Şimdi Ara

Turkcellden Yeni Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-mega-mix-paket
    Evet arkadaşlar turkcell yeni bir paket çıkardı. Lifecell Mega Mix Paket normal olarak 3 gb +500 dk 79 liraya veriyor. Fakat aşağıda olan uygulamalardan 10 tanesini seçip kullanma imkanı veriyor. Bu paketleri kullanırken paketindeki 3 gb düşmüyor. her uygulamanin 5gb kotasi var

Instagram

Apple Music

Akbank Direkt

Izlesene.com

CEPTETEB

Fenomen+

Yapı Kredi

Doviz.com

Twitter

BluTV

Youtube

Yandex Navigasyon

Garanti Cep

Spotify

PowerApp

Migros

Sahibinden

Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 17 Temmuz 2018; 22:51:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu uygulamaları kullanan için gayet güzel. Ama genel anlamda çok işlevli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega paketinde 3 gb internet var turcell ensardan iyi alışmış meye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 79 TL 50 civarı olsa ya da o 3GB bir 8 - 10 GB olsaydı en azından iyiydi. Ya da seçtiğim bir ya da iki uygulamanın kotasını sınırsız yapsın mesela.
  • Vodafone dan araklanmis ama tutmaz :) Ha daimi Turkcell musterisi tercih eder , kalkip vodafone dan telekomdan hat tasiyan cikmaz.

• Turkcell saçma sapan paket çıkarmada 1 numara

• Her kullanımdan sonra 5 gb aştım mı aşmadım mı kaygısı taşımaktansa hiç almam daha iyi.

Turkcell kurnazlık yapmış ama artık kimse düşmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone paket yükseltme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lifecell 6gb kullanıyorum. 1,5 ay önce tt den geçtim. 39₺ faturasız. Gnç ile 30₺ üzeri yüklemeye ve hoş geldin ile 2gb internet veriyor üstüne. Toplamda 8gb internetim oluyor her ay. Tavsiye ederim. Ayrıca uygulamalarda gecerli internetlerimde var. 2. Kez 40₺ yüklediğimde 6gb hediye etmişlerdi ve uygulamalardaki haklarımı 2ye katlamışlardı.

• Şaka gibi paket bunu kullanan olacak mı😁

• Akbank Direkte Garanti Cepte 5 GB kim kullanacak allah askina az akil mantik olmasi lazim palet cikarirken

• Bankacılık ve Yandex Navigasyon uygulaması zaten bir veri tüketmiyor ki ? Bankacılık uygulamaları metin tabanlı. Yandex Navigasyonda ise sadece haritaları indiriyor ki oda wireless ağına bağlıyken tüm şehirin haritasını indirin telefonda dursun bir daha internet ile işi olmaz.
  • Arkadaşlar suan tt deyim. Diyelim turkcele geçtim 1 sonra ttye geri döndüm. Ceza çıkarırlarmı?

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgi verirmisin?

Faturasız gnc 8gb geçmeyi düşünüyorum.

Buna geçersem
    1gb x 12ay haydi gel kampanysı hediye etcek.
    İnternetten başvuru yaparsam 2gb x 4 ayda o hediye etcek.
    Birde her kontör yüklediğimde ondanda mı hediye gelcek ?

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    indirimli tarifelerden yaralanırsan 30 tl kayıt ücreti alırlar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Peki ne kadar süre kalırsam 30 tlden muaf olurum?

• MEMATİ kullanıcısına yanıt
    90 gün
  • Dalga geçer gibi paket yapmışlar. Uygulama listesinin yarısı çöp. Ayrıca aynı paraya VF yada TT'dan 15-20 gb internet almak varken niye kısıtlı paket alayım?
  • Banka uygulamalarıyla ayda en fazla 10 mb gider. Bunlardan birini seçsen ne seçmesen ne resmen dalga geçiyor. Saçma saçan paketler çıkarmakta turkcelin üzerine yok. Lifecell başlı başına saçmalıktan ibaret. Ona verceğin 79 TL yi 6 GB ve üzerine paket alırsın videoda izler bankaya da girersin.
  • Aylık 10bin kazansam bile 79 liralık paket kullanacak kadar görgüsüz olmayacam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.