Şimdi Ara

Turkcellde En Ucuza En Fazla Nasıl Konuşulur? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece itibariyle cayma bedelliye kaydı yaptırabildik @hipnozun kutsal destekleriyle
    şidi sırada haftada 2 gün var.Hadi @hipnoz şuna da bir el atıverde bunuda çıkaralım aradan
  • hiç merak etme sen , yarında 2gün senin olacak
    şimdiye kadar ne düşünmedik bunu , bugun aklıma geldi oldu sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

hiç merak etme sen , yarında 2gün senin olacak
    şimdiye kadar ne düşünmedik bunu , bugun aklıma geldi oldu sonunda

Allah razı olsun kardeş manevi destek çok önemli.Öyle bir pas verdin ki bana sadece dokunmak kaldı
    Hadi bakalım yarın gece saatler 12 yi vurduğu zaman 2.ci golün sevinciyle forum olarak timsah yürüyüşü yapalım inşallah

• büyük sırrımızı kimseye söyleme ama , uyanmasın millet
    en azından 2günü sana aldıktan sonra.
  • @hipnoz,şu gelen mesajların anlamını bana söyler misin?:
    "ön başvurunuz alınmıştır.kampanya detayları ve katılım teyidiniz için turkcell çağrı merkezi tarafından en geç 3 hafta içinde aranacaksınız."
    "ön başvurunuz alınmıştır.kampanya detayları ve katılım teyidiniz için turkcell çağrı merkezi tarafından 1 ay içinde aranacaksınız."
    2 farklı meşaş,anlamları ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

3-4 hafta içinde arayacaklar Neo.

telefonunu yanından ayırma

@fusem,aynı anda 2 gün kampanyası içinde meşaş atmıştım,acaba bunlardan birisi onun için olabilir mi?Çünkü bir tanesi hemen sıcağı sıcağın adiğeri sabah geldi.Keşke 2 gün kampanyasının kabulü olsa birisi
  • quote:

2 gün kampanyası için, geri aramıyorlar.
    cayma bedelli için...

tühh,bende ya çıkarsa diye ümitlenmiştim.Keder utansın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

2 gün kampanyası için, geri aramıyorlar.
    cayma bedelli için...

tühh,bende ya çıkarsa diye ümitlenmiştim.Keder utansın..

üzülme Neo bu gece de 2günü alıcaksın:)
  • quote:

tecrübe konuşuyor..eyvallah kardeş,tırmalicaz bu gece de hep birlikte
  • quote:

@hipnoz, mission de completta
    Bu gece attığım 34 mesajın sonunda çarşamba-pazar kaptım.Kardeş sende bişeyler var ama ne olduğunu çözemedim,sana şeyhim diyebilirmiyim?
  • estağfurla şeyhim falan olur mu hiç
    iman gücüyle hallettik bu işi

güle güle kullan kardeşim.
  • arkadaşlar kızmayın ama 3 sayfayıda okudum bır m..k anlamadım ama konu ucuz konuşmak olunca danışmak istedim. olay şu. ben aveadan tcelle bizbize kamu heryöne 1200 dak 35 liralık tarıfesıne gectım hersey dahıl 35 lıra (aveadan gectıgım ıcın vergıde odemedım) hanı dııyorum bu dedıklerınız bundanda avantajlı olacaksa saglam kafayla bastan bır daha okuyayım ısterım... aylık ortalama 1000 ıle 1200 dakıka arası gorusmem var daha once avea hepsı bır 10 000 dakıka 67 lıralık tarıfedeydım zaten, ayrıca suankı tarıfemden cıkarsam tekrar dönüşü yok bunuda cok ıyı bılıyorum. 1200 dakıka 35 lıra bence cok makul mantıklı ama yınede sorayım ıstedım,dıyecegım o ki 1200 dakıka 35 lıradan daha avantajlı bır yol varmıdır sormak ıstıyorum , umarım abartmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şafi -- 4 Şubat 2010; 17:45:23 >

• ben 35liradan daha makul bir fiyat oldugunu düşünmüyorum , en azından turkcell için.
    ancak isterseniz cayma bedelli kontrat kampanyası ve haftada 2gün kampanyalarına da kayıt olabilirsiniz.
    2-3lira fatura ödeyen aboneler daha ayda 2-3saat konuşan abonelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafi

arkadaşlar kızmayın ama 3 sayfayıda okudum bır m..k anlamadım ama konu ucuz konuşmak olunca danışmak istedim. olay şu. ben aveadan tcelle bizbize kamu heryöne 1200 dak 35 liralık tarıfesıne gectım hersey dahıl 35 lıra (aveadan gectıgım ıcın vergıde odemedım) hanı dııyorum bu dedıklerınız bundanda avantajlı olacaksa saglam kafayla bastan bır daha okuyayım ısterım... aylık ortalama 1000 ıle 1200 dakıka arası gorusmem var daha once avea hepsı bır 10 000 dakıka 67 lıralık tarıfedeydım zaten, ayrıca suankı tarıfemden cıkarsam tekrar dönüşü yok bunuda cok ıyı bılıyorum. 1200 dakıka 35 lıra bence cok makul mantıklı ama yınede sorayım ıstedım,dıyecegım o ki 1200 dakıka 35 lıradan daha avantajlı bır yol varmıdır sormak ıstıyorum , umarım abartmadım

