Şimdi Ara

Turkcellde En Ucuza En Fazla Nasıl Konuşulur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

neo kanser ettin ya

1 aylığına bizbize tarifesinden açtırırsan senin üzerine olur.

Fusem'in de sinirlendiğini gördüm yaa

Sonunda balataları sıyırdı garibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 19 Ocak 2010; 21:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

adam 3 ay sonra başka operatöre geçecekmiş, gel de sıyırma crux :D

screen shot alıp saklamanı öneririm, ileriki zamanlarda şantaj malzemesi olarak kullanırsın :p

yok be yüksek voltajım,ben en baştada söyledim maksadım turkcelli sömürmek.numarada gerçekten güzel,1 numaram yapacam onu..Aylık şöyle 400-500dk turkcell içi arasam ve en fazlada 5 tl versem dadından yinmez..Tamam biraz çevre felaketine sebep olmuş olabilirim...özür..özür...
    Acaba biraz beklesem de yeni tarifeler kampanyalar felan çıkınca mı açtırsam
  • Walla bende genç paketli genç tarifeye geçicem.İlk zamanlar genç paketsiz alırım diyordum ama bizim abi'nin hat alma olayı yaş oldu.O yüzden dükkandaki görüşmelerin çoğu benim telefon üzerinden olacağı için cayma 120 yetmiyor.İlk faturalıya geçerken yanında alo60 paketi vardı o zaman hayli hayli yetiyordu onu iptal ettim bu ay alo60 yok daha faturanın kesilmesine herhalde bi 15 gün filan var ama bende kalan dk toplasan ya 25 ya 30dk.Genç paketten de bi 2 saat heryöne gelirse anca o zaman belimi doğrulturum yoksa bu durumda canım türkiyem'in Turkcell'i benim belimi doğrultur;ki onuda hiç istemem.

Evturkcell olsaydı mükemmel olacaktı bütün sabitler oradan gidecekti diğer yönlerde cayma 120dk dan gidecekti ama Turkcell yine yapacağını yapmış evturkcell in önceliğini cayma bedelliden sonra ya vermiş.O yüzden evturkcell e geçiş yapamıyorum.Halbuki çok da istiyordum.Neyse genç paketle idare edicez artık.Genç paketi iptal etmesini de fusem sayesinde öğrendik buda iyi oldu.Bende konuyla alakasız araya kattım karıştırdım affedin

• Genç tarifeye online işlemlerden ya da sms servisi ile geçebiliyor muyuz ?
  • Kontörlü de müşteri hizmetlerini arayarak oluyormuş ancak faturalı da böyle birşey mümkün değil.
  • bugün hatt aktivasyonu için müracaat ettim bakalım ne zaman açılacak
    açılır açılmaz gece yarıları ilk 1000 e girmek için haldır huldur mesaj çekecez..Bi zamanlar bunu yapanlara gülüyordum şimdi şu başımıza gelene bak,keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş
  • boşver uğraşma bu hammallıkla. Turkcel kadar saçam operatör yok.
    taşı vodafona taşıııı

sonra bizden biri olursun bak. yazık etme kendine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 21 Ocak 2010; 0:42:50 >
  • Cayma bedelli ve ev Turkcell olan bir hattın kullanımı öncelik evturkcell daha sonra cayma bedellidir. Test edilip onaylanmistir.
  • Öncelik evturkcell demi

Eminmisin hocam?Turkcell'in sitesinde evturkcell'in önceliğinin cayma bedelli den önce geldiğine dair bi ibare vardı.Tam net olmayan bi ibare.Bunun üzerine mh'ne mail attım öncelik hangisinde dir dedim.Öncelik olarak 120dk heryöne sonrasında evturkcell dir diye mail geldi.

