Şimdi Ara

Turkish Gold Raiders!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Türkiye'nin en büyük sanal uçak simülasyon filosunun moderatörüyüm. bu konuyu bir kaç kere açtık ve ilgilenen arkadaşların bizlere ulaşmasını sağladık. şimdi konuyu yeniden açma ihtiyacı duydum. istenilen veya sorulan sorulara cevap vermek zorlaştığı için. Turkish Gold Raiders filosuna katılmak isteyen arkadaşlar bizlere mutlaka ulaşsınlar.
    sitemizin ismiwww.turkishgoldraiders.com

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm oyunu indirmek için burayı tıklayın. açılan sayfadaki açıklamalar kısmını okuyarak yüklemeyi yapın. toplamda 6 adet kurulum linki mevcut. toplamda 90 mb civarı. unutmayın 1...6 adet kurulum dosyasını indirme sırasına göre kuracaksınız. 6. maddeyi okuyun copy-paste işlemi var.

http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=1279 (mutlaka okuyun)

bu sayfadan da oyun ve filo hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Katılmak isteyen arkadaşlar muhendis420@hotmail.com msn adresimden veya sitemizin forum kısmından başvurularını yapabilirler. pilot olunmaz pilot doğulur. sizlerde Türkiyenin en büyük filosunda yer almak istiyorsanız bekliyoruz.

Turkish Gold Raiders (ana Filo)
    Turkish Silver Raiders (ara Filo)
    Turkish Junior Fighters ( alt filo)

SMRNFF

TGR MODERATÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 28 Ocak 2008; 15:22:28 >

• sadece benmı ulasamıyorum lınklere
  • Linklere ulaşmakta herhangi bir sorun mu yaşıyorsun??
  • öncelikle basarılar diliyorum hep merak ettıgım bır oyun cesıdı olmasına ragmen bf2 de ucmayı beceremedıgımı anlayıp hepten vazgectım böyle oyunlardan
  • teekin kardeşim pes etmemek lazım bence. bir joyun varsa ve birazda cesaret gerisi gelir zaten
  • valla su anda ben oynuyorum saolsun herkes yardım ediyor...
  • öncelikle özür dilerim.en son açtığınız konuda niye devamlı açıp duruyorsunuz demiştim.biraz düşündüm doğru yapıyorsunuz görmeyen falan olabilir.
    ayrıca oyuna baktım güzel.ama joystick lazım.mause la rahat değil.joystick alırsam bir gün bende oynarım belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm linkleri indirmek mi gerekiyor ? toplam kaç mb ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

tüm linkleri indirmek mi gerekiyor ? toplam kaç mb ?

evet kaç mb ?
    malum kota durumu
  • klavyeyle oynanırmı bu oyun
  • arkadaşlar merhaba. burada oldukça sorulara cevap vermeye çalışacağım. orada bulunan toplamda 6 dosyayıda ayrı ayrı indirmek ve kurmak gerekiyor. zaten sayfadaki açıklamalar kısmına bir bakarsanız nasıl olacağı hakkında geniş bir bilgi mevcut.

toplamda 90 mb civarında. herhalde o kadarda etkilemez kotayı :) bu arada Özzer dostum önemli değil amacımız sadece gerçekten zevkli bu simülasyona ilgili arkadaşları çekebilmek. oyunda Türk olamayanların bizlere karşı nasıl cephe oluşturduğunu girince göreceksiniz. bizde gücümüzü artırmaya çalışıyoruz.

bu arada oyun mause ile de oynanıyor ama baya bir zorluk yaşayabilirsiniz. klavyeden oynama imkanı yok sadece belli komutların ve işlevlerin yapılmasına izin verilmiş. genelde pilotlarımız joy kullanıyor.

şimdiden ilginiz için teşekkürler.

