Şimdi Ara

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Geçtiğimiz yıl Türk Telekom yönetim kurulunda ayrılarak Turkcell yönetim kuruluna katılan ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yardımcısı olarak bilinen Bülent Aksu bugün itibariyle Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Bülent Aksu kimdir?

Bugün Turkcell İletişim Hizmetleri tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Bülent Aksu’nun Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiği bildirildi. Denetim Komitesi de bağımsız yönetim kurulu üyelerinden Nail Olpak, Afif Demirkıran, Tahsin Yazar'dan oluştu. Komite başkanlığına Nail Olpak seçildi.

Ayrıca Bkz.Kingston UHS-2 standardına uyumlu yeni Canvas Plus hafıza kartlarını duyurdu

Bülent Aksu hali hazırda Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Ayrıca T. Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı, Dünya Bankası nezdinde ülkemiz Guvernör Vekili, KOSGEB İcra Komitesi Üyesi gibi farklı görevlerine de devam ediyor.

• Bülent Aksu hali hazırda Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Ula Turkcell'e ne alaka. Başka kimse mi kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin başkan olduğu önemli değil önemli olan indirim mi bindirim mi var.... Cebimize bakıyoruz...

• Turkcell ensar'a sponsor olduktan sonra ıkı hattımı da kapatım hayatımdan sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bu mesaj silindi.
    %49 u halka açık turkcell in
  • Ensar vakfı'na sponsor olduğunu öğrendiğim gün Türk Telekom'a geçmiştim. Hala da kullanıyorum. Geçen sene depremde yaşattığı sıkıntı dışında ciddi bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten memnundum bülent beyekariyerinde başarılar dilerim .

• 4-5 yerden maaş hayat güzel valla. Sorsan hiçbir şey bilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.