Şimdi Ara

Turkcell yeni vinn wifi incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 110tlye turkcellden aldigim vinn wifi 23mpbs hiz destekliyor.6_7 saat kablosuz kullaniliyor.1150mah bataryasi vardir.
    Hafif

http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/mobile-wifi/tech-specs/e5220-en.htm bu modeldir.

Kucuk,hafif,basarili on numara bir urundur.ekranda cok ozellik olmadigi icin bataryasini cok iyi kullaniyor.Digerleri gibi mesajlari ve kullanim miktarini gostermiyor sadece isini yapiyor.250 tlye digerleri satiliyor bu 110 tl.Fiyat/performans urunu ilan ediyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0je

110tlye turkcellden aldigim vinn wifi 23mpbs hiz destekliyor.6_7 saat kablosuz kullaniliyor.1150mah bataryasi vardir.
    Hafif

http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/mobile-wifi/tech-specs/e5220-en.htm bu modeldir.

Kucuk,hafif,basarili on numara bir urundur.ekranda cok ozellik olmadigi icin bataryasini cok iyi kullaniyor.Digerleri gibi mesajlari ve kullanim miktarini gostermiyor sadece isini yapiyor.250 tlye digerleri satiliyor bu 110 tl.Fiyat/performans urunu ilan ediyorum....

Başka hatlarla çalışıyor mu?

Deneme şansınız var mı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bir yerde bulamadım hatta turkcell müşteri hizmetleri bile cevap veremediler soruma ki aslında çok basit bir soru. sadece turkcell sim kartı ilemi kullanılıyor yoksa diğer operatörlerin (avea, vodafone) sim kartı ilede kullanılabiliyor mu?
  • Avcılar meydan girişindeki turkcellden aldım orada var.Başka hatlarla çalısırmı bilmiyorum sanmıyorumda.
  • migale M kullanıcısına yanıt
    çalışır büyük ihtimalle diğerleri çalışıyordu
  • aligonulacar kullanıcısına yanıt
    turkcellin müşteri hizmetleri bu konu hakkında bilgi veremiyoruz diyince ve bi kaç bayiden şaibeli cevaplar alınca hiç riske girmeyeyim dedim tplink m5350 aldım. gayette memnunum çekim alanıda çok başarılı. sim kartını tak hemen çalışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: migale

turkcellin müşteri hizmetleri bu konu hakkında bilgi veremiyoruz diyince ve bi kaç bayiden şaibeli cevaplar alınca hiç riske girmeyeyim dedim tplink m5350 aldım. gayette memnunum çekim alanıda çok başarılı. sim kartını tak hemen çalışsın

Oh bee. Ben de tam buraya kadar okumuştum. Turkcell in eski prizli wınını 4 sene önce bataryalısını 2 sene önce almıştım. 3 aylık 10 GB bitince de bir daha almadım. Denemek için Vodafona taktık çalıştı. Avea da az biraz sorun çıkardı onun profilinin kaydedilmesi gerekiyormuş. İnternette arattım buldum çalıştırdı ama hala boşuna internetsiz tutuyorum. Buraya da onu onu AP (Access Point) yapmak isterken geldim hala yapamadım. Ama şimdi senin TPLink m5350 aldım sim kart taktım dediğini görünce niye bunu kaçırtmışım diye hayıflandım. Şimdi arattım gerçekten güzelmiş. Sanırım onların acces point yapılması da sorunsuzdur fiyatını falan öğrenemedim ama en kısa zamanda araştırayım bir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mesaj No : 043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ademx33 -- 8 Temmuz 2014; 22:41:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0je kullanıcısına yanıt
    Kalan kotayı nerden sorguluyoruz vede kota aşımı varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.