SMRNFF

Turkish Gold Raiders.
  • sizlere yeni pilot arkadaşlar içinde bilgi vereyim. sitemize ve forum kısmına yeni kayıt olan ve gerçekten devamlılık isteyen arkadaşlar öncelikle filomuzun eğitmen pilotlarınca karşılanıyor. eğitmen pilotlarımız seçilen günlerde eğitimler düzenleyerek yeni arkadaşların oyuna ısınmalarını ve tecrübe kazanmalarına yardım ediyor. bazen bizlerde eğitimlere katılıyoruz. sadece filonun istediği tek şey devamlılık bunun da sebebi filomuzda yer alacak pilot arkadaşların sayılarındaki kısıtlama. eğitim konusunda sitemizin forum kısmına ilan bırakmanız yeterli. bizler sizlere ulaşırız. eğitimler sonunda başarılı pilot arkadaşlara kendi isimlerine düzenlenmiş başarı sertifikaları veriliyor. ve bir üst filoya geçmek için eğitimler devam ediyor. bu arada belli bir düzeye gelen pilotlarımız ana filo ile birlikte baskın ve saldırılara katılıyorlar. burada amaç hem deneyim kazanması hemde saldırının nasıl olacağını anlaması. oyunda irtibat iki türlü kuruluyor. birinci yol oyunun chat bölümü ile. ikinci yol ise Team Speak yani sesli iletişim aracı ile pilotlarımız birbiriyle konuşabiliyor. bu şekilde aınında uyarı ve anında toplanma emirleri kısa sürede gerçekleşiyor. sitemizde Team Speak kurulum dosyalarıda mevcut.

Bu arada yeni pilotlarımızın sitemizin forum kısmına devamlı girmelerini öneririm. bu şekilde eğitim günlerini ve güncel haberleri kaçırmamış olursunuz.

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/teamspeak.htm

sorularınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 30 Ocak 2008; 14:27:15 >

• Arkadaşlar merhaba yeniden. bahsetmek istediğim bir diğer konuda bu oynunun tamemen bir takım oyunu olması. özellikle filo liderlerinin veya o anda bulunan en yüksek rütbeli pilotun talimatıyla hedef belirlenir. herkes kalkış öncesinde görevini bilir ve görev dağılımı yapılır. vurulan veya düşen bir pilotun yerine bir diğeri geçer veya hemen en yakın üstten kalkarak göreve dahil olur. amaç en kısa zamanda düşmana en büyük tahribatı vermektir. emirler ve görevler sadece düzenli baskınlarda uygulanır. baskın dışı serbest uçuş ve it dalaşı anlarında bütün pilotlar serbesttir. ama unutmamak gereken tek şey yalnız pilotun ölü pilot olduğunu bilmektir. serbest uçuş durumunda iken gelen toplanma emrine eksiksiz tüm pilotlar itiraz etmeden katılır. her ne kadar bir oyun olsada Turkish Gold Raiders 'in sesini duyurmasının ve oyundaki en güçlü filolardan biri olmasının temel sebebi disiplin ve takım arkadaşlığıdır. şunuda iyi anlamak gerekir ki verilen bir görev pilotu kullanma değil görevin başarıya ulaşmasını sağlamadır. bu nedenle herkes üzerine düşeni yapmaya çalışır.

konuşmalar genelde sohbet ortamında geçtiğinden kesinlikle sert ve acımasız bir ortam beklemeyin. sonuçta bu bir oyun ve bizlerde oyuncuyuz. amaç yukarıda bahsettiğim gibi takım olma ruhunu kazanmak ve bir bütün olarak hareket etmektir.

SMRNFF

Turkish Gold Raiders.

• çok güzel birşey bende katılmak isterim.
  • ben oyunu indirdim kurdum. ve oynadım gayet güzel bir simülasyon özellikle team speak olunca :) tgr nin eğitim kısmına üye oldum çok güzel . klavye mause ile de oynarsınız. girince eğitim veriyor oradaki arkadaşlak çok iyi bir ortam tavsiye ederim.
  • Evet arkadaşlar Turkish Gold Raiders filosu olarak alt yapıya çok daha fazla önem verme kararı aldığımız şu günlerde bütün meraklı pilot adaylarımızı eğitim uçuşlarına bekliyoruz. msn adresim konunun ilk mesajında var yada siteden bizlere ulaşın. sizleride eğitimlerimize alalım sertifikalı bir TGR üyesi olun.

www.turkishgoldraiders.com

SMRNFF

MODERATOR
  • Kaç Mb Oldunu Yazarmısınız
  • Toplamda 90 mb civarında yukarıda da yazmıştım :)
  • arkadaşlar bu harbi harbi sanal savaşmı yani biz savaştğımız insanlar kim yani belli birileri varmı belli ülkeden birileriylemi savaşıyoruz yoksa mesela ben girip size karşı savaşabilirmiyim??
  • Ya süpersiniz de keşke IL-2 ye topluca bir upgrade yapsanız kendinizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.