cebine güvenenler memnun, türkcell gariban operatörü değil... turkcell kullanıyorum ve memnun değilim bir tane adam gibi tarifesi yok hepsi uyduruk uyduruk... telsime geçiş kararım kesindir 1 2 hafta içerisinde
hiçbirisi iyi değil, hepisinin gözü cebimde, bir zamanda "sende benim gibi bir insansın " diye bakmıyor. yani zihniyet berbat. bir kontör alacağı varsa aslan kesiliyor. ama 500 kontörlük alacağın olsun. sana söylenilen "sakın isteme, bozuşuruz."dan ibaret. ama mecburuz
Bence turkcell çok çok ii fakat vodafone gelirse turkcellin işi biter??!!
Turkcell tamamdır....
turkcell kaliteli hizmet veriyo eee haliyle pahalı. bizim evde cekse diğerlerine döncemde yok abi çekmiyo meretler.
ama diğer arkadaşlarında dediği gibi. abartmassan bişey olmas ben bedava msj kampanyasından alayım 3000 veya 1000 sms 2 ayda bi fatura gelir.
pahalı= kaliteli
korkarım bu turkcell bu ucuzlukla batacak!!hele o tüketicinin cebini düşünecem diye neler yapıyorlar neler!!!zaten tarifeleri ucuz bi de üstüne bol boll dakika kontör hediye ediyorlar...ayıp olmasın bi tepsi baklava yaptıralımda götürelim...
diğer operatörlere oranla pahalı olmasına rağmen aslında pahalı demeyelimde diğerleri kadar çok tarife çıkarmasalarda kalitesi bakımından diğerlerine 5 basacak operatör çekmediği bir yer söyleyin bana! yok denilebilecek kadar azdır belki..müşteri hizmetleri açısından da kaliteli bunu da unutmamak lazım!
arkadaşlar gerçekleri konusalım lutfen ben turkcell hattımı sadece aranmak için kullanıyorum hattım kapanmasın diye arada 100 kontur yukluyorum tamam heryerde çekmesi guzel ama bence su anda piyasadaki hatların en iyisi TELSİM konusmak neredeyse bedava sms zaten bedava
şu aveanın yeni reklamı ne kadar saçma özel günlerde ihtiyacın olduğunda şebeke meşgul şehirler arası yollarda çekmiyo e nerde kaliteli iletişim AVEAYA
turkcell en iyisi yaw
her ne kadar baska oparetorlerden daha fazla fatura odesemde ben memnunum cunku her yerde cekıo telsım benı mahvettı cekmıodu ya
Turkcell bir numara
bnde memnunummm
fiyat yönunden memnun degılim ama şebeke sorunu yasamıyorum oyonden memnunum
turkcell e b şebeke problemi yok orası güzel de . kampanyaları hiç hoşuma gitmiyor . müşteri memnuniyetini saglayamıyorlar . oysa telsim cok iii kampanyalar yapıyor
ya bedava 1 msj bile vermiyo nesinden memnun olacagım
Böyle giderse yavaş yavaş bitmeye ,kaybolmaya mahkumlar
30 milyon abone diyorlar da en fazla %40 ı aktiftir bunların
quote:
Orjinalden alıntı: wansayr
+1aynen
quote:
Orjinalden alıntı: laleman
quote:
+1aynen
en kaliteli gsm operatörü o ama. ekonomiklikle kaliteyi aynı kefeye koymayın
quote:
Orjinalden alıntı: psycho_grp
quote:
Orjinalden alıntı: laleman
quote:
+1aynen
en kaliteli gsm operatörü o ama. ekonomiklikle kaliteyi aynı kefeye koymayın
kaliteli olabilir ama ekonomik değil.önemli olan vatandaşın bütçesine uyması...