Bildirim
Turkeyko.net pvp server warriorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: S
Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun.
reis vallaha combo yapmayı oyunda tanıstıgım bi abim ögrettti sayılır ama yapmayı bilmiyorum yada pot kacıyor
bana ögrettigi w basılı tut r+r bas skill aynı anda pot bas mavi pot 1k düşünce 1 kere ona bas tekrar kırmızı devam et kazan bunu öretti -
quote:
Orijinalden alıntı: na4master
quote:
Orijinalden alıntı: S
Combo yapmayı hiç mi bilmiyorsun, yoksa nasıl pot kaçırmam, iyi combo yaparım diye mi soruyorsun.
reis vallaha combo yapmayı oyunda tanıstıgım bi abim ögrettti sayılır ama yapmayı bilmiyorum yada pot kacıyor
bana ögrettigi w basılı tut r+r bas skill aynı anda pot bas mavi pot 1k düşünce 1 kere ona bas tekrar kırmızı devam et kazan bunu öretti
Howling sword combo yapması en kolay skill w+2+r ye bas seri seri sadece skilin dolmasını bekle videoda ki gibi ; 1.45 den sonra izle
-
pvp server mi orası? kalabalık mı bilgi verirmisin... acayip oynayasım var güzel server arıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X