Şimdi Ara

TURKCELLDEN KURTULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON 6 AYDAKİ FATURALARIM 70-80 TL ARASIYDI. BIKMIŞTIM PAHALI FİYATTAN. ARADIKLARINDA BİR KURUŞ İNDİRİM YAPMIYORLAR, BİRDE ARDI ARDINA YALANLARINI SIRALIYORLARDI. YOK BİRİNCİ OLDUKLARI İÇİN FİYATLARI RAKİPLERDEN YÜKSEK OLMALIYMIŞ FALAN. TAMAM YÜKSEK OLSUN AMA 4 KATIMI YÜKSEK OLSUN. İŞİNE GELMEYEN NOKTALARDA RAKİPLERLE AYNI FİYATI VERMEYİ BİLİYOR AMA (VODAFONE RED İN YURTDIŞI KULLANIMINDA UYGULADIĞI GÜNLÜK 9.9 TL FİYATI O ZAMAN GÜNLÜK 39.90 TL YAPSIN. AMA YAPMIYOR ÇÜNKÜ VODAFONE İLE O KONUDA REKABET EDEMEZ.)
    NEYSE BENDE AVEA EMG TARİFESİNE GEÇTİM. 1000 DK, 1000 SMS, 4GB İNTERNET 27 TL.
    KİMSE BANA İNTERNETİ ÇEKMİYOR DEMESİN. DÜN APPLE IN SİTESİNDEN CANLI OLARAK KEYNOTE U CANLI OLARAK İZLEDİM. HEMDE BİLGİSAYARIMDAN. HERKESE AVEAYA GEÇMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM. TURKCELE ARTIK MUHTAÇ OLMADIĞIMI ANLADIM. ÇEKMEZ DİYE KORKUYORDUM AMA HİÇBİR SORUN YOK.

• BENDE NUMARAYI 12 YIL ARADAN SONRA TURKCELLDEN AVEA YA TAŞIDIM..BAL PAKETİ YADA SÜPER 3LÜ PAKET YAPARIM..AMA İNŞALLAH ÇEKİYORDUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultanlee

BENDE NUMARAYI 12 YIL ARADAN SONRA TURKCELLDEN AVEA YA TAŞIDIM..BAL PAKETİ YADA SÜPER 3LÜ PAKET YAPARIM..AMA İNŞALLAH ÇEKİYORDUR.
    Çekmeme muhabbeti artık eskisi gibi değil, çoğu yerde hepsi çekiyor. Kör noktalar olacaktır mutlaka.
    Hakkari > Şemdinli > Derecik'te üç operatör de full 3G çekiyor. Sıkıntı, elektrik kesildiğinde Avea da kesiliyor. :D
  • gece 01 de taşıma bitecekmiş..
    görecez bakalım avea nasılmış
  • eyupsultanlee kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun şimdiden. ben çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim. turkcellin söğüşlediği paralar yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrldnsthere

hayırlı olsun şimdiden. ben çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim. turkcellin söğüşlediği paralar yeter artık.
    Sonunda milletimin kazıklanmaya karşı uyanışı gerçekleşiyor, ne güzel! Birlik olalım, bizim üzerimizden haksız kazanç sağlayan şirketleri tercih etmeyerek onlara gereken cezayı verelim.
    Ben yıllardır (2001'den bu yana) Avea kullanıyorum. Şu anda Avea'dan aldığım hizmetin aynısını Turkcell'den alıyor olsaydım aylık en az 20 TL fazla ödeme yapacaktım. Küçük bir hesap yapacaksak Avea'yı 2001'den bu yana kullandığıma göre toplamda 144 ay eder. 20*144=2.880 TL cebimde kalmış.
    HESAP ORTADA. UYAN TÜRK MİLLETİ! PARANA YAZIK ETME!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakerim1976 -- 24 Ekim 2013; 15:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Sonunda milletimin kazıklanmaya karşı uyanışı gerçekleşiyor, ne güzel! Birlik olalım, bizim üzerimizden haksız kazanç sağlayan şirketleri tercih etmeyerek onlara gereken cezayı verelim.
    Ben yıllardır (2001'den bu yana) Avea kullanıyorum. Şu anda Avea'dan aldığım hizmetin aynısını Turkcell'den alıyor olsaydım aylık en az 20 TL fazla ödeme yapacaktım. Küçük bir hesap yapacaksak Avea'yı 2001'den bu yana kullandığıma göre toplamda 144 ay eder. 20*144=2.880 TL cebimde kalmış.
    HESAP ORTADA. UYAN TÜRK MİLLETİ! PARANA YAZIK ETME!

