Şimdi Ara

TURKCELLDE DÜZGÜN PAKET OLMAMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Türk telekom 4gb+1000sms+1000dk 19 tl, 12 ay taahhüt

Nasıl ya? Kontörden faturalıya geçtim, aynı paketi 25 tlye sattılar bana. Paket yaptığım yer de Türk Telekom ana bayisiymiş.
    EDIT: Hocam TT'nin sayfasına baktım, 25 lira yazıyor. Kazıklanmamışım da sen ne zaman yaptın paketi? Arada 6 lira fark var baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 19 Eylül 2016; 9:42:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxFs

Faturasız hatlar için paketleri incelerim 30TL den aşağı düzgün paket yok 30TLye verdikleri şeyde 1Gb internet ile 300dk. Düzgün paket bilen söyleyebilir mi? Diğer hatlarda güzel kampanyalar varsa 25TLye kadar hattımıda değişebilirim kaç senedir boyuna kazıklanıp duruyorum

Bende turkcell kullanıyorum her ay 19 tl süper avantaj paketini yapıyorum 500dk 1000sms 2gb internet var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Yıllardır turkcell kullanıyorum bi indirim yapmıyor it herifler. 3gb 500dk 1000sms 39 lira. 5gb 750dk 5000sms Vodafone geçicem.

Şuanda kampanya var herhangi bir turkcell mağazasına gidin 1000dk 1000sms 5gb internet 45tl

• Sakın Vodafone a geçme. Yaşadığım sorunlar saymakla bitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Turk telekom 8gb+ 12den 06 ya 3gb sinirsiz +1000dk+1000sms 30tl

O paketi herkes alabiliyordu ama benim ki kişiye özel
  • Vodafone için Super3gb yazıp 7000'e yollayın. 19'tlye 3 gb 600 dk 1000 sms
  • Helal hocam benim de ev internetinde 35mbps 100gb akk 63.50tl
    Sadece bana ozel

• kazıkçı Turkcelle para verip mehmet emin karamehmeti türkiyenin en zengin dolar milyarderi yaptı 35 milyon turkcelli
    tüm turkcell hatlarımı kapadım 1 gb net 300 dakıkaya 150 lira faturamı olur lan

türk telekoma geçtim 10 gb internet 1000 dakika 1000 sms 49 lira veriyorum artık

türk telekom sim kartınız kaybolsa 8 liraya yenisini veriyorlar

turkcel 2 faturalı hattımda kayboldu gittim abone merkezine 22 liradan 44 lira verdim 1 ay sonra ne göreyim faturayada sim kart değişikliği diye 44 lira geçirmişler utanmazlar göstere göstere soygunculuk yapıyorlar
  • "Ama çekmiyor diğerleri" diyerek senelerdir kazıklanmışsınız anlaşılan.
  • bence kullanılacak iki tane operatör var. ya türksel kullanıp kazık yiyeceksin ama için rahat kullanacaksın ya da bimcelle geçip çok ucuza deli gibi konuşup internette gezineceksin tabi telefon çekerse. bimcell tt altyapısı kullandığı için risk almak gerekiyor.

not: kazık yiyen bir türkselli.
  • Kamu mega kullanıyorum ek internet paketi 12gb 14 gbyi buluyor fatura ortalama 45-47 tl

• Tarife: PRIME 10 GB Tarifesi
    Güncel Fatura: 31.03 TL
    Kalan Süre: 22.09.2016ya kadar gecerli Yurtici Heryone 882DKniz kaldi.Son 6 saat harictir.
    Kalan Data: 22.09.2016ya kadar gecerli 10134MB yurtici Internet kullanim hakkiniz kalmistir.Son 12 saat harictir.
    Kalan SMS: 22.09.2016ya kadar gecerli 980 Heryone SMS kalmistir.Son 6 saat harictir.

turkcelden turk telekoma geçtim gerçi geçmedim 10 yıllık hattım vardı avea turk telekom olduğu için faturalı hatta geçtim

turkcell genelde 1 gb net 300 dakika her ay 150 170 arası veriyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

kazıkçı Turkcelle para verip mehmet emin karamehmeti türkiyenin en zengin dolar milyarderi yaptı 35 milyon turkcelli
    tüm turkcell hatlarımı kapadım 1 gb net 300 dakıkaya 150 lira faturamı olur lan

türk telekoma geçtim 10 gb internet 1000 dakika 1000 sms 49 lira veriyorum artık

türk telekom sim kartınız kaybolsa 8 liraya yenisini veriyorlar

turkcel 2 faturalı hattımda kayboldu gittim abone merkezine 22 liradan 44 lira verdim 1 ay sonra ne göreyim faturayada sim kart değişikliği diye 44 lira geçirmişler utanmazlar göstere göstere soygunculuk yapıyorlar

Turkcell Genel Merkeze şikayet ettim firma karalanırda bu kadarı olmaz.

Artık Türk Telekom Calışanıysan Mahkemeye saglam bir tazminat parası hazırla nu ülkede firma karalayarak rakabet yapmak suçtur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBB4A258C -- 19 Eylül 2016; 14:57:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet ana avrat sövüyor sen nerde yaşıyon

• srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Turkcell, Kaymak tabaka dediğimiz zengin kesime hitap eden firma olduğundan diğer operatörlerin yaptığını yapmıyor.
  • 100 mb internet 8 dakikada bitti normal sitelerde geziyordum..Turkcellin tek özelliği vardı oda paketlerin tam verimli olması değiştiyse tadı kaçar

• Bayram sonu yeni kampanyalar olacak dediler bekliyoruz bakalım turkcelden.
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    Ekimin İlk haftası gelecek aldığım duyumlara göre fiyatlar sabit kalıp internet paketleri iki katına katlanacak Uçuran 4GB 30 TL Tarzı paketler olacak
  • turkcellYıldız 6gb tarifesi 38 tl telsiz ücretiyle 40 tlye geliyordu.hatta yanlış hatırlamıyorsam internet ikiye katlanıyordu ..Şimdi konfor3 tarifesi 750 dk 3gb 39-40 tl. Turkcell tarifeleri bu şekilde sunmaya devam ederse çok müşteri kaybeder.

• E hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz dört gözle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.