quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 vay anasını turkcell bize ikinci kalite insan muamelesi yapıyor. hakedene hakettiği muamele yani hemeğlenhemkas.gif
quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 vay anasını turkcell bize ikinci kalite insan muamelesi yapıyor. hakedene hakettiği muamele yani hemeğlenhemkas.gif o demek şimdi arkadaşım ya hemeğlenhemkas.gif o dediğini sen yapıyon bakıyomda
quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 vay anasını turkcell bize ikinci kalite insan muamelesi yapıyor. hakedene hakettiği muamele yani hemeğlenhemkas.gif lütfen bu topiği terket burası bizimdir bizim kalacak.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 vay anasını turkcell bize ikinci kalite insan muamelesi yapıyor. hakedene hakettiği muamele yani hemeğlenhemkas.gif lütfen bu topiği terket burası bizimdir bizim kalacak. recep doğru yaz aramızdaki husumeti biliyon sonuçta 350 ytl..
aaa doors sen miydin ya.ben hüseyine yazıyom sanmıştım.abi sen ne dersen o doğrudur valla.350 mi en son. benim neden -75 knt kalmıyo ben firs class değilim o zaman ee ben noluom bu durumda. çin malı mı.
quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: doors quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 vay anasını turkcell bize ikinci kalite insan muamelesi yapıyor. hakedene hakettiği muamele yani hemeğlenhemkas.gif lütfen bu topiği terket burası bizimdir bizim kalacak. recep doğru yaz aramızdaki husumeti biliyon sonuçta 350 ytl.. door@ arkadaşım sen burda şantaj veya tehditmi yapıyosun lütfen terket burayı
Hazirkart ( FIRSTCLASS ) abonesisiniz.. Firstclass ile ilgili bilgiyiwww.turkcell.com.tr 'dan alabilirsiniz.