden.
    diger sekilde sybian-android
    android-ios
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Hocam Konuyla alakasız ama bu whatsapp denen program ne işe yarıyor. ? anlatabilirmisniz.?

internet üzerinden mesajlasma programı.
    android symbian ios larda var. yani bir iphone ile samsung kullanıcısı bu program ile mesajlasabilir net üzerinden.
    diger sekilde sybian-android
    android-ios

Tesekkurler anladim
  • yalnız yasal uyarıya bittim :D
  • Guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

quote:

quote:

Vodafone'un da adam gibi logosunu bulsakta biz de yapsak.

Vodafone ve diger butun operatorler forumda mevcut bu adreste, Tiklayiniz.

Hocam oradaki vodafone logosu biraz cakma gibi o yuzden icime sinmedi. Orijinali var ama retina degil 3gs 3g icin. Sanirim is basa dustu artik kendim ps le yaparim.

ustadim, kesinlikle size katiliyorum cok guzel degiller ama ben baya baktim (yada ben oyle zannediyorum ) bunlar mevcudun iyisi, benim boyle birseylere kabiliyetim yok siz guzel bir retina yaparsaniz lutfen benimde haberim olsun.

Tamamdir hocam buyuk ihtimal pazar gunu yaparim , yayinlarim. Herkesin haberi olur.

simdiden cok tesekkur ederim.

Vodafone için güzel logo buldum hocam;

http://www.iphoneyardim.net/signal_amp_wifi_bar/12269-vodafone_hd_operator_logo_kabartma_efekli_iphone4_3gs_3g_ios_4_x.html

Yanında ki 3G , Edge için ayrı bir dosya var isteğe bağlı yükleniyor. O da şurada ;
    http://www.iphoneyardim.net/signal_amp_wifi_bar/9884-vodafone_edge_3g_logosu_hd_iphone4_diger_cihazlar_icin.html

Kolay gelsin.

• rıdvan kardes su logo kısmını az büyütemez miyiz ? sadece logo
  • tesekkurler..
  • Eline sağlık
  • teşekkürşer
  • link ölü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.