sırf 6 ayda 450 TLye yakın param turkcelle gitti. 1 gb internet 25 TL ya şaka gibi. 500 dk konuşma 25 TL, mesajı ek paketi konuşma aşımı derken 70 geçiyordu.
  • Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Hayırlı olsun hocam.
    BU TUrkcellde komple bir paket olmuyor.onu al bunu ayrı al iyi olmuyor.aslında avea ya geçmeyecektim ama..turkcell benden e mailimi istedi size bilgileri kampanyaları gönderelim üstünede bedava net veya sms verelim dedi.emailimi verdim neti aldım ama meğerse gece geçerliymiş verdikleri net..yani herşeyinde bir dümen ve sınırlama var
  • Şu avea heryerde çekiyor şovu yapanlar kendi adınıza konuşun
    avea ve vodafone kullanıyorum karadenizin bi çok yerinde bırakın 3g yi 2g şebekesi bile çalışmıyor hala büyük şehirlerde hepsi çekiyor zaten mesele taşrada çekebilmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Şu avea heryerde çekiyor şovu yapanlar kendi adınıza konuşun
    avea ve vodafone kullanıyorum karadenizin bi çok yerinde bırakın 3g yi 2g şebekesi bile çalışmıyor hala büyük şehirlerde hepsi çekiyor zaten mesele taşrada çekebilmekte

Çekmiyosa taşı olay basit bende de vodafone çekmiyo lafını bile yapmadan taşıdım

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

quote:

Çekmiyosa taşı olay basit bende de vodafone çekmiyo lafını bile yapmadan taşıdım

aynen hacı taşıyacam bende

dediğim gibi artık büyük şehirlerde sıkıntı yok zaten hepsi çekiyor ama çıkın bir dağa patikaya bakalım noluyor durum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: juske

quote:

aynen hacı taşıyacam bende

dediğim gibi artık büyük şehirlerde sıkıntı yok zaten hepsi çekiyor ama çıkın bir dağa patikaya bakalım noluyor durum...

Alıntıları Göster
    Avea'nın taşrada çok iyi olmadığı bi gerçek, ama yine de iyi çekmeyen yerlerde bile acil işlerinizi görecek kadar bi parçacık da olsa sinyal bulabiliyorsunuz. Diğer taraftan eskiye oranla çekim gücünün özellikle kent merkezlerinde çok daha iyi olduğu da ayrı bir gerçek. Bir de ne Vodafone ne de Turkcell tarifelerinde Avea'nın verdiği fiyatları görmeniz mümkün değil

• quote:

Zaten tüm Türkiye adına konuşuyoruz demedik. Kendi deneyiimlerimizden bahsedyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrldnsthere

quote:

Zaten tüm Türkiye adına konuşuyoruz demedik. Kendi deneyiimlerimizden bahsedyoruz.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. şu an aynı şeyi düşünüyorum. yorumlar güzel. o zaman yeter artık turkcell'e

• 12 yillik tcell abonesiydim ben de aveaya gectim gecen ay. Galaxy s4 aldim internet paketi lazim gittim tcell bayisine. 1gb internet 25 Tl. Abooovv. Ben ayda zaten 40 Tl oduyorum bi de ustune 25 tl mi vercem. Avea super uclu paket ayda 28 Tl. Hemde faturasiz. Sehir merkezinde oturuyorum köyde kasabada isim yok. Cekim derdim hic bi operatorde olamaz. Internet de gayet hizli.
  • Turkcell in aldigi para yazik gunah ya. 40 tl den fazla verilmemeli 3lü paketlere.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    cep telefonundayım. 4 gb internet paketini kendi telefonumda ve iki ayrı bilgisayarda birden kullanıyorum. 3 cihaz aynı anda sorunsuz internete bağlanıyorum. turkcell kalitesiymiş. avea nın interneti ile turkcell arasında fark yok. köyde kasabada olan arkadaşlar denesinler aveayı eminim turkcellden çok ta farklı değildir. korkumuzdan bunca sene paraları bayılmışız turkcelle. mesajlar anında cevaplanıyor (paket kalan bilgisi için). telefonuma kimse ulaşamadığını söylemedi. internet canavar. herkese tavsiye ederim.

• Esas olayi yakalamissiniz zaten tebrik ederim. Ben burda bir cok Turkcell i savunan arkadaşla tartisiyorum hep kaliteden bahsediyorlar. Kalitede kisitlarda kullanilan 1 gb filan. Bende senin gibi telefonumun wi fi ini acip pc imle baglanip diger bilgisayarlara paylastiriyorum. Bir de telefonumla internete baglaniyorum. Lükse bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Esas olayi yakalamissiniz zaten tebrik ederim. Ben burda bir cok Turkcell i savunan arkadaşla tartisiyorum hep kaliteden bahsediyorlar. Kalitede kisitlarda kullanilan 1 gb filan. Bende senin gibi telefonumun wi fi ini acip pc imle baglanip diger bilgisayarlara paylastiriyorum. Bir de telefonumla internete baglaniyorum. Lükse bak :)
    GEÇTİM AVEAYA..20 TLYE BAL PAKETİ YAPTIM..250 SMS 250 DK 250 MB.TURKCELE GÖRE BEDAVA SAYILIR..İSTANBULDAYIM ÇEKMEME OLMADI,İNTERNETİN HIZIDA NORMAL.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.