istersen tarifeleri takas edelim hiç düşünmeden
    Not:Bu kullandığın tarife turkcellin ticari hayatında kendi aleyhine yaptığı en büyük ya da şöyle söyliyim kendi kalesine attığı altın gol..Başka söze gerek yok tarifenin kıymetini bil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 4 Şubat 2010; 23:54:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şafi

arkadaşlar kızmayın ama 3 sayfayıda okudum bır m..k anlamadım ama konu ucuz konuşmak olunca danışmak istedim. olay şu. ben aveadan tcelle bizbize kamu heryöne 1200 dak 35 liralık tarıfesıne gectım hersey dahıl 35 lıra (aveadan gectıgım ıcın vergıde odemedım) hanı dııyorum bu dedıklerınız bundanda avantajlı olacaksa saglam kafayla bastan bır daha okuyayım ısterım... aylık ortalama 1000 ıle 1200 dakıka arası gorusmem var daha once avea hepsı bır 10 000 dakıka 67 lıralık tarıfedeydım zaten, ayrıca suankı tarıfemden cıkarsam tekrar dönüşü yok bunuda cok ıyı bılıyorum. 1200 dakıka 35 lıra bence cok makul mantıklı ama yınede sorayım ıstedım,dıyecegım o ki 1200 dakıka 35 lıradan daha avantajlı bır yol varmıdır sormak ıstıyorum , umarım abartmadım

istersen tarifeleri takas edelim hiç düşünmeden
    Not:Bu kullandığın tarife turkcellin ticari hayatında kendi aleyhine yaptığı en büyük ya da şöyle söyliyim kendi kalesine attığı altın gol..Başka söze gerek yok tarifenin kıymetini bil..

zaten t.cell bneı bu tarıfeden cıkarmak ıcın süreklı mesaj atıyor bılmem ne 6 ay odemesız aylık 600 dakıka kayıt ıcın vs vs aynı mesajı gun ıcerısınde 8 kez gonderdı .boyle bırsey olabılırmı ,aradım mh ni sıstemde aksaklık söz konuus olmalı ben gereklı ıslemlerımı yapıyorum dedı daha sonra mesaj yok , o halde 2011 e kadar bıryere gıtmıyorum tesekkurler arkadaslar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

faturalı hat olmuyor bildigim kadarıyla.sadece kontörlü hatlarda dediginiz işlem yapılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: say

bu arada genc tarifeye geçmek için müşteri hizmetlerini aramanız yeterli tc kimliği alıp hemen geçiriyorlar ben kardeşimle aradım kendi hattımı genç yaptım

uff bi karar verin yaww

dostum biraz geç cevap oldu ama benim faturalı ve kardeşim yanımdayken aradık telefona onu istediler nufusundan bilgiler sordular daha sonra tekrar ben aldım ve o şekilde geçiş yaptılar oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: say

dostum biraz geç cevap oldu ama benim faturalı ve kardeşim yanımdayken aradık telefona onu istediler nufusundan bilgiler sordular daha sonra tekrar ben aldım ve o şekilde geçiş yaptılar oluyor yani

hacı senin bu geç cevap bize bi 6 aya maloldu,keşke daha önce dönebilseydin..Neyse canın sağolsun ucunda ölüm yok ya?
  • bu turkcell kafayımı yemiş?daha tek bir görüşme yapmadığım,kampanya katılım mesajları haricinde tek bir sms çekmediğim halde güncel faturam 42.44tl gözüküyor..Fatura kesim tarihi 25 şubat,şimdi bu hızla giderse 100tl yi geçecek mi bu fatura?turkcell hattı açık tutma karşılığı ücret mi yazıyor taksimetre bekleme ücreti gibi?Böyleyse işimiz var demektir
  • fatura cıksın ayrıntıları inceler konuşuruz , dedigin gibiyse büyük ihtimal bir yanlışlık vardır.
    turkcell'den kontratlı alışveriş eden abonelerin genelinde söz konusu durum oldugu gibi...
  • quote:

fatura cıksın ayrıntıları inceler konuşuruz , dedigin gibiyse büyük ihtimal bir yanlışlık vardır.
    turkcell'den kontratlı alışveriş eden abonelerin genelinde söz konusu durum oldugu gibi...

@hipnoz daha kontrat felan yapmadık,aramadılar çünkü.Hiç konuşmadan bu faturalar gelecekse gerçekten kapatırım bu hattı ben,kafayı yemiş bunlar.Millet digiturk parasını bizden çıkaracak karamemmet diyodu da gülüp geçiyoduk,gerçekmiş galba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.