Şimdi Ara

Turkcell 'yiyosa gelin' sloganı ile açık davette bulunuyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kullanıyorum. Turkcell’i de seviyorum ama paketleri cidden dalga geçer gibi. 5 gb YouTube uygulamasında neye yarar ki? Vodafone kadar olamıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell=kendini zengin sanan fakircell

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Turkcell=kendini zengin sanan fakircell
    Her Turkcell konusunu baltalamaktan ne zaman vazgeçeceksin.

Turkcell neden bu kadar zoruna gidiyor arkadaş?

Senin o çekmeyen rezil operatörüne biz birsey diyormuyuz.

30 liralık tarifeler kullanıp gelip burada artistlik yapıyorsunuz ya kahkaha atasım geliyor.

• Ensar vakfı sponsorluğu bitmedikçe Turkcell’i yerin dibine sokmaya devam edeceğim ayrıca 30 tllik tarifede değilim yurt dışı avantajları icin prime tarifesi kullanıyorum, sizin gibi turkcell kullanımı ile kendimi zengin diye kandırmıyorum, hayal bile edemeyeceğin bir hayatım var. varsa yoksa senin gibiler fakir desin tt kullanıyoruz diye...

• quote:

Ensar vakfı sponsorluğu bitmedikçe Turkcell’i yerin dibine sokmaya devam edeceğim ayrıca 30 tllik tarifede değilim yurt dışı avantajları icin prime tarifesi kullanıyorum, sizin gibi turkcell kullanımı ile kendimi zengin diye kandırmıyorum, hayal bile edemeyeceğin bir hayatım var. varsa yoksa senin gibiler fakir desin tt kullanıyoruz diye...
    Kahkahayı şimdi atiyorum AHAHAHAHHAHAHAH. Yerim yurtdışı avantajlarını.

Ben zenginim diye hicbir zaman burada konusmadım. Eski mesajlarımda da 2200 TL ücretle çalışan bir vatandaş olduğumu belirttim bi çok kez.

Ayrıca Turkcell de sana bayılmıyor, senin operatorün gibi yalvarıp "gitmeyin size %50 indirim verelim" demiyor. İşine gelirse kullanırsın arkadaş.

Turkcell "yiyosa gelin" sloganı ile açık davette bulunuyor!

45 TL ye bana 20 GB veriyor ama kullanamıyorum. Neyse ki evde 3 5 hızı varda film falan indirmek için kullanıyorum.

• Ben cok geziyorum yurt dışı avantajı benim için cok önemli, gayette Turkcell yalvarıyor sürekli taşıyalım tekrar diye arıyor...

• quote:

Ben cok geziyorum yurt dışı avantajı benim için cok önemli, gayette Turkcell yalvarıyor sürekli taşıyalım tekrar diye arıyor...
    Eyvallah PRIME.

• İyi güzel firmasında çok kazıkçısın..

• İnternet denilen şeyde kota, akn şu bu olmamalı.
    Adamlar resmen uygulama kotasını yenilik olarak getiriyorlar.
    Mobilde 5 gb'dan aşağısı paket satmak soygundur.
    Paketlerin min 5- 10 -15 -25 - 50 gibi gitmesi gerekirken 3 gb artı 4 uygulama seç onlara kota verelim zihniyeti internet çağından hiç nasibini almamaktır.
    Yıl olmuş 2018 yazıklar olsun.
    ABD'de artık mobilde sınırsız kota çok yaygın satılıyor. Adamlar sadece mobil videoda kaç p izleyeceğin ve tether kotası üzerinden tarife çeşitlendiriyor. Bizim o noktaya gelmemize daha 5 sene var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.