Sen bunu gerçekten test edip onayladıysan ben en kısa sürede evturkcell'e abone olurum.Bana bunun garantisini verebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Öncelik evturkcell demi

Eminmisin hocam?Turkcell'in sitesinde evturkcell'in önceliğinin cayma bedelli den önce geldiğine dair bi ibare vardı.Tam net olmayan bi ibare.Bunun üzerine mh'ne mail attım öncelik hangisinde dir dedim.Öncelik olarak 120dk heryöne sonrasında evturkcell dir diye mail geldi.

Sen bunu gerçekten test edip onayladıysan ben en kısa sürede evturkcell'e abone olurum.Bana bunun garantisini verebilirmisin

Hadi heba.7 şunu bi cevapla.Konturpiyede kaldı konu.Abone olucam ona göre.Ha böyle bişe yoksa da 6-7 Tl boşa gidecek.Bi kesinleştirelim şu olayı

• quote:

Öncelik evturkcell demi

ula ula ula,10 dakka boş bırakmaa gelmiyo bu forum be.Hemen tapulu arazime gecekondu yapmışlar...Yıkacam lemm kondunuzu,çadırkente göçerticem hepinizi

• Benim bildiğim kadarıyla ev turkcell öncelikli sabit aramalarında...
    Daha önce cayma ile kullanmıştım bu şekilde idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Öncelik evturkcell demi

ula ula ula,10 dakka boş bırakmaa gelmiyo bu forum be.Hemen tapulu arazime gecekondu yapmışlar...Yıkacam lemm kondunuzu,çadırkente göçerticem hepinizi

ALLAH iyiliğini versin yaaAkşam akşam güldürdün beni.Kendimi bi an kötü hissettim haaa.Dedim ben ne b.. yedim acaba
    Parselledim walla.Şu sorunun cevabını adam gibi bi alamadım bi alsam düşcem topiğin yakasından

• quote:

Orijinalden alıntı: halle

Benim bildiğim kadarıyla ev turkcell öncelikli sabit aramalarında...
    Daha önce cayma ile kullanmıştım bu şekilde idi...

Walla öyleyse yarından tez yok evturkcell liyim.Kralını tanımamPeki senin heryöne 120dk mıydı?

Ulem o zaman bu müşteri hizmetleri bi boştan anlamıyo.Yanlış bilgi verdiler bana

Edit: Evturkcell aboneliğimi başlattım.İnş dediğiniz gibi olurda öncelik evturkcell de olur.Yoksa kök söktürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 22 Ocak 2010; 1:28:59 >

• @crux2005,nasıl olsa benim işim bitti diyip arazi olma,topikimize değerli katkılarınızı beklemeye devam edeceğiz
  • Eyv NeoBilgim dahilinde bişe olursa seve seve cevaplar ve bilgilendiririm.
  • @fusem : Walla sordun diye az önce oim'ye baktım ancak herhangi bi değişiklik yok.İlk aldığımda ki gibi 400dk sabit duruyor.Umarım böyle kalmaz.Kaç günde bir güncelleniyor bu rakamlar acaba?Cayma 120dk düşmüş ancak evturkcell sabit duruyor.Kesin birşey söyleyebilmek için bence yarını bekleyelim.Bu arada bende bi yerden odun modun buliyim
  • Ohh walla rahatladım.Ara ara Oim bakıyorum da dakikaları 2-3 saat öncesine kadar hiç düşmemişti son baktığımda 400dk dan 397dk'ya düştüğünü gördüm.Çok şükür rahatladım.

Sonuç: Cayma bedelli kampanya' ya katılanlar ayrıca Evturkcelli de bir arada kullanabilirler.Sabit hatlar arandığında dk düşümünde öncelik Evturkcell dedir.

Bana bu haberi veren arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 23 Ocak 2010; 20:49:28 >
  • arkadaşlar kontörlü hattan faturalıya geçersem en uygun hangi tarifeye geçmeliyim ?
  • En düşük sabit ücret Tarife Saniye tarifesinde dir.Kullanım şekline bağlı aslına bakarsan ama en az sabit tutarı ödemek isterim dersen en düşüğü tarife saniye.Nasıl bi konuşma planın var bilmiyorum ama açıklarsan yardımcı olabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.