Şimdi Ara

Turkeyko.net pvp server warriorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN TURKEYKO.NET TE OYNUYORUM SERVER GÜZEL İTEM YAPTIM SOS + DUAL ROC + +7 NEBİROS FULL +8 SHELL SET KROWAZ YAPAMADIM DAHA ADAMDA +8 HANGUK +8 LUGİAS VAR ADAM BENİ ALIYOR BEN İSE ÖLÜYORUM WSDE ADAM COMBO DEDİ NASIL COMBO YAPARIM ? ADAM HİC POT KACIRMIYOR

• Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun.

reis vallaha combo yapmayı oyunda tanıstıgım bi abim ögrettti sayılır ama yapmayı bilmiyorum yada pot kacıyor

bana ögrettigi w basılı tut r+r bas skill aynı anda pot bas mavi pot 1k düşünce 1 kere ona bas tekrar kırmızı devam et kazan bunu öretti
  • quote:

Orijinalden alıntı: na4master

quote:

Orijinalden alıntı: S

Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun.

reis vallaha combo yapmayı oyunda tanıstıgım bi abim ögrettti sayılır ama yapmayı bilmiyorum yada pot kacıyor

bana ögrettigi w basılı tut r+r bas skill aynı anda pot bas mavi pot 1k düşünce 1 kere ona bas tekrar kırmızı devam et kazan bunu öretti

Howling sword combo yapması en kolay skill w+2+r ye bas seri seri sadece skilin dolmasını bekle videoda ki gibi ; 1.45 den sonra izle

• pvp server mi orası? kalabalık mı bilgi verirmisin... acayip oynayasım var güzel